PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره Civilization VI

SANBOR
16-05-2007, 10:04
آقایان و خانم ها سلم من همه چیز این بازی رو بلد هستم ولی درون قسمتی از این بازی گیر کرده ام اون هم این است که چطو مثل بازی های استراژیکی دیگه ( جنرال و .... ) بشه مرحله مرحله جلو رفت و همه مرحله را کمکم باز کرد و به جلو بریم
لطفا جواب من را بدید و هر سوال دیگری را که دارید از من بپرسید

alitopol
16-05-2007, 19:34
والا قبلا دخل این بازی رو آوردم
راستی expantion جدیدرش رو دیدی
منظورم دومیه ها ؟

mahyarSAMSUNG
17-05-2007, 23:13
این بازی که مرحله ای نیست . یکی رو برمیداری میری به جنگ همه . البته من 2 نفره بازی میکنم یا همون Duel .

SANBOR
18-05-2007, 07:00
این بازی که مرحله ای نیست . یکی رو برمیداری میری به جنگ همه . البته من 2 نفره بازی میکنم یا همون Duel .

دستتون درد نکنه

راستی expantion جدیدرش رو دیدی
منظورم دومیه ها ؟Duel .

منظورت چیه

the_god_of_3dsmax
28-05-2007, 12:43

bozorgtarin eshtebah ine ke in bazi ro be soorate 2nafare bazi koni chon vaghty ba chand keshvar bazi koni aslaaaaan fargh mikone to mitooni ba chand ta az keshvar ha doost beshi bahashoon moamele koni ba bazi ham jang . mitooni bazihashoono estemar koni
vaghan in bazi khodatarin bazi mojood strategice :21: :21:

be har ki ke in ro bazi nakarde ya faghat rafte toosh balad naboode oomade biroon tosie mikonam hatman bazish konin
taze age lan nadarin mitoonin too halate hotseat ba ye nafare dige(ya chand nafare dige)
bazi koni vaghan hal mide makhsoosan age hadaghal 4 keshvar dige gheir az khodotoon ham vojood dashte bashe

kasaii ham ke bazi ro balad nistan ye amoozesh dare age hosele konin oono bazi konin hale:31: :5: