PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمایش فونت قبل از نصب ! Font Fitting Room

J A V I D
17-05-2007, 01:09
سلام

اگه فونت رو کامپیوترتون زیاد دارید و نمی خواید همه اونا رو نصب کنید بهتون پیشنهاد می کنم این برنامه رو حتما دانلود کنید شما با کمک این برنامه می تونید فونتاهاتون رو مدیریت کنید و قبل از نصب شکل فونت رو مشاهده کنید . بدرد من که خورد شاید به کار شما هم اومد .

لینک دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسورد

موفق و پیروز باشید

جاوید

pedram_ashena
17-05-2007, 01:27
ممنون.اميدوارم فقط فونتهاي فارسي را هم نشان بده

divoonejoon
17-05-2007, 02:20
متاسفانه فونت های فارسی رو مثل اینکه نشون نمیده .

J A V I D
17-05-2007, 11:28
چرا فونت های فارسی هم نشون می ده البته تو جدول کاراکتر هاش ! اینم یه عکس از جدول کاراکتر هاش که توش فونت فارسی انتخاب شده رو داره نشون می ده ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
17-05-2007, 22:06
Font Fitting Room 2.8.6.6

لينك مستقيم:

1.6MB

;)

J A V I D
18-05-2007, 07:14
وک من جان ممنون ولی لینک مستقیم فکر کنم فاقد کرک باشه ! و برنامه بدون کرک هم که هیچ کارایی نداره !

موفق و پیروز باشید

جاوید

WooKMaN
18-05-2007, 11:17
وک من جان ممنون ولی لینک مستقیم فکر کنم فاقد کرک باشه ! و برنامه بدون کرک هم که هیچ کارایی نداره !

موفق و پیروز باشید

جاوید
البته معمولا زماني هستند برنامه ها ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعداد كمي ازشون از همون اول كرك لازم دارن ...:27:

اما در كل هدف اين انجمن معرفي نرم افزار بيده در درجه اول ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...حالا اگرم كرك گذاشته شه كه چه بهتر ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

J A V I D
18-05-2007, 13:14
آها از اون نظر ... آخه خدايي خودم يه ساعت گشتم تا آخرين نسخه شو به همراه كرك معتبر پيدا كردم !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

pedram_ashena
18-05-2007, 15:56
من اول ورژن كرك دار را نصب كردم بعد از خود سايت ورژن جديد را نصب كردم رجيستر ورژن قبلي را قبول كرد