ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرستنده گیرنده یک کاناله با قدرت یک وات (تله کوماند)

Go!Zilla
14-05-2007, 21:15
فرستنده گیرنده یک کاناله با قدرت یک وات (تله کوماند)

امیدوارم جریان فرستنده گیرنده کنترل از راه دور و............

با این ختم به خیر بشه:46: :46:

فرکانس مدارم خارج از حوضه استحفازی رادیو و ......... میباشد:31:

غلتهای املایی را نادیده بگیرید:18:

گیرنده فرستنده فرمان از دوری که در زیر توضیح میدم میتواند وسایل مختلف را تا فاصله 500 متری بخوبی کنترل کند

شرح فرستنده :

اسیلاتور فرستنده جهت ثبات فرکانس مجهز به کریستال کوارتز 27.125 مگا هرتز بوده که بهتر است جهت جلوگیری ازمزاحمت فرکانسهای خارجی این طبقه داخل محفظه آلومینیومی قرار گیرد
نوسانات ثابت حاصل از این قسمت به مدار تقویت انتن رفته ودرانجا به میزان یک وات تقویت شده که پس از
مدوله شدن با امواج صوتی AF1000 hz از فیلتر خروجی عبور کرده و از طریق انتن دستگاه برای گیرنده ارسال میشود
برای تامیین فرکانس صوتی فرستنده مذکور از یک مولتی ویبراتور که فرکانسی حدود 1000 سیکل در ثانیه تولید میکند که بعد از بسته شدن کلید فشاری sw2 این نوسانات از راه خازن 0.1 میکرو فاراد به ایمتر ترانزیستور BFY51 طبقه تقویت خروجی تزریق گشته و به صورت am مدوله میشود

سیم پیچهای فرستنده :

L1: 8 دور سیم 0.6 روی لوله به قطر 6 mm با هسته فریت پیچی

L2: 3 دور از همان سیم و روی همان لوله در کنار L1

L3 : 10 دور سیم 0.8 روی لوله ای به قطر 6 mm با هسته فریت پیچی

L4 : 5دور از همان سیم روی همان لوله و وسط L3

L5 : 11 دور سیم 0.6 mm روی لوله ای با هسته فریت پیچی به قطر 6 mm

گیرنده و طریقه سوار کردن مدار و تنظیم مدار و pcb مدار که به صورت smd بماند بعدا خسته شدم :13:

(نقشه قابلیت ارتقا داره ها تاکی واکییم میشه تعداد کانالاشم زیاد میشه کد گزاریم اره و ...........):5:

اینم لینک دانلود نقشه فرستنده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رییس میخ بزن

ENTEZAR
03-09-2008, 11:48
گیرنده و طریقه سوار کردن مدار و تنظیم مدار و pcb مدار که به صورت smd بماند بعدا خسته شدم

پس چی شد؟؟؟؟؟؟

deltaclip
31-03-2009, 11:35
با سلام
من یه مدار فرستنده و گیرنده صوتی می خوام که بردش به طور قطعی 300 متر باشه و خارج از باند fm و am بفرسته و همچنین روی باند مجاز باشه برای مثال
27MHZ