مشاهده نسخه کامل
: برنامه کتابخانه در c
MHRM.ELECTRONIC
15-05-2007, 17:00
دوستان سلام
اگر کسی برنامه ای برای پروژه دانشجویی (نیازمندیهای یک کتابخانه مثل ثبت کتاب و ثبت کاربر وجستجوو...)
سراغ داره برام بزاره ممنون میشم
setare55
07-06-2007, 13:13
سلام mhrm.electronic من دارم ولی نمیدانم چطور باید برایت بذارم
Golshifteh
12-06-2007, 02:12
دوست عزیز می تونی برنامه رو تو یک واژه پرداز کپی کنی و بعد اون رو به ایمیل این دوست عزیزمون میل کنی.کاره سختی نیست.اگه لطف کنی و به میل من هم بفرستی ممنون می شم.
[EMAIL="ba_std2004@yahoo.com"]
mahnaz2007
23-06-2007, 10:07
:11: اگر میشه به میل منم بفرستmahnaz_f_66@yahoo.com
nastaran_take
23-06-2007, 18:52
اگه میشه به منم بدین
astaran_take@yahoo .com
e.iglesias
28-06-2007, 17:26
من نیاز فوری به این برنامه دارم اگه نمیتونید بدید بگید چطور باید بنویسم نیاز کار کردن با چه توابعی رو دارم؟
mormorbaba
30-06-2007, 23:48
به منم میدین mory_ef2003@yahoo.com
.
خواهشا مطلبی رو توجه کنین!
این forum برای این نیست که هرکی برنامه ای رو داشت برای سایر دوستان بفرسته! (البته لطف میکنه.)
قرار در مورد برنامه ها اینجا صحبت بشه .مشکلاتش ، راههای نوشتنش و.... مشخص بشه تا همگی چیزی
یاد بگیریم. ضمنا اگه هم کسی میخواد کمک کنه فایل رو برای همه بذاره. نه اینکه اون رو فقط برای یک نفر میل
کنه.
ممنون از توجه همه ی دوستان.
ray_medigan
05-07-2007, 11:14
:11: setare55 اگه امکان داره برای من هم بفرست . ray_medigan@yahoo.com
e.iglesias
06-07-2007, 23:09
بچه ها خودم نوشتمش
البته بگید کتابخانه ی شما چه قابلیتایی رو داره که من بهش اضافه کنم
ray_medigan
07-07-2007, 07:46
e.iglesias سلام . از من برنامه ای خواسته اند که قابلیتهای زیر رو داشته باشه :
1- اضافه کردن کتاب به کتابخانه 2- حذف کتاب از کتابخانه 3- اضافه کردن دانشجو 4- حذف دانشجو 5- به امانت گرفتن کتاب 6- پس دادن کتاب
این کار باید در قالب دو کلاس کتاب و دانشجو شکل بگیره و دو آرایه کتاب و دانشجو داریم .
ray_medigan
07-07-2007, 08:55
با سلام .
e.iglesias برنامه رو اگه امکان داره همینطوری برای من بفرست .
ray_medigan@yahoo.com
آرام جان گل
16-07-2007, 21:22
برنامه اصلي يك كتابخانه ازسه بخش مهم تشكيل مي شود به قرار زير:
بخش امانت كه براي متصدي كتابخانه طراحي مي شود
بخش جستجو كه عموما براي اعضاء كتابخانه طراحي مي شود
بخش ثبت و اصلاح كه برا ي مدير كتابخانه طراحي مي شود
اول بخش ثبت واصلاح كه بايد ابتدايي ترين بخش باشد چون تا قبل از اضافه كردن عضو يا كتا ب نمي توانيم امانت بدهيم - جستجو كنيم - امانت را پس بگيريم
بخش ثبت و اصلاح خودش از چند بخش تشكيل مي شود
بخش ثبت و اصلاح اعضاء : شامل اضافه كردن عضو - ويرايش عضو - حذف عضو - سرچ عضو
چرا سرچ عضو ؟ چون تا عضو ثبت شده را نيابيد نمي توانيد اطلاعاتش را پاك كنيد و يا ويرايش كنيد.
حالا اين سرچ بر چندين اساس مي تواند با شد
بر اساس :
نام خانوادگي شماره عضويت يادانشجويي آدرس تاريخ عضويت و يا هر چيزي كه براي كارمندان كتابخانه اهميت داره
بخش ثبت و اصلاح كتاب ها : شامل اضافه كردن كتاب- ويرايش كتاب- حذف كتاب- سرچ كتاب
سرچ كتاب به همان دليل سرچ عضو
سرچ كتاب هم بر اساس : شماره كتاب عنوان كتاب نويسنده ناشر تاريخ انتشار و ........
بخش ثبت و اصلاح كارمندان كه مثل اعضاء مي باشد ولي دلخواه است
حالا بخش دوم مهم كتابخانه :
بخش جستجو
شما بايد اجازه جستجوي صحيح را به كاربر بدهيد كه اين جستجو مي تواند بر اساس عنوان كتاب نويسنده كتاب شماره كتاب ناشر كتاب و يا سال انتشار كتاب باشد
شما بايد امكاناتي مثل امكان در يافت ورودي هاي عضو راداشته باشيد و در ضمن امكاني براي نمايش آنچه يافته شده و يا پيام هايي براي زماني كه چيزي يافته نشده باشد.
بخش سوم مهم كتابخانه :
بخش امانت :
بايد اطلاعات مهم ومنحصر به فرد كتاب و عضو را بگيرد مثل شماره كتاب و شماره عضويت و يه جايي(مثل يك آرايه ديگه) همه را باهم ذخيره كند در ضمن تاريخ امانت كتاب را هم با اطلاعات قبلي ذخيره كند تادر زمان بر گشت جريمه محاسبه گردد.
حالا زماني كه عضو امانت را بر مي گرداند با يد از اين آرايه و يا از اين جدول جستجو كند بر حسب شماره كتاب و يا شماره عضويت
در ضمن شما مي توانيد امكان رزرو كتاب را هم يا در اين بخش و يا در بخش جستجو قرار دهيد ولي بايد دوباره اطلاعات كتاب رزرو شده و عضو رزرو كنند ه در يك جدول و يا يك آرايه ديگر ذخيره شود تا بتواند متصدي به آن دسترسي جداگانه داشته باشد
magic1362
20-07-2007, 18:06
اگه اين برنامه رو برا منم بفرستين جای دوری نمی ره به خدا !!
Tabligh[at]walla.com
سلام
بالاخره یکی نبود این برنامه رو واسه همه بذاره ؟
anis lagahei
09-02-2011, 13:05
سلام من این برنامه رو می خواهم اگر امکان دارد برای من بفرستین
anis_optic9@yahoo.com
anis.laghaei@gmail.com
مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.