ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشی جدید ایرانی Glx

صفحه ها : 1 [2]

reza_62
12-06-2007, 10:26
سايت اين شرکت فعال شده و حاوی اطلاعات مربوط به گوشی هاست من خودم از مدل رز خوشم اومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

B L A S T E R
12-06-2007, 13:27
اون مارک بلوتوس چه تابلو زیر صفحه نمایش!!

bineshan
12-06-2007, 15:47
بابام جان خرده نگیرید اولشه
پیکان هم بعد از 40 سال که راه افتاد به Rd تبدیل شد الان ملت دارن از باد کولرش نهایت سو استفاده رو میبرن
اندکی صبر....سحر نزدیک است....

najafiinfo
12-06-2007, 17:08
قيافش كه بد نيست ...... ما هم تازه داريم مي بينيم.........كسي اطلاعاتي داره؟

سلام
این گوشی Nec هست که دارای 5 اسپیکر هست با صدای فوق العاده قیمتش هم 360 یا 370 بود

vorojax
12-06-2007, 17:37
کسی بلد نیست جی پی ارس اینا رو فعال کنه؟
زنگ زدم ایرانسل گفت گوشی هاتونو نمی شناسه!!!!

akhoond
12-06-2007, 19:44
با تشكر از شما ....مي خواستم بدونم كه داخل كارتن اون بجز گوشي چه چيزايي عرضه شده من شنيدم كه حتي اين گوشي سي دي هم مهراش نيست... و اينكه از دوستتون بپرسيد كه آيا اين 3660 گوشي هست كه الااقل ادمو تا يكسال راضي نگه داره..... آيا زنگ اس ام اس اونو ميشه ازmp3داخل ميموري انتخاب كرد؟.....
يا اينكه مثل گوشي هاي سامسونگ فقط چند ملودي خاص رو مجبوري انتخاب كني؟...... ايا اين گوشي picture massege رو مي تونه دريافت كنه يا نه........ من الان يه دي 820 سامسونگ دارم ايا فروختن گوشيم
(از دي820 راضيم) وخريدن يه گوشي مجهول الهويه كار درستيه؟...... باز از اطلاع رساني شفاف شما ممنونيم
خيلي چيزا دستگيرمون شد

باز هم سلام . :20:

داخل کارتن : یک عدد p3660 ( کاش همون هم نبود :27: ) ، یک عدد هندزفری با سیم ، 2 عدد باتری ، یک عدد شارژر ، سیم usb ، سیم تلفیزیون ( درسته ، غلط بیخودی نگیرید ) یک عدد کارت گارانتی ( طبق معمول هیچی شامل گارانتی نمیشه :13: ) ، و از همه جالب تر دفتر چه کاملا انگلیسی که فقط آرم fpc روش خورده .( فکر می کنم چیزی یادم نرفته باشد )
cd هم در کار نیست .
در باره سلیقه دوستم ، اصلا توصیه نمی کنم خودتون رو با سلیقه ایشون match کنید. ( خدا رو شکر دوستم اینترنت نداره و این پست رو نمی خونه . ) سلیقه اش خاصه . ولی فکر می کنم این گوشی با توجه به تاچ اسکرین بودن بتونه تا 6 ماهی آدمو راضی کنه ( فکر کنم ، بیشتر شخصیه )
میشه هر چیزی رو به عنوان زنگ یا زنگ sms انتخاب کنید .
در باره picture massege هم نمی دونم ، اینو می پرسم .
بینید ، اگر نظر بنده رو بخواهید ، می گم حیف نیست اون d 820 رو بفروشی و یه گوشی بی ننه و بابا بخری . . . . ؟ اون هم با چه قیمتی . . . ؟ شنیدم p 990 امده رو 340 تومان . . . . ! :18:
من به نظرم باید صبر کرد هم به خاطر اینکه این گوشی امنحانشو پس بده هم به خاطر این که مدل هایی جدید تر داره می آید ( هم از همین شرکت ، هم یه صداهایی از بعضی شرکتها داره می آید ) و از همه مهم تر اینکه تعرفه واردات گوشی از 60 درصد دراه می آید رو 15 درصد . دوست ندارید که متضرر بشید ؟ می دونید چرا این گوشی داره با خیال راحت می فروشه ؟ چون هرچی تو بازار هست از انبار وارد کننده ها داره در می آید ، چندین ماهه مخابرات رجیستر نمی کنه . . . :42:

کلا باید به نظر بنده صبر کرد ، وضع بازار گوشی به هم ریخته است . اگه میتونید صبر کنید و منتظر گند کاری بیشتر آقایون باشید تا شاید سرشون به سنگ بخوره و درست بشه . . . . ان شاالله .
یا حق :31:

MOSHAVER AMIN
12-06-2007, 21:47
سلام
این گوشی Nec هست که دارای 5 اسپیکر هست با صدای فوق العاده قیمتش هم 360 یا 370 بود
ممنونم... مي خواستم بدونم اين گوشي هم مونتاژ پيشرو رايانه فارسه؟..... اطلاعات دقيق تر از اين گوشي كجا گيرم مياد؟..... كجا مي فروشند؟... با تشكر

MOSHAVER AMIN
12-06-2007, 22:30
[quote=akhoond;1186359]باز هم سلام . :20:

داخل کارتن : یک عدد p3660 ( کاش همون هم نبود :27: ) ، یک عدد هندزفری با سیم ، 2 عدد باتری ، یک عدد شارژر ، سیم usb ، سیم تلفیزیون ( درسته ، غلط بیخودی نگیرید ) یک عدد کارت گارانتی ( طبق معمول هیچی شامل گارانتی نمیشه :13: ) ، و از همه جالب تر دفتر چه کاملا انگلیسی که فقط آرم fpc روش خورده .( فکر می کنم چیزی یادم نرفته باشد )
cd هم در کار نیست .
در باره سلیقه دوستم ، اصلا توصیه نمی کنم خودتون رو با سلیقه ایشون match کنید. ( خدا رو شکر دوستم اینترنت نداره و این پست رو نمی خونه . ) سلیقه اش خاصه . ولی فکر می کنم این گوشی با توجه به تاچ اسکرین بودن بتونه تا 6 ماهی آدمو راضی کنه ( فکر کنم ، بیشتر شخصیه )
میشه هر چیزی رو به عنوان زنگ یا زنگ sms انتخاب کنید .
در باره picture massege هم نمی دونم ، اینو می پرسم .
بینید ، اگر نظر بنده رو بخواهید ، می گم حیف نیست اون d 820 رو بفروشی و یه گوشی بی ننه و بابا بخری . . . . ؟ اون هم با چه قیمتی . . . ؟ شنیدم p 990 امده رو 340 تومان . . . . ! :18:
من به نظرم باید صبر کرد هم به خاطر اینکه این گوشی امنحانشو پس بده هم به خاطر این که مدل هایی جدید تر داره می آید ( هم از همین شرکت ، هم یه صداهایی از بعضی شرکتها داره می آید ) و از همه مهم تر اینکه تعرفه واردات گوشی از 60 درصد دراه می آید رو 15 درصد . دوست ندارید که متضرر بشید ؟ می دونید چرا این گوشی داره با خیال راحت می فروشه ؟ چون هرچی تو بازار هست از انبار وارد کننده ها داره در می آید ، چندین ماهه مخابرات رجیستر نمی کنه . . . :42:

کلا باید به نظر بنده صبر کرد ، وضع بازار گوشی به هم ریخته است . اگه میتونید صبر کنید و منتظر گند کاری بیشتر آقایون باشید تا شاید سرشون به سنگ بخوره و درست بشه . . . . ان شاالله .
یا حق :31:[/quot
مطلب شما رو مطالعه كردم حق با شماست... هنوز براي تصميم گرفتن وخريدن خيلي زوده ..ممن.ن از راهنمايي شما

akhoond
13-06-2007, 07:54
خواهش می کنم .

hamed2005
13-06-2007, 14:55
اين مطلب رو تو سايتش به عنوان تاريخچه نوشته بود.
به نظر من شركتي كه تا چند سال پيش كيس و پاور مونتاژ ميكرده خيلي قابل اعتماد نيست!

کارخانه تعاونی صد و نود و چهار پيشرو رایانه فارس درسال هزار و سیصد و هشتاد و یک درمنطقه

شهرک صنعتی بزرگ شیراز زون الکترونیک بلوک بی دو قطعه 1 فعالیت خود را در زمینی به

مساحت تقریبی هزارو دویست پنجاه متر مربع با زیر بنای هفصدو هشتاد متر مربع به مدیریت آقای

فرهاد پور مختار بوشهری با اهداف ذیل تاسیس گردید

اشتغال زایی *

ارتقاع تکنولوژی*

جلوگیری خروج ارز از کشور - خرید بیش از 80درصد مواد اولیه از تولید کنندگان داخلی*

حذف واسطه ها*

رشد اقتصادی*

رشد اجتماعی*

رشد فرهنگی *

تقویت تولید کنندگان و کارآفرینان داخلی*

.فاز اول کارخانه با 20نفرپرسنل متخصص,کارآمد و مجرب آغاز به کار کرد

را باگارانتی منحصر به فرد به بازار عرضه نمود Model:fp 560e در مرحله اول اسپیکر

. و درصد زیادی از بازار فروش را به خود اختصاص داد

. سال بعدپرسنل کارخانه به 45 نفرافزایش یافت

مدير شرکت جی ال ایکس

حمید سعیدی

همزمان با تولیداسپیکر مونتاژ کیس و تولید پاور را آغاز نمودیم و هم اکنون

این کارخانه با راه اندازی خطوط مختلف توانایی تولید اسپیکردرچند مدل , کیس در 30 مدل

و پاور در 5 مدل , قادر است سالانه تا چهار صد و پنجاه هزاردستگاه

اسپیکر, کیس, پاور و کی برد تولید و به بازار های داخلی و خارجی عرضه نماید

شایان ذکر است که مرحله اول فاز دو شرکت با سرمایه سه میلیارد و دویست میلیون تومان

به مساحت دو هزار وپانصد متر مربع و زیر بنای 2100متر مربع آغاز به

کار کرد که توانای تولید هر گونه برد الکترونیکی با تکنولوژی پیشرفته

Smt , Tht

مانند موبایل, کارت گرافیک , مادربرد و غیره را دار است

در این مرحله مجموع فاز های اول ودوم با احتساب دو شیفت کاری

تعداد 270 نفر مشغول به کار خواهند شد

مرحله دوم فاز دو با سرمایه گذاری نزذیک به چهار میلیارد تومان جهت تولید یک میلیون و پانصد

هزار دستگاه گوشی تلفن همرا ه با مشارکت شرکت جی ال ایکس به بهره برداری رسید

امید است با هدایت و هم یاری شما بزرگواران از تولیدات داخلی موفقیت روز افزون خود را در

. سالهای آتی نظاره گر باشیم

مدیر عامل شرکت پیشرو رایانه فارس

فرهاد پورمختار بوشهری

MOSHAVER AMIN
13-06-2007, 22:31
[quote=hamed2005;1189200]اين مطلب رو تو سايتش به عنوان تاريخچه نوشته بود.
به نظر من شركتي كه تا چند سال پيش كيس و پاور مونتاژ ميكرده خيلي قابل اعتماد نيست!

کارخانه تعاونی صد و نود و چهار پيشرو رایانه فارس درسال هزار و سیصد و هشتاد و یک درمنطقه

مساحت تقریبی هزارو دویست پنجاه متر مربع با زیر بنای هفصدو هشتاد متر مربع به مدیریت آقای

اشتغال زایی *

ارتقاع تکنولوژی*

جلوگیری خروج ارز از کشور - خرید بیش از 80درصد مواد اولیه از تولید کنندگان داخلی*

حذف واسطه ها*

رشد اقتصادی*

رشد اجتماعی*

رشد فرهنگی *

مدير شرکت جی ال ایکس

حمید سعیدی

این کارخانه با راه اندازی خطوط مختلف توانایی تولید اسپیکردرچند مدل , کیس در 30 مدل

شایان ذکر است که مرحله اول فاز دو شرکت با سرمایه سه میلیارد و دویست میلیون تومان

Smt , Tht

مرحله دوم فاز دو با سرمایه گذاری نزذیک به چهار میلیارد تومان جهت تولید یک میلیون و پانصد

امید است با هدایت و هم یاری شما بزرگواران از تولیدات داخلی موفقیت روز افزون خود را در

فرهاد پورمختار بوشهری[
اقا همه چي مشخص شد.....ديگه انتخاب با خودتونه..... اينم يادتون هم باشه كه تعرفه ها كم قراره كاهش پيدا كنن

GLXFPC
14-06-2007, 13:09
[quote=hamed2005;1189200]اين مطلب رو تو سايتش به عنوان تاريخچه نوشته بود.

اشتغال زایی *

ارتقاع تکنولوژی*

حذف واسطه ها*

رشد اقتصادی*

رشد اجتماعی*

رشد فرهنگی *

مدير شرکت جی ال ایکس

حمید سعیدی

Smt , Tht

فرهاد پورمختار بوشهری[
اقا همه چي مشخص شد.....ديگه انتخاب با خودتونه..... اينم يادتون هم باشه كه تعرفه ها كم قراره كاهش پيدا كنن

************************************************** *******************************

دو ستان سلام

دوست عزیز شما که ادعا داری و مدعی هستی ....

تجربه کاری همه جای دنیا ارزش و قیمت داره ما تولید کننده بردهای الکترونیکی پیشرفته بوده وهستیم

حالا اگه شما تجربه را عیب می دونید .

دیگران هر طوری که مایلند قضاوت کنند.

f p c

GLXFPC
14-06-2007, 13:13
وب اسایت موبایل

glx

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

yoosef_st
14-06-2007, 15:02
سلام. این دو تا عکس رو خودم تو همین شعبه ولی عصر گرفتم. مقایسه کنین ببینین دیگه.

N73
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

6630

دوربین N73 خودم که خیلی بهتره. نمیدونم این دوربین حتی VGA هم هست؟

s-b
14-06-2007, 15:42
بچه ها اينقدر به اين گوشي ايراد نگيريد خوب گوشي اوله

ضمنا من از اين گوشي استفاده كردم (3660) حرف نداره چه ازنظر دوربين چه از نظر صدا فقط تنها مشكلش اينكه كه سيستم عامل نداره
ما كشور چين رادر نظربگيريد پس از چند سال مونتاژ گوشي حالا گوشي پي 990چيني راحدود 30% ان راخودش ميسازد وحدود10% گوشي هاي جهان رانيز چين ميسازد(شارژر و كارتن و رايت سي دي وسيم يو اس بي و....) پس ما بايد كشورمان را باور كنيم

vorojax
14-06-2007, 16:22
سلام دوستان به نظر شما این گوشی جاوا ساپورت می کنه! یا نه! من که خسته شدم زنگ میزنم شرکتشون می گن ساپورت میکنه! ولی در عمل نه!؟ بهشون می گم چرا اینجوره هر فایل که پسوند جاره میریزم نمی خونه! میگن ما نمی دونیم بزار مهندسیمون بیاد بهت می گه میگم کی میاد می گن 2 هفته دیگه!!!
تازه جی پی ار اسشم فعال نمیشه!!
کم کم دارم به این نتیجه می رسم که اشتباه کردم v8 خریدم.

vorojax
14-06-2007, 16:33
عجب ادامایه دروغ گویین اینا!
ایمکاناتو نگاه کنید!!
Frequency
900/1800Mhz

LCD
2.4 QVGA

Color
Black & Silver

Dimension
102*51.7*14.8

Weight
92 Gr

Configuration
2*Battery, 1*Charger, 1* Earphone, 1*Data Cable, 256M TF

Language
English,Farsi

Feature

MIDI
64 Polyphonic

SMS, EMS(enhanced message), MMS, email, voice message,

input
Handwriting, eZi

Phone book
1000 entries

History
Received, missed, dialed, 20 for each

Clock
World time

Record
Support

Customized ring
Support

Games
3 FIX GAME VER 3.4 VER 3.5 SUPPORT ALL JAVA GAMES

Profile
Support

STK
Support

Fire-wall
Support

Touch screen
Support

Blue tooth
Support

Display changing
Support

Profile
Vibration
Speaker
Internal antenna

Incoming icon
Screen saver
Dual speaker
Built in

Others

OS
VER 3.4 NUCLEUS,VER 3.5 UPDATE TO JAVA

WAP
WAP 2.0

GPRS
CLASS 12

Camera
Built-in

2MG pixels CMOS AND SW 2 GB

Manual Focus

Built in memory
64 M

Connection
Blue tooth, USB

Media
3GP, JPG, GIF, BMP, PNG

WAV, MP3, MPEG-4, MP5

Appearance
Bar type

Chipset
MTKBTDEV

Extra memory
T-Flash

Motion sensor
Support

Kinescope
Up to the memory

To-do list
Support

Alarm
Auto power on/off

Calendar
Health care

Stop watch, calculator,

Currency exchange, world time

Special feature: background sound for phone call; tiny zoom

لا اقل تا امروز که من باهاش ور رفتم نه 60 مگ حافظه داخلی داشت! نه جا وا ساپورت می کرد نه جی پی ارسش فعال شد نه دوربینش 2 بود!!!(تابلو دوربینش 2 نیست)و نه اینکه فارسی داشت.
Language
English,Farsi
Games
Built in memory
64 M

منو خرو بگو که از کرج پاشو دم رفتم تهران چرا که چی که گوشی ایرانی بخرم.

MOSHAVER AMIN
14-06-2007, 22:37
سلام. این دو تا عکس رو خودم تو همین شعبه ولی عصر گرفتم. مقایسه کنین ببینین دیگه.

N73

6630

دوربین N73 خودم که خیلی بهتره. نمیدونم این دوربین حتی VGA هم هست؟

ان چيز كه عيان است چه حاجت به بيان است.... حتي vgaهم نيست...دوست عزيز شما بايستي دوربين 3660 رو با 6600 نوكيا مقايسه مي كردي نه به دوربين ان 73

MOSHAVER AMIN
14-06-2007, 22:42
عجب ادامایه دروغ گویین اینا!
ایمکاناتو نگاه کنید!!
Frequency
900/1800Mhz

LCD
2.4 QVGA

Color
Black & Silver

Dimension
102*51.7*14.8

Weight
92 Gr

Configuration
2*Battery, 1*Charger, 1* Earphone, 1*Data Cable, 256M TF

Language
English,Farsi

Feature

MIDI
64 Polyphonic

SMS, EMS(enhanced message), MMS, email, voice message,

input
Handwriting, eZi

Phone book
1000 entries

History
Received, missed, dialed, 20 for each

Clock
World time

Record
Support

Customized ring
Support

Games

Profile
Support

STK
Support

Fire-wall
Support

Touch screen
Support

Blue tooth
Support

Display changing
Support

Profile
Vibration
Speaker
Internal antenna

Incoming icon
Screen saver
Dual speaker
Built in

Others

OS
VER 3.4 NUCLEUS,VER 3.5 UPDATE TO JAVA

WAP
WAP 2.0

GPRS
CLASS 12

Camera
Built-in

2MG pixels CMOS AND SW 2 GB

Manual Focus

Built in memory
64 M

Connection
Blue tooth, USB

Media
3GP, JPG, GIF, BMP, PNG

WAV, MP3, MPEG-4, MP5

Appearance
Bar type

Chipset
MTKBTDEV

Extra memory
T-Flash

Motion sensor
Support

Kinescope
Up to the memory

To-do list
Support

Alarm
Auto power on/off

Calendar
Health care

Stop watch, calculator,

Currency exchange, world time

Special feature: background sound for phone call; tiny zoom

لا اقل تا امروز که من باهاش ور رفتم نه 60 مگ حافظه داخلی داشت! نه جا وا ساپورت می کرد نه جی پی ارسش فعال شد نه دوربینش 2 بود!!!(تابلو دوربینش 2 نیست)و نه اینکه فارسی داشت.
Language
English,Farsi
Games
Built in memory
64 M

منو خرو بگو که از کرج پاشو دم رفتم تهران چرا که چی که گوشی ایرانی بخرم.

سلا م هرچه زودتر ردش كن بره ....هر وقت جلوي ضزر رو بگيري بردشو كردي... يا علي

MOSHAVER AMIN
14-06-2007, 22:49
سلام دوستان به نظر شما این گوشی جاوا ساپورت می کنه! یا نه! من که خسته شدم زنگ میزنم شرکتشون می گن ساپورت میکنه! ولی در عمل نه!؟ بهشون می گم چرا اینجوره هر فایل که پسوند جاره میریزم نمی خونه! میگن ما نمی دونیم بزار مهندسیمون بیاد بهت می گه میگم کی میاد می گن 2 هفته دیگه!!!
تازه جی پی ار اسشم فعال نمیشه!!
کم کم دارم به این نتیجه می رسم که اشتباه کردم v8 خریدم.

سلام..با رها توسط دوستان گفته شده كه جاوا ساپورت نمي كنه.... مي خواستم بونم شمه زنگ زدي شيراز پرسيدي يا از نمايندگي هاي كذايي شون سوال كردي؟ اگه شماره شركت پيشرو رايانه فارس رو خواستي پيام بذار تا بهتون بدم... و بصورت مستقيم از خود توليد كنندش بپرس.....

MOSHAVER AMIN
14-06-2007, 22:56
بچه ها اينقدر به اين گوشي ايراد نگيريد خوب گوشي اوله

ضمنا من از اين گوشي استفاده كردم (3660) حرف نداره چه ازنظر دوربين چه از نظر صدا فقط تنها مشكلش اينكه كه سيستم عامل نداره
ما كشور چين رادر نظربگيريد پس از چند سال مونتاژ گوشي حالا گوشي پي 990چيني راحدود 30% ان راخودش ميسازد وحدود10% گوشي هاي جهان رانيز چين ميسازد(شارژر و كارتن و رايت سي دي وسيم يو اس بي و....) پس ما بايد كشورمان را باور كنيم

يه سوال: شما پي 990 چين رو ترجيح مي دي يا پي990 فرانسه رو؟ بدبخت ملت ما مجبورند بخاطر سياست اشتباه مسو لان جنساي بنجل چيني رو بخرند و كلي هم افتخار كنن ...والا بخدا اين كا لاهاي مزخرف چيني هيچ جا بهتر از ايران وكشور هاي جهان سوم فروش نميرن... فكر ميكن اروپايي ها به جنساي چيني نگاه هم ميكنن؟

amin-se
15-06-2007, 00:55
يه سوال: شما پي 990 چين رو ترجيح مي دي يا پي990 فرانسه رو؟ بدبخت ملت ما مجبورند بخاطر سياست اشتباه مسو لان جنساي بنجل چيني رو بخرند و كلي هم افتخار كنن ...والا بخدا اين كا لاهاي مزخرف چيني هيچ جا بهتر از ايران وكشور هاي جهان سوم فروش نميرن... فكر ميكن اروپايي ها به جنساي چيني نگاه هم ميكنن؟

چین جز بزرگترین صادرکننده های جهانه !!!

Hoom@n
15-06-2007, 12:30
یه نکته رو فراموش کردید و اون هم این هست که چین میاد و یه سری آشغال تولید می کنه که مستقیم به ایران و سایر کشور های جهان سوم می فرسته . البته ایران خودش می خواد اینقدر پول بده و ضمنا بعضی از این جنس ها هم مخصوص آفریقا هست که تو راه ترانزیت توسط تاجرا خریده می شه و میاد ایران! اما چین یه دسته تولید دیگه هم داره که استاندارد های اروپا و آمریکا هم اون رو تایید می کنن . این جنسها از جنسای آشغال چینی گرون تر هستن اما باز هم از کالایی که تو اروپا و آمریکا تولید می شه ارزون تر هستن پس اتفاقا اونا هم میان و چینی می خرن . البته بین این جنسها بعضی ها استاندارد رو رعایت نمی کنن و از بازار جمع می شن . مثل خمیر دندون ها (همین اخیر اتفاق افتاد) و یا اسباب بازی ها(تعداد خیلی زیادی از اسباب بازی های چینی تو اروپا ممنوع هستن)

hamed2005
15-06-2007, 13:02
[quote=MOSHAVER AMIN;1191167]

************************************************** *******************************

دو ستان سلام

دوست عزیز شما که ادعا داری و مدعی هستی ....

تجربه کاری همه جای دنیا ارزش و قیمت داره ما تولید کننده بردهای الکترونیکی پیشرفته بوده وهستیم

حالا اگه شما تجربه را عیب می دونید .

دیگران هر طوری که مایلند قضاوت کنند.

f p c

اولا كه من هيچ موقع هيچ ادعايي نكردم . در ثاني من خودم با اينكه كم هم ضرر نكردم ولي طرفدار پروپا قرص كالاي داخلي هستم و مصرفش رو اولي تر ميدونم .
همچنين من اصلا قصد هيچگونه توهين به شركت مذكور را نداشتم ، اگه اينطور از حرفهام بر مياد جدا عذرخواهي ميكنم . . .
منظورم اين بود كه نظر من به شخصه اينه كه هنوز امتحانشو پس نداده و من خودم ريسك نمي كنم كه 300000 تومن يا بيشتر براي اين گوشي بپردازم.
بازم معذرت ميخوام .................................................. .....ياعلي

MANCHESTERUNITED
15-06-2007, 13:12
من نمی دونم چرا اصرار داریم همه چیز رو خودمون بسازیم اون هم با فناوری وارداتی و فقط در حد سر هم بندی .اقتصاد آزاد چیزی به نام خودکفایی رو نمی پذیره.صرفه اقتصادی در اینه که کشور ها هر چیزی رو که در آم صرفه اقتصادی هست خودشون بسازند و چیزلا دیگه رو که نمی تونن ارزونتر از بقیه کشور ها تهیه کنند از اونها بخرند.یه اسم مسخرع پژویی هم روش گذاشتند که آدم یاد انفجار باک ماشین می افته

MOSHAVER AMIN
15-06-2007, 20:57
یه نکته رو فراموش کردید و اون هم این هست که چین میاد و یه سری آشغال تولید می کنه که مستقیم به ایران و سایر کشور های جهان سوم می فرسته . البته ایران خودش می خواد اینقدر پول بده و ضمنا بعضی از این جنس ها هم مخصوص آفریقا هست که تو راه ترانزیت توسط تاجرا خریده می شه و میاد ایران! اما چین یه دسته تولید دیگه هم داره که استاندارد های اروپا و آمریکا هم اون رو تایید می کنن . این جنسها از جنسای آشغال چینی گرون تر هستن اما باز هم از کالایی که تو اروپا و آمریکا تولید می شه ارزون تر هستن پس اتفاقا اونا هم میان و چینی می خرن . البته بین این جنسها بعضی ها استاندارد رو رعایت نمی کنن و از بازار جمع می شن . مثل خمیر دندون ها (همین اخیر اتفاق افتاد) و یا اسباب بازی ها(تعداد خیلی زیادی از اسباب بازی های چینی تو اروپا ممنوع هستن)

حرف شما كاملا منطقي است.ممنون از توضيحات شفاف شما.. قابل توجه ساير دوستان

MOSHAVER AMIN
15-06-2007, 21:04
من نمی دونم چرا اصرار داریم همه چیز رو خودمون بسازیم اون هم با فناوری وارداتی و فقط در حد سر هم بندی .اقتصاد آزاد چیزی به نام خودکفایی رو نمی پذیره.صرفه اقتصادی در اینه که کشور ها هر چیزی رو که در آم صرفه اقتصادی هست خودشون بسازند و چیزلا دیگه رو که نمی تونن ارزونتر از بقیه کشور ها تهیه کنند از اونها بخرند.یه اسم مسخرع پژویی هم روش گذاشتند که آدم یاد انفجار باک ماشین می افته

اين هم يه حرف حساب ديگه..... جالب اينكه خودمم يه پژو 405 دارم:27:

vorojax
16-06-2007, 18:37
سلام..با رها توسط دوستان گفته شده كه جاوا ساپورت نمي كنه.... مي خواستم بونم شمه زنگ زدي شيراز پرسيدي يا از نمايندگي هاي كذايي شون سوال كردي؟ اگه شماره شركت پيشرو رايانه فارس رو خواستي پيام بذار تا بهتون بدم... و بصورت مستقيم از خود توليد كنندش بپرس.....
من زنگ زدم گفتن ساپروت می کنه حتی شیرازم زنگ زدم. ولی افسوس که تو روز روشن دارن دوروغ می گن!
ولی بهم می گن که باید اپدیتش کنی تا ساپورت کنه اپدیتم 2 هفته دیگه میاد!اخه مگه میشه با یه اپدیت جاوا ساپورت کنه؟

سلا م هرچه زودتر ردش كن بره ....هر وقت جلوي ضزر رو بگيري بردشو كردي... يا علي
مشتری زیاد داره!!! ولی حیف که پدرم که اصل کاری بود که گفت گوشی بخر(چون عرق ملیش خفنه و می گه چون گوشی ایرانه!پس باید تو هم جنس ایرانی داشته باشی!!!) اجاز فوروش نمی ده.

MOSHAVER AMIN
16-06-2007, 22:09
من زنگ زدم گفتن ساپروت می کنه حتی شیرازم زنگ زدم. ولی افسوس که تو روز روشن دارن دوروغ می گن!
ولی بهم می گن که باید اپدیتش کنی تا ساپورت کنه اپدیتم 2 هفته دیگه میاد!اخه مگه میشه با یه اپدیت جاوا ساپورت کنه؟

مشتری زیاد داره!!! ولی حیف که پدرم که اصل کاری بود که گفت گوشی بخر(چون عرق ملیش خفنه و می گه چون گوشی ایرانه!پس باید تو هم جنس ایرانی داشته باشی!!!) اجاز فوروش نمی ده.
عجب درد سري داري.......خلاصه با اين تفاصير بايد بسوزي وبسازي:41:

GLXFPC
17-06-2007, 07:23
عزیز من شما 2 هفنه صبر کن مشکل شما حل میشود

Hoom@n
17-06-2007, 12:41
آقای/خانم glxfpc
شما آخرش هم نگفتی که سازمان گسترش هم تو این شرکت سهم داره و یا نه؟

vorojax
17-06-2007, 19:27

رفیق می تونی یه خورده بیشتر توضیح بدی؟؟
اگه مشکل حل بشه که عالیه!
ولی باورش سخته که با یه اپدیت مشکل حل شه.
راستی یه سوال چرا تو سایت تون اطلا عات دروغ دادین رم داخلی این وی 8 که فقت 1 مگه!
اگه می گی دروغ میگم خودت یه وی8 بگیر نگاه حتا بهشونم زنگ زدم اول گفتن 48 مگه بعد که گفتم من دارمو و 1 مگ بیشتر نیست گفتن ما منظورمون اون یکی مدلشه(همون که اسکنر داره)و وی8 تا همون حافظه داخلیش 1 مگه.

MOSHAVER AMIN
17-06-2007, 21:49
رفیق می تونی یه خورده بیشتر توضیح بدی؟؟
اگه مشکل حل بشه که عالیه!
ولی باورش سخته که با یه اپدیت مشکل حل شه.
راستی یه سوال چرا تو سایت تون اطلا عات دروغ دادین رم داخلی این وی 8 که فقت 1 مگه!
اگه می گی دروغ میگم خودت یه وی8 بگیر نگاه حتا بهشونم زنگ زدم اول گفتن 48 مگه بعد که گفتم من دارمو و 1 مگ بیشتر نیست گفتن ما منظورمون اون یکی مدلشه(همون که اسکنر داره)و وی8 تا همون حافظه داخلیش 1 مگه.

قال الله تعالي في كتاب المبين:
ان الا نسان لفي خسر
انسان دائم در حال ضرر كردن است.

شما كه صبر كردي اين دو هفته رو هم صبر كن.
ان شاء الله كه ضرر نكني.يا علي

MOSHAVER AMIN
17-06-2007, 22:04

خدا از زبونت بشنوه ما هم اميدواريم كه مشكل اين دوست عزيزمون حل بشه و از اين گرفتاري
جي ال ايكسي هم خلاص بشه:27:

MOSHAVER AMIN
17-06-2007, 23:47
امروزه در کشور ما اکثر گوشی های موجود در بازار ریجستر نشده و قاچاقی به کشور وارد می شوند که این موضوع باعث نبسانات قیمت یک مدل گوشی شده که علت ان چیزی به جز غیر اصل بودن ان و به اصطلاح چنج بودن ان است که متاسفانه فروشندگان گوشی های تقلبی و یا چنج خود را به عنوان گوشی اصل به مشتری معرفی می کنند که برای شناسایی گوشی های اصلی و چنج راه های متفاوتی است که از جمله ان ها دادن کد #06#* است که سریال گوشی شما (IMEI) را مشخص نموده و شما می توانید ان را با سریال روی کارتن و باطری همخوانی داشته باشد و در غیر این صورت گوشی شما قاچاق بوده و چنج شده است.
البته بعضی از افراد سودجو برای این مشکل ها هم راه حلی پیدا کردند که با عوض کردن بار کد روی جعبه گوشی قاچاق را با قیمت گوشی اصل می فروشند.
ولی ما امروز برای شما این مشکل را از طریق اینترنت حل خواهیم کرد.

شما با وارد شدن به سایت زیر و دادن سریالی که با دادن کد #06#* به گوشی می بینید در کادر مربوطه می توانید جزیات بیشتری را در مورد گوشی خود را ملاحظه کنید مثلا اگر گوشی شما مدل w700i سونی اریکسون است اگر بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی٫ مشخصات همان گوشی w700i خود را یافتید گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد و شما می توانید از سرویس ها اپدیت و ... استفاده کنید بدون انکه سیمکارت با گوشی شما مشکلی پیدا کند اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا ... می باشد مثلا من یک گوشی w700 چنج را در سایت تست کردم مشخصات ان را گوشی پاناسونیک نمایش داد (یعنی اینکه سریال گوشی پاناسونیک و گوشی w700 من با هم یکی است و به همین خاطر مخابرات نمی تواند گوشی من را از شبکه خارج کند) در این صورت شما نمی توانید از سرویس اپدیت و .. استفاده کنید چون احتمال زیادی وجود دارد که سریال روی گوشی شما عوض شده و به سریال کارخانه بازگردد که مشکل برای شما پیش خواهد اورد و ان هم صرف هزینه ریجستر کردن است .
این هم از ادرس سایت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] numberingplans. com//?page= analysis&sub=imeinr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از اين طريق هم ميتونيد بقيه چيز ها را از جمله :
» Phone number analysis
» IMSI number analysis
» SIM number analysis
» ISPC number analysis

كنترل كنيد:
اين هم يه پيشكش از من(moshaver amin) قابلي نداشت.لطف كنيد در اين مورد نظر بديد.
منتظر نظراتتون هستم.يا علي.... only samsung

soranstar
19-06-2007, 20:59
:

در مورد دوربین هم بگم که فقط می تونم نقل قول کنم . دوستم دوریین بازه ، از دوربینش خوشش اومده بود ، گفتم از کجا می فهمی 3.1 مگا پیکسل هست ( هیچ جا ، هیچ عدد و رقمی برای این دوربین ثبت نشده )، یه عکس انداخت ، اندازه ظول و عرض رو در هم ضرب کرد ، 2048*1536=3145728 ، خومونیش می شه 3.1 مگا .( من که چیزی حالیم نمیشه ، اون کفت )
.
:31:
دوست عزیز یعنی شما فکر میکنید اینا توانایی ساخت یه گوشی 3 مگا پیکسلی رو داشته باشن.
توضیح و استدلال شما هم در مورد ضرب کردن طول و عرض در هم وقتی درسته که اون عددا بر حسب پیکسل باشن
ولی این شرکتهای ایرانی که ما میشناسیم و تا حالا فعالیت داشتن همه کاراشون بر اساس شیره مالی سر مردم
بوده در این مورد هم شاید این عددها برحسب پیکسل نباشه.
که فکر کنم همین طور هم هست.

adamhesaby
19-06-2007, 22:02
بالاخره گوشی اوله دیگه
انشالله تا یکی دوسال دیگه روی نوکیا رو هم کم میکنه!!!!!!
(فکر کنم یکم تند رفتم نه؟؟!)

shahab07
20-06-2007, 10:46
بالاخره گوشی اوله دیگه
انشالله تا یکی دوسال دیگه روی نوکیا رو هم کم میکنه!!!!!!
(فکر کنم یکم تند رفتم نه؟؟!)

خیلی بد تند رفتی ... دیگه روی نوکیا رو که نه ... ساژم بگی یه چیزی ...:20:

amnhck123
21-06-2007, 09:13
گارانتی کجا هست این گوشی؟

vorojax
21-06-2007, 09:55
گارانتی کجا هست این گوشی؟
تا اونجایی که من متوجه شدم باید بفرستی شیراز!

soranstar
21-06-2007, 11:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم این گوشی رو دیدم و از فروشندش اطلاعات خواستم گفت که NEC هستش ولی وقتی رفتم رو gsmarena
همچین مدلی نداشت.
کسی اکه اطلاعاتی داره ممنون میشم به ما هم بگه.

MOSHAVER AMIN
21-06-2007, 22:52
اطلاعات كامل توي همين فروم موجوده..حتي نمايندهاشون هم تايپيك گذاشتن.. ميتونيد توي صفحات 10 الي 27 ببينيد

MOSHAVER AMIN
21-06-2007, 22:55
توي همين فروم هستش.. از پيج 15 الي 26 بگردي اطلا عات كاملي رو بدست مياري

ya30n
22-06-2007, 16:02
هر چي هم خدا باشه
باز هم اسم ايراني روشه
يا حق (:

Sasan Info
22-06-2007, 17:22
ولي كيفيت قابش خيلي مسخرست...
همينطور قيافش

MOSHAVER AMIN
22-06-2007, 22:14
چه عرض كنم حق با شماست.. اقا ساسان..درست مي گي

MOSHAVER AMIN
22-06-2007, 22:33
دیکشنری ، قرآن ، استخاره ، whois ، فال حافظ ، زمان پخش برنامه های تلوزیون ، مکان های دیدنی هر شهر ، محاسبه مسافت بین شهر ها ، ساعت کشور ها ، سرویس نهج البلاغه ، سرویس عاشقانه ، پیام سلامتی ، 6 تیم اول لیگ برتر و بسیاری از خدمات دیگر! کلیه این خدمات تنها با ارسال یک SMS! با استفاده از این ترفند شما میتوانید با ارسال SMS به شماره مخصوصه هر سرویس ، از اطلاعات آن که به شکل SMS برای شما ارسال میشود کاملأ رایگان و تنها با هزینه یک پیامی که میفرستید ، استفاده کنید. به شماره مربوط به هر سرویس یک SMS خالی ارسال کنید ، سپس اندکی صبر کنید تا خدمات مربوطه برای شما SMS شود:

۱۰۰۰۳۸۰: جک، با ارسال یک اس ام اس که در آن تعداد جک درخواستی نوشته شده است برای شما یک جک ارسال میشود.

۱۰۰۰۳۸۱: سرویس حدیث.

۱۰۰۰۳۸۲: سرویس نهج البلاغه.

۱۰۰۰۳۸۳: سخن روز.

۱۰۰۰۳۸۴: آیا میدانید؟

۱۰۰۰۳۸۵: سر کاری.

۱۰۰۰۳۸۶: سرویس عاشقانه.

۱۰۰۰۳۸۷: سرویس پند آموز.

۱۰۰۰۳۸۸: فال حافظ.

۱۰۰۰۳۹۱:اس ام اس چیستان.

۱۰۰۰۳۹۲: ساعت کشور ها.

۱۰۰۰۳۹۳: ترین ها (بهترین ها و بد ترین ها).

۱۰۰۰۳۹۴: مکان های دیدنی هر شهر.

۱۰۰۰۳۹۵: پیام سلامتی.

۱۰۰۰۳۹۶: محاسبه مسافت بین شهر ها.

۱۰۰۰۳۹۷: فیلم های روی پرده سینما.

۱۰۰۰۳۹۸: زمان پخش برنامه های تلوزیون.

۱۰۰۰۳۹۹: شش تیم اول لیگ فوتبال کشور.

۱۰۰۰۴۰۰: بازی پیشنهادی.

۱۰۰۰۴۰۱: جدید ترین نرم افزار.
۱۰۰۰۳۵۵: اس ام اس whois در صورتی که نام سایت مورد نظر خود را برای این سرویس ارسال کنید مشخص میشود که این سایت Available است یا خیر.

۱۰۰۰۳۵۷: استخاره با ارسال یک اس ام اس به این شماره سیستم به طور خود کار برای شما استخاره میگیرد ( ترفندستان ) و جواب استخاره را برای شما ارسال میکند.

۱۰۰۰۳۵۸: آب و هوا، با ارسال نام شهر مورد نظر به این شماره وضعیت آب و هوای آن شهر برای شما ارسال میشود.

۱۰۰۰۳۵۹: قرآن، با ارسال یک اس ام اس که ابتدا شماره سوره و سپس شماره آیه و سپس حرف F یا A (برای فارسی یا عربی بودن آیه) در آن باشد.

۱۰۰۰۳۷۰: دیکشنری، با ارسال یک لغت انگلیسی به این شماره معنی فارسی آن برای شما ارسال میگردد

Silwestern
23-06-2007, 11:09
قیمت خوبی داره ولی با توجه به قیمتش 990 مطمتن تره

soranstar
23-06-2007, 12:31
اطلاعات كامل توي همين فروم موجوده..حتي نمايندهاشون هم تايپيك گذاشتن.. ميتونيد توي صفحات 10 الي 27 ببينيد

اطلاعات داده شده در مورد مورد مدلهای p3660 و v8 میباشد.
در مورد این گوشی و مدل اون به جز عکسش اطلاعاتب داده نشده است.

Captain_Nemo
23-06-2007, 20:50
بالاخره مشكلات اين گوشي ها كه مي گفتند با اومدن پچ جديد حل ميشه، حل شد؟

MOSHAVER AMIN
23-06-2007, 22:21
كي حل ميشه بابا دلت خوشه .... مسولان پيشرو رايانه فارس يه حرفي زدن.. شما جدي نگيرين

mahsen
24-06-2007, 02:08
این aok دیگه چه جوریه ؟

vorojax
24-06-2007, 10:03
هفته دیگه 100% حله.

mahsen
24-06-2007, 16:55
کسی میدونه ke970 قیمتش چنده؟

MOSHAVER AMIN
24-06-2007, 22:12
هفته دیگه 100% حله.

ما هم اميدواريم
به مجردي كه مشكلاتش حل شد يه خبر بده.. و يه متن و توضيح در اين رابطه بذار تا ما هم مطلع بشيم ..مرسي عزيزم

MOSHAVER AMIN
24-06-2007, 22:16
کسی میدونه ke970 قیمتش چنده؟

عزيزم اين ke970 يكي از مدلهاي موفق ال جي است
من تعجب ميكنم كه چرا توي فروم گوشي glx اين سوال رو مطرح ميكني؟
البته گمون نكنم كه توي ايران موجود باشه
اگه خواستي شماره تلفن هاي مراكز فروش ال جي تو تهران رو واست ميذارم...يا علي

aaamirrr
24-06-2007, 23:12
به نظر میرسه گوشی خوبی باشه، برنامش چیه؟ سیمبیان؟

MOSHAVER AMIN
25-06-2007, 23:09
به نظر میرسه گوشی خوبی باشه، برنامش چیه؟ سیمبیان؟

سيمباين كجا بود اگه جاوا هم ساپورت كنه كلاهتو بنداز بالا

vorojax
26-06-2007, 11:41
ما هم اميدواريم
به مجردي كه مشكلاتش حل شد يه خبر بده.. و يه متن و توضيح در اين رابطه بذار تا ما هم مطلع بشيم ..مرسي عزيزم
چشم دوست عزیز حتما شما رو هم در جریان می زارم.

MOSHAVER AMIN
26-06-2007, 23:07
چشم دوست عزیز حتما شما رو هم در جریان می زارم.

دستت درد نكنه.. مرسي منتظريم

MOSHAVER AMIN
27-06-2007, 22:47
گوشی های آب خورده چه باید کرد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زیاد اتفاق می افتد گوشی هایی را پیش من برای تعمیر بیاورند که در آب افتاده باشند و مرخص شده باشند و واقعیت دردناک هم اینه که این گوشی ها معمولا خاموش شده اند و زمانی این واقعیت دردناک تر می شود که گوشی گرانقیمتی دچار این مصیبت شده باشد، امروز به دو نکته جالب در همین رابطه برخورد کردم.
اول اینکه ظاهرا یک خبرنگار واشنگتن پست بعد از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه می آید و شروع میکند به شستن دست و رویش ولی از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی گذاشته بوده است ناگهان کیف بر میگردد و گوشی BlackBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد وی سعی میکند سریع گوشی را از آب خارج کند باطری اش را در می آورد وسپس به خشک کردن گوشی با سشوار می پردازد.
وقتی می بیند این روش چندان موثر نیست و گوشی هم وارد حالت کما شده است زنگ می زند به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته و از او کمک می خواهد دوستش هم در پاسخ به او میگوید گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذار! بله برنج نپخته :) همه ی ما دیده ایم برنج خاصیت جذب رطوبت را دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم ولی این نکته دیگر بسیار ظریف است. خلاصه اینکه گوشی بعد از یک روز ماندن در ظرف برنج کاملا سالم می شود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده می گردد. این جناب خبرنگار هم عین تجربه اش را در واشنگتن پست برای عموم نوشته است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) البته آن دوستی که این روش را برای او گفته است نامش فاش نشده چون ظاهرا وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار می کند و فاش شدن نامش برایش دردسر ساز خواهد بود.
یکی دیگر از روشهایی هم که در مورد گوشی های آب خورده کارایی دارد و ظاهرا بسیاری از کسانی که آن را امتحان کرده اند، نتیجه گرفته اند این است که گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود. :-)

bushveg
28-06-2007, 14:31
جالب بود ولی چه ربطی به این تاپیک داشت؟؟؟؟؟؟

.................

خبری از frimware جدید نشده هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟

MOSHAVER AMIN
28-06-2007, 23:07
فقط اينكه تاپيك خاصي در اين مورد وجود نداشت
هم اينكه گفتم تا دوستان لااقل استفاده كنن

Sasan Info
29-06-2007, 17:18
خوب چرا تاپيك باز نميكني با همين موضوع؟؟؟!؟!؟!!؟!؟!

راستي بچه ها از گوشي 2610 بگين كه چه امكاناتي داره
و قيمتش چنده؟
اگه عكسي دارين بذارين

meisam317
29-06-2007, 20:53
حالا که همه موافقن منم موافقم

MOSHAVER AMIN
30-06-2007, 23:07
خوب چرا تاپيك باز نميكني با همين موضوع؟؟؟!؟!؟!!؟!؟!

راستي بچه ها از گوشي 2610 بگين كه چه امكاناتي داره
و قيمتش چنده؟
اگه عكسي دارين بذارين
خوب يه سري به سايتش بزن

Sasan Info
01-07-2007, 19:36
من به سايت سر نزدم...
حالا اگه واقعا تاپيك زدي چه لزومي داره كه دوباره بنوسي
اونم تو يه تاپيكي كه هيچ ربطي به اين موضوع نداره

Captain_Nemo
01-07-2007, 19:46
كسي خبر داره كه بالاخره مشكلات گوشي V8 حل شد يا نه؟

vorojax
02-07-2007, 11:27
كسي خبر داره كه بالاخره مشكلات گوشي V8 حل شد يا نه؟

دیروز زنگ زدم گفتن چهاشنبه.

bushveg
03-07-2007, 23:48
همچنان در انتظار frimware بدون مشکل 3660

MOSHAVER AMIN
04-07-2007, 22:57
هنوز درگيري عزيز ؟خبري نشد؟

bushveg
04-07-2007, 23:19
10سال گذشت
*
*
*
همچنان در انتظار frimware 3660

yoosef_st
05-07-2007, 01:07
100000000000000 سال هم بگذره خبری نیست. همش وعده سر خرمنه عزیززززززززززززززاااااااا ان

MOSHAVER AMIN
05-07-2007, 22:43
عجب حكايتي شده ها...يه زنگ بزن شيراز ازشون توضيح بخواه

bushveg
06-07-2007, 00:06
اینا فکر کردن ما ایرانیا چوپونیم یا از پشت کوه اومدیم.. گوشی که نه java ساپورت کنه نه picture massage نه mark several or mark all داشته باشه به درد عمشون میخوره. حالا اقلآ درستش کنین . فکر نکنم frimware or patch همچین خرجی داشته باشه
:19: :19: :19:
:thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :41:

vorojax
08-07-2007, 12:07
سلام.
امروز زنگ زدم همیشه می گفتم گوشی رو بده اقایه ابدل صمد اونم وعدع امروز فردا می داد ولی این بار به همونی که
گوشی رو برداشت گفتم اقا اپدیتش چی شد؟ گفت چی اپدیت؟ گفتم اره. گفت اقا یه چند ماهی طول مییکشه به همین سادگیا که نیست . گفتم بابا وقتی اومدم بخرم گفت هفته دیگه بیا اپدیتش کن ولی از اون موقه تا حالا 4 هفته گزشته و خبری نشده.گفت از کجا خریدی گفتم از پاساژ ایرانیان . گفت اون پاساژ به ما ربطی نداره(حالا خوبه این اقایه عبدل صمدو من تو پاساژ ایرانیان دیدم که میشه زنگ می زد به اون شماره که رو گارانتیش نوشته بالاشم نوشه بود پاساژ ایرانیان) بهش گفتم مگه اونجا پاساژ ایرانیان نیست گفت نه!
بعد که میبینه من قاطیم میگه صبر کن وصل می کنه به یکی دیگه.
اون اقا میگه چی شده می گم هیچی اطلاعات قلت چرا دادید گفت کی داده گفتم تو روزنامه نوشته بودید رم 48 و........ گفت اشتب چاپی بوده گفتم اوناش هیچی و قتی خریدم گفتن اپدیتش چند روز دیگه میشه گفت کی گفته هر کی گفته خالی بسته! گفتم من اصلا می خام گوشی رو پس بدم. گفت چرا؟(دیگه داشتم قاطی می کردم) گفتم بابا 270 پول گوشی دادم جاوا ساپورت نمی کنه دوربینش 2 زار نمیرزه حافظه داخلیش 1 با اون اطلا عاتی که دادید زمین تا اسمون فرق داره. باز گفت هر کی اطلاعات داده اشتباه کرده تویه روزنامم اشتباه کرده. که من قاطی کردم و داد زدم بابا مومن من تو سایتتونم رفتم همینایی که این بنده خدا هها گفته بودن نوشته بود بعد من حتی یه پیرنتم ازش گرفتم ولی بعد که فهمیدم اطلاعات قلته حتی رفتم تو سایت تو قسمت شکایات گفتم اونا هم مشخصاتو عوض کردن!!!!!
دیگه کم اورد گفت فکس کن اسمتم بنویس بالاش من امروز باهاشون جلسه دارم حرفتو به گشوشون میرسونم منم
گفتم یعنی پس می گیرید گفت پس بگیریم که چی بشه(باور کنید اگه دمه دستم بود یه دعوایی راه می نداختم ادم خنگ 2 ساعت باهاش حرف زدم میگه پس بدی که چی بشه) خلاصه قرار شد بهم زنگ بزنه.
ما که خریت کردیم خریدیم. شما اگه جایی چنین گوشی دیدد حی زحمت نگاه کردن و امتحان کردنشم به خودتون ندید.
یا حق.
(این طولانی ترین پست من تو یا تایپیک بود فقط واسه این که شما عزیزانم مثل من سرتون کلاه نره)

Nabakhshoode
08-07-2007, 12:52
سلام.
امروز زنگ زدم همیشه می گفتم گوشی رو بده اقایه ابدل صمد اونم وعدع امروز فردا می داد ولی این بار به همونی که
گوشی رو برداشت گفتم اقا اپدیتش چی شد؟ گفت چی اپدیت؟ گفتم اره. گفت اقا یه چند ماهی طول مییکشه به همین سادگیا که نیست . گفتم بابا وقتی اومدم بخرم گفت هفته دیگه بیا اپدیتش کن ولی از اون موقه تا حالا 4 هفته گزشته و خبری نشده.گفت از کجا خریدی گفتم از پاساژ ایرانیان . گفت اون پاساژ به ما ربطی نداره(حالا خوبه این اقایه عبدل صمدو من تو پاساژ ایرانیان دیدم که میشه زنگ می زد به اون شماره که رو گارانتیش نوشته بالاشم نوشه بود پاساژ ایرانیان) بهش گفتم مگه اونجا پاساژ ایرانیان نیست گفت نه!
اون اقا میگه چی شده می گم هیچی اطلاعات قلت چرا دادید گفت کی داده گفتم تو روزنامه نوشته بودید رم 48 و........ گفت اشتب چاپی بوده گفتم اوناش هیچی و قتی خریدم گفتن اپدیتش چند روز دیگه میشه گفت کی گفته هر کی گفته خالی بسته! گفتم من اصلا می خام گوشی رو پس بدم. گفت چرا؟(دیگه داشتم قاطی می کردم) گفتم بابا 270 پول گوشی دادم جاوا ساپورت نمی کنه دوربینش 2 زار نمیرزه حافظه داخلیش 1 با اون اطلا عاتی که دادید زمین تا اسمون فرق داره. باز گفت هر کی اطلاعات داده اشتباه کرده تویه روزنامم اشتباه کرده. که من قاطی کردم و داد زدم بابا مومن من تو سایتتونم رفتم همینایی که این بنده خدا هها گفته بودن نوشته بود بعد من حتی یه پیرنتم ازش گرفتم ولی بعد که فهمیدم اطلاعات قلته حتی رفتم تو سایت تو قسمت شکایات گفتم اونا هم مشخصاتو عوض کردن!!!!!
دیگه کم اورد گفت فکس کن اسمتم بنویس بالاش من امروز باهاشون جلسه دارم حرفتو به گشوشون میرسونم منم
گفتم یعنی پس می گیرید گفت پس بگیریم که چی بشه(باور کنید اگه دمه دستم بود یه دعوایی راه می نداختم ادم خنگ 2 ساعت باهاش حرف زدم میگه پس بدی که چی بشه) خلاصه قرار شد بهم زنگ بزنه.
ما که خریت کردیم خریدیم. شما اگه جایی چنین گوشی دیدد حی زحمت نگاه کردن و امتحان کردنشم به خودتون ندید.
یا حق.
(این طولانی ترین پست من تو یا تایپیک بود فقط واسه این که شما عزیزانم مثل من سرتون کلاه نره)

این همه تلاش واسه بالا بردن تعرفه و حمایت از تولید موبایل تو داخل ... آخرشم علاوه بر جنس آشغالی جواب خریدارو هم اینطوری میدن !؟
تو اکثر جاها اینطوری میگن که این فردی که خریدار جنسمون بوده بهمون و به کارمون احترام گذاشته و واسش اهمیت قائلن ! ولی اینجا رفتارایی میکنن که... ( البته این فقط در مورد موبایل نیست )... !
یه زمانی تو کشور هند جنسایه خارجی ( به خصوص انگلیسی تحریم شدن و نهایتش به انقلاب هند ختم شد ) با این وضعیت تو کشور ما عکسش اتفاق میفته و شاید روزی جنسایه داخلیمون تحریم شن... !

yoosef_st
08-07-2007, 14:31
داداش اسمش رو خودشه : ((گوشی ایرانی!!!!!))

arash_zp
08-07-2007, 14:54
آقايون من فكر كنم اگه چندتا تا از بر بچز تعمير كار موبايل با چندتا مهندس مخابرات و اللكترونيك مينشستن 2 هفته با هم كار ميكردن 1 گوشي بهتر از اين مي ساختن
.
.
لطفا اين گوشي رو با نام گوشي ايراني خطاب نكنيد

ALI_PERS!@N
08-07-2007, 15:36
agha man australia hastam 2 ta soal daram

1- mi arze man 6280 nokia ro bedam GLX 3660 begiram

2- mishe servisesho mesle nokia (6600 - dashtam shode) avaz kard

MOSHAVER AMIN
08-07-2007, 22:49
agha man australia hastam 2 ta soal daram

1- mi arze man 6280 nokia ro bedam GLX 3660 begiram

2- mishe servisesho mesle nokia (6600 - dashtam shode) avaz kard

سلام 1. اصلا همچي كاري رو نكن مگه تاپيك اين دوستمونو نخوندي؟
2. امكانش نيست اگه بشه هم بايد 22000 سال صبر كني تا از چين برسه

MOSHAVER AMIN
08-07-2007, 22:52
سلام.
یا حق.

اقا دمت گرم ..ارزشو داشت .. خسته نباشي..تمام مطالبت تائيد ميشه

MOSHAVER AMIN
08-07-2007, 22:54
آقايون من فكر كنم اگه چندتا تا از بر بچز تعمير كار موبايل با چندتا مهندس مخابرات و اللكترونيك مينشستن 2 هفته با هم كار ميكردن 1 گوشي بهتر از اين مي ساختن
.
.
لطفا اين گوشي رو با نام گوشي ايراني خطاب نكنيد

ايول بابا دمت گرم
اينو خوب اومدي
حرفت منطقيه

ALI_PERS!@N
09-07-2007, 01:37
agha

gooshi digari hast

mesle in GLX 3660

ke touch screen bashe vali keli shoare ham dashte bashe mesle mobile mamooli

scanner ham dashte bashe

rasti

in v8 chiye

man khoondam nafahmidam

mishe tozih bedin

minabi
10-07-2007, 17:51
خودتون هم میدونین برای شروع خیلی خوبه
ولی باید امتحان بشه
اگر مثل صایران باشه و هیچ جا آنتن نده که فایده ای نداره و خریدن یه Mp4 پلیر بهتره از این
اسپیکر هم که 1000 وات باشه ولی کیفیت نداشته باشه رو عصابت راه میره
ولی بازم میگم شروع خوبی داشتیم و خدا کنه چیز خوبی از آب در بیات

minabi
10-07-2007, 17:51
ولی باید امتحان بشه
اگر مثل صایران باشه و هیچ جا آنتن نده که فایده ای نداره و خریدن یه Mp4 پلیر بهتره از این
ولی بازم میگم شروع خوبی داشتیم و خدا کنه چیز خوبی از آب در بیات :20:

arash_zp
10-07-2007, 21:24
ولی باید امتحان بشه
ولی بازم میگم شروع خوبی داشتیم و خدا کنه چیز خوبی از آب در بیات :20:
100 تا صاايران ميارزه به اين گوشي
اگه از اول ميخوندي نميگفتي واسه شروع خوبه .... چون نه ايرانيه و نه خوبه
چيز خوبي هم از آب در نيومده
بازم ميگم اگه ممكنه برات چند صفحه پيشو تا اينجا رو حد اقل بخون
:31:

R@R#M@N
10-07-2007, 21:50
agha

gooshi digari hast

mesle in GLX 3660

ke touch screen bashe vali keli shoare ham dashte bashe mesle mobile mamooli

scanner ham dashte bashe

rasti

in v8 chiye

man khoondam nafahmidam

mishe tozih bedin
دوست عزیز اولآ فارسی تایپ کن
دومآ تمام این چیزایی که میخای توی پ990 هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Captain_Nemo
10-07-2007, 22:47
سلام.
یا حق.

اينا هم با اين توليد گوشي داخلي شون ملتو سركار گذاشتند.

arash_zp
11-07-2007, 00:59
بازم ميگم اين گوشي داخلي يا ملي نيست

CD-RW
11-07-2007, 08:37
من که از اول گفته بودم این گوشی به درد لای درز دیوار هم نمیخوره , حتما باید یکی از دوستان قربانی میشد .
با شعار " ایرانی , کالای ایرانی بخر " دارن به همه ملت ایران فحش خوار مادر میدن . آخه کدوم جنس ایرانی به درد خریدن خورده که این دومیش باشه . از گنده هاش بگیر تا همون آفتابه ( موقع خرید کارت گارانتی سوراخ نبودن میدن ) .

vorojax
11-07-2007, 10:25
سلام.
توف به این ادمایه نامرد زنگ زدم مدیر عاملشون مکیگه فارسیش هیچ وقت نمیاد گفتم بابا یکی از کارمندایه خودتون گفت گفت بیار هر کی بهت گفته همون پس میگیره خلاصه رفتم اونجا همونی که بهم گفته بود فارسیش میاد زد زیر حرفش و گفت من کی گفتم خلاصه گفت باید دست 2 بفروشیشو ازت پس نمیگیریمو .......... یه پیرمده که تو یه اتاقه دیگه نشسته اومد گفت چی شده گفتن قضیه اینه خلاصه گفش 230 بهش بدی راضی از اینجا بره باز گلی به جمال این پیرمرده اون جوون نامرد که خودش به من گفته بود فارسیش میاد بد زده بود زیر حرفش میگفت نه اقا زیاده نمی خاد 200 بیشتر بهش بدی خلاصه 230 پسش دادم.

The_Last_Samurai
11-07-2007, 11:28
وروجک جان ممنون چون منم کم کم میخواستم یکی بگیرم.

تف به جنس ایرانی.میگن بیا جنس ایرانی بخر از اقتصاد مملکتت حمایت کن.

اگه این اقتصاد مملکتمونه,همون بهتر که اقتصاد نداشته باشیم

ALI_PERS!@N
11-07-2007, 12:52
p990 ke migi hame chizaro dare

scanner dare

ya halate harekati

change in backgrounf and music

akhoond
11-07-2007, 13:29
تا اونجايي كه من شنيدم ( منبع موثق نيست ،‌ولي خب خيلي هم نمي تونه دور از حقيقت باشه ) اين گوشي 3660 براشون بيشتر از 150 ( حالا ماكسيمم بگيريم 200 ) براشون تموم نميشه و به من و شما مي دن 350 تومان . . .

Nabakhshoode
11-07-2007, 17:41
توف به این ادمایه نامرد زنگ زدم مدیر عاملشون مکیگه فارسیش هیچ وقت نمیاد گفتم بابا یکی از کارمندایه خودتون گفت گفت بیار هر کی بهت گفته همون پس میگیره خلاصه رفتم اونجا همونی که بهم گفته بود فارسیش میاد زد زیر حرفش و گفت من کی گفتم خلاصه گفت باید دست 2 بفروشیشو ازت پس نمیگیریمو .......... یه پیرمده که تو یه اتاقه دیگه نشسته اومد گفت چی شده گفتن قضیه اینه خلاصه گفش 230 بهش بدی راضی از اینجا بره باز گلی به جمال این پیرمرده اون جوون نامرد که خودش به من گفته بود فارسیش میاد بد زده بود زیر حرفش میگفت نه اقا زیاده نمی خاد 200 بیشتر بهش بدی خلاصه 230 پسش دادم.

وقتی یه مشت ابله اون بالا نشستن و فقط واس حمایت از تولید داخلی تعرفه هارو بالا میبرن و بعد معلوم نیست چه آتو آشغالایی تحویل ملت میدن بایدم انتظار همچین مسائلی رو داشت !
گوشیی که به نام گوشی ایرانی به بازار میاد ولی حتی زبون فارسی هم نداره ( حالا از عیبایه دیگش بگذریم )

bushveg
11-07-2007, 21:55
بله . کاملآ تایید میشه...

iraniansatellite
11-07-2007, 22:05
همه اینها بر میگرده به این دولت ونظام تخ... ی که هیچ چیزش رو حساب نیست برای خوش امد بعضی ها چه کار ها که نمیکند

vorojax
16-07-2007, 18:29
سلام
ما که پس دادیم اما حالا بزار چندتا از ایراداشو بگم.
1-با کوچیترین زربه(خیلی کوچیک مثلا از فاصله کم مینداختیش رو متکا و یا اینکه مو قه برداشتنش یه مقدار شدت میدادی) خاموش میشد!
2-روشین بود داشتی باهاش اهنگ گوش می کردی ییهو رموشو نمی شنخات و با خاموشش میکردی یه وری با رمش میرفتی دوباره روشن می کردی.
3-دوربینش افتضاحهههههه!در حد 1م نیست.
4-فقط اهنگیی که تو پوشه مای موزیک بودن رو میشد به صورت پشت سر هم بخونه و رو اهنگم عقب جلو نمیشد کرد.
5-روش رمزی چیزی نمیه گزاشت.
6-باتری افتضاحه فکر کنم 2.5 بیشتر نمیشه باهاش کار کرد ولی کمه کمک باید 7 ساتیت تو شارژ باشه.
7-بلوتوثش خیلی کنده خیلی خیلی کنده خیلی!!!

MOSHAVER AMIN
17-07-2007, 22:29
سلام
ما که پس دادیم اما حالا بزار چندتا از ایراداشو بگم.
1-با کوچیترین زربه(خیلی کوچیک مثلا از فاصله کم مینداختیش رو متکا و یا اینکه مو قه برداشتنش یه مقدار شدت میدادی) خاموش میشد!
2-روشین بود داشتی باهاش اهنگ گوش می کردی ییهو رموشو نمی شنخات و با خاموشش میکردی یه وری با رمش میرفتی دوباره روشن می کردی.
3-دوربینش افتضاحهههههه!در حد 1م نیست.
4-فقط اهنگیی که تو پوشه مای موزیک بودن رو میشد به صورت پشت سر هم بخونه و رو اهنگم عقب جلو نمیشد کرد.
5-روش رمزی چیزی نمیه گزاشت.
6-باتری افتضاحه فکر کنم 2.5 بیشتر نمیشه باهاش کار کرد ولی کمه کمک باید 7 ساتیت تو شارژ باشه.
7-بلوتوثش خیلی کنده خیلی خیلی کنده خیلی!!!

خوب شد ردش كردي تنت راحت شداميدوارم كه انتخاب بعديت خيلي بهتر از اين انتخابت باشه

vorojax
19-07-2007, 13:04
خوب شد ردش كردي تنت راحت شداميدوارم كه انتخاب بعديت خيلي بهتر از اين انتخابت باشه
دوست عزیز یه w810i خریدم و خودمو راحت کردم.
یا حق.

MOSHAVER AMIN
19-07-2007, 23:22
مباركت باشه
انتخاب خوبي كردي
دست كم 5 سال اخ هم نميگه

sahha
23-07-2007, 15:55
من v8 رو تو دستم گرفتم صداش 6 وات هستش تو ایران تکه از هر چی گوشی دیدم بالاتر بود صداش البته امکانات و شکل p3660 بهتر بود هر کی پولشو داره بگیره!!!

vorojax
24-07-2007, 18:30
من v8 رو تو دستم گرفتم صداش 6 وات هستش تو ایران تکه از هر چی گوشی دیدم بالاتر بود صداش البته امکانات و شکل p3660 بهتر بود هر کی پولشو داره بگیره!!!
فقط صدا داره نخری سرت کلاه رقته.
اگه صدا چیز خوبی بود نوکیا سونی اریکسونم 20 تا اسپیکر میزاشتن.
تازه جدیدن یه گوشی هایی اومده از ان ای سی 5 تا اسپسکر داره!!

seyyedi
26-07-2007, 15:26
دوستان سلام
جناب glxfpc چندتا سوال دارم 1-شرکت شما با چه شرکتی و از چه کشوری در زمینه گوشی همکاری دارید؟؟؟ 2-آیا شما به جایی خواهید رسید که بتونید خودتون گوشی طراحی و تولید کنید و دست از مونتاژ بردارید؟؟؟البته جای شکرش باقیه که شما از یه جایی شروع کردید و به عنوان اولین بار گوشی های بدی هم به بازار ندادید و ما هم توقع نداریم که در مراحل اولیه مثل نوکیا و سونی اریکسون و سایر مارک های معروف باشید گوشی 3660 چند تا مشکل داره که من نرم افزاریشو نمی دونم ولی در مورد دوربین گوشی باید چند گزینه بهش اضافه بشه تا بهتر بشه 1- اتوفوکوس و زوم بیشتر 2- یه فلاش زنون برای عکاسی 3- سایز فیلم برداری و تعدا فریم رو نمی دونم ولی باید حداقل qvga(30fr باشه با این تغییرات می شه اون رو به جای n73 گرفت

Nabakhshoode
26-07-2007, 22:09
دوستان سلام
جناب glxfpc چندتا سوال دارم 1-شرکت شما با چه شرکتی و از چه کشوری در زمینه گوشی همکاری دارید؟؟؟ 2-آیا شما به جایی خواهید رسید که بتونید خودتون گوشی طراحی و تولید کنید و دست از مونتاژ بردارید؟؟؟البته جای شکرش باقیه که شما از یه جایی شروع کردید و به عنوان اولین بار گوشی های بدی هم به بازار ندادید و ما هم توقع نداریم که در مراحل اولیه مثل نوکیا و سونی اریکسون و سایر مارک های معروف باشید گوشی 3660 چند تا مشکل داره که من نرم افزاریشو نمی دونم ولی در مورد دوربین گوشی باید چند گزینه بهش اضافه بشه تا بهتر بشه 1- اتوفوکوس و زوم بیشتر 2- یه فلاش زنون برای عکاسی 3- سایز فیلم برداری و تعدا فریم رو نمی دونم ولی باید حداقل qvga(30fr باشه با این تغییرات می شه اون رو به جای n73 گرفت

فکر کنم تا حالا شرکت ورشکست شده ...!

فقط صدا داره نخری سرت کلاه رقته.
اگه صدا چیز خوبی بود نوکیا سونی اریکسونم 20 تا اسپیکر میزاشتن.
تازه جدیدن یه گوشی هایی اومده از ان ای سی 5 تا اسپسکر داره!!

آره ... کلا گوشی های چینی واسه ایرانیا ساخته شده که صدای اسپیکر زیاد رو دوس دارن ! همشون صدای اسپیکر بلندی دارن ولی بقیه امکاناتشون ...

Kolang
28-07-2007, 09:24
تاپیک اگه جنبه اطلاع رسانی داشته که همون یکی 2 تا ÷ست کافی بوده
اما شده 360 تا پست
یعنی
چت روم
قفل شد