مشاهده نسخه کامل
: اشکم داره در مییاد کمکم کنید؟!
Dragon pc
14-05-2007, 21:14
سلام من یه سیستم دارم که 3 ماه پیش خریدم به فروشنده گفتم سیستم خفن برام بیپیچه که بازیهامو راحت اجرا کنه منم دلم به همین کامم خوشه بعد امتاحانام یه حالی بکنم اما بازیهام تیک تیک میکنه مثل:Tom Clancy's Rainbow Six Vegas و Spider-Man 3 داره اشکم در میاد اینم از کام بنده که دلمو خوش کرده بودم؟!:41::41::41:
M.B:Albatron PX915-DV
CPU:Intel Pentium 4 3.06GHz
RAM:512DDR kingstone B400
VGA:Nvidia geforce 7300GS 256mb
HDD:MAXTORE 160G SATA
POWER:Perfect 500w!
مادر بردم اصلا نمیدونم خوب هست یا نه؟! اما pci express16x support میکنه و رم هم ddr1 اما همه الان دارن میگن رم فقط ddr2 یعنی بیخیال این سیستمم باید بشم میدونی چقدر پوله این سیستمم شده خودمم موندم چیکار کنم؟! میخواستم نظر شما رو هم بدونم چیکار کنم؟!
با سلام ببین تمامی درایور های سخت افزاری ات نصب شده است؟
درمورد مین بورد وکارت گرافیکتون نمیتونم چیزی بگم ....(هرچندکه ننوشته بودین که محدودیت پولی داشتین یانه)
ولی اگه محدودیت پولی نداشتین بایدبگم که فروشنده سیستم نسبتا پائینی رو براتون بسته.....
من هم یک جورائی مشکل شمارو داشتم (با این فرق که خیلی عجله داشتم مجبورشدم مادربوردی رو بگیرم که رمddr2رو ساپورت نمیکرد...اما مقصر خودم بودم چون اون روز نتونستیم مادربورد مناسب رو توی شهرخودمون پیداکنیم وتاخیرش هم به کارم لطمه می زد)
رم وcpuتون رو خیلی پائین بسته براتون
امابرای چاره ی کار:
میتونین حداقل رم وCPUتون رو ارتقا بدین
Dragon pc
14-05-2007, 21:26
خودمم نمیدونم اما مسخرم نکن گیج شدم من درایو گرافیکمو از سایت nvidia گرفتم و نصب کردم همینطور مانیتورم رم و سی پی یو هم که درایو نداره!! نمیدونم چیکار کنم؟
Dragon pc
14-05-2007, 21:29
شما چه راه حلی به من پیش نهاد میدین؟!
Dragon pc
14-05-2007, 21:32
نه؟!!!!!!!!!!!!!! چون تا الان 5 بار ویندوز ریختم تازه تو ویستا هم که دیگه نگو شما چه راه حلی پیش نهاد میدین چیکار کنم؟ بهتره؟
Dragon pc
14-05-2007, 21:35
نمیدونم چیکار کنم اگه بخوام اینو بفروشم و یکی دیگه بگیرم که دیونگیی بابام دارم میزنه.تا حالا انقدر حالم گرفته نشده بود.
نه؟!!!!!!!!!!!!!! چون تا الان 5 بار ویندوز ریختم تازه تو ویستا هم که دیگه نگو شما چه راه حلی پیش نهاد میدین چیکار کنم؟ بهتره؟
عزیزجان مشکل ازویندوزتون نیست که(هرچند همین سیستم فعلی تون برای ویستا کم میاره چون خودش در حالت بهینه حداقل به 1Gرم احتیاج داره )
بهترین گزینه گمونم همون ارتقا CPUورم باشه(درموردگرافیک نمیتونم کاملا اظهار نظرکنم ....اما گمونم اون هم کم باشه)
شاید اگه بازی هاتون تویXPهم اجرامیشن بهترباشه بجای ویستا XPرونصب کنید.....اما بازم برای بازی سیستمتون پائینه
ضمنا :
باعرض معذرت....لطفا یک کمی صبرکنید وجواب هارو بخونید بعد توی یک پست جواب بدید (هرچند که میدونم وظیفه ی من تذکر دادن نیست.....و هم میدونم که ناراحت هستید وعجله دارید تا جواب بگیرید)
دقیقا چه مشکلی در بازی ها داری؟
Dragon pc
14-05-2007, 21:44
من تو xp بازی میکنم تو ویستا که اصلا بازیهام تیک تیک میکنه ولی اجرا میشه و مشکل دیگم اینکه دمای سیستمم زیاده حالا بدن اینو یه کاریش میکنم فعلا این سیستمم اشکمو در اورده تازه من بخوام cpu مو عوض کنم هیچی دیگه مادر برد و رم و... اینارم باید عوض کنم؟! شما فکر اینارم بکن.
من تو xp بازی میکنم تو ویستا که اصلا بازیهام تیک تیک میکنه ولی اجرا میشه و مشکل دیگم اینکه دمای سیستمم زیاده حالا بدن اینو یه کاریش میکنم فعلا این سیستمم اشکمو در اورده تازه من بخوام cpu مو عوض کنم هیچی دیگه مادر برد و رم و... اینارم باید عوض کنم؟! شما فکر اینارم بکن.
درمورد دمای بالای CPUتاپیک داریم راجع بهش (من هم یکی ازسیستم هام دقیقا همین مدل CPUروداره وخیلی هم درمورد این مسئله سوال کردم ولی گفتن درمورد این مدل خاص ...متاسفانه عادیه!!!!)
اما درست میگید شما....کاملا مشخصه که باسیستمی به این مشخصات باید هم توی ویستا تیک تیک کنه (بقول شما)
گمونم همون کاری رو که گفتم:
بهترین گزینه گمونم همون ارتقا CPUورم باشه(درموردگرافیک نمیتونم کاملا اظهار نظرکنم ....اما گمونم اون هم کم باشه) انجام بدین ویا بیخیال بشین....وقتی سیستمی پائین بسته شده ...معجزه که نمیشه کرد تا بالاتر بره و روون تر کار کنه......ضمن اورکلاک رو هم توصیه نمیکنم چون درمورد این مدل CPU(حالا چرااینجوریه؟ من نمیدونم ...هنوزهم شرکت (نمایندگی)به من جواب درست وحسابی نداده) اورکلاک کردنش باعث گرمای بیشترCPUمیشه وسیستم شات داون میشه
Dragon pc
14-05-2007, 22:04
نمیدونم از کجا شرو کنم رم سی پی یو گرافیک یا اصلا مادر برد؟! یا کلا بیخیال این سیستم شم اما خیلی هزینه کردم نمیدونم چیکار کنم ؟ شما نظرتون چیه؟!
اگه سه ماه پيش بستي فروشنده واقعا در حقت ظلم كرده ..
اگر هم بخواي عوض كني كلا سيستم فعليت و بايد بي خيال بشي و يه سيستم جديد بگيري .
عزيز مگه اول كه مي خواستي بگيري اينجا با بچه ها مشورت نكرد؟
( هر چند كه من هم اين اشتباه رو كردم و زمان ارتقاء سيستم مشورت نكردم و حالا دارم حسرتش رو مي خورم! )
ولي به نظر من هم ارتقاء Cpu و رم كمك مي كنه!
و كارت گرافيكت هم فكر نمي كنم كم بياره! (7300ُْgs) ! حالا دوستان حرفه اي تر از من به شما كمك خواهند كرد...
Dragon pc
14-05-2007, 22:14
حالا رسیدم به جایی که واقعا اشکم دراومد برم به فروشنده چی بگم اون فروخته دیگه برم یخشو بگیرم تا حالا انقدر حالم گرفته نشده بود الانم که دیگه دیر شده.
بازی های دیگر را هم امتحان کردی؟
حق داري .. ديگه كاري نمي توني بكني ( درمورد پس دادنش البته )
در مورد گرافيكت مي توني يه كارهايي بكني . برنامه ها و درايور هاي گرافيكت رو كامل نصب كن . از اونجا يكم اوور كلاك كن . 90 در صد مشكل تيكه تيكه اجراشدن بازيهات حل بشه . رم را هم عوض كن .
پاورت كه ديگه خيلي نامرديه ..
=================
رم خوب بگري و گرافيكت رو هم يكم دستكاري كني مي توني يه مدت باهاش سر كني تا سر فرصت سيستم و تغيير بدي - پاورت خيلي خطريه حواست باشه .
Dragon pc
14-05-2007, 22:25
آره most wanted ,.... ای خوب اجرا شد اما بنظر خودم نباید نا امید شم فردا میرم پیشه فروشنده یخشو میگیرم نه شوخی کردم اما فردا میرم ببینم میتونم یه چیزایشو ارتقا بدم یا نه رم یا سی پی یو یا گرافیک نمیدونم اما شما یه سیستم توپ یعنی بازیهارو راحت اجرا کنه به من معرفی کنید که دیگه این تجربه تلخ نکنم. یا چه چیزایشو ارتقا بدم اگه بخوام سی پی یو مو ارتقا بدم که باید مادر بوردمم عوض کنم؟!که؟
pedram_ashena
14-05-2007, 22:26
چرا اينقدر شورش ميكنيد؟؟؟كجاي اين سيستم پايينه؟؟؟
3.6 پايينه؟؟؟512 رم براي كاربر عادي خوبه.من سيستمهاي پايينتر از شما ديدم كه كربن و بازيهاي سنگين را اجرا كرده و خيلي قشنگ نمايش ميداد.مشكل شما چيز ديگري است.به احتمال زياد فن سي پي يو و يا فن داخل كيس مشكل دارد.چون اين تيك تيك كردن به خاطر حرارته بالاست.
Dragon pc
14-05-2007, 22:27
اما من فکر میکردم پاورم عالیه؟!!!!!!!!! چطور مگه کم میاره؟! لطفا راهنماییم کنید من هیچ اطلاعاتی ندارم
Dragon pc
14-05-2007, 22:29
نه پدرام جان 3.6 نیست 3 هست 3ghz
Dragon pc
14-05-2007, 22:33
راستی من با این سیستمم بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas و spider man 3 رو اجرا کردم تیک تیک میکرد اما بقیه بازیهام خوب اجرا میشد مشکل از چی هست؟! آیا سیستمم زیاد داغ میکنه یا از performance اما شما چه راه حلی برای حرارت سی پی یوم و گرافیکم دارید بقیر از سیستمهای آبی
3.6 پايينه؟؟؟512 رم براي كاربر عادي خوبه.من سيستمهاي پايينتر از شما ديدم كه كربن و بازيهاي سنگين را اجرا كرده و خيلي قشنگ نمايش ميداد.مشكل شما چيز ديگري است.به احتمال زياد فن سي پي يو و يا فن داخل كيس مشكل دارد.چون اين تيك تيك كردن به خاطر حرارته بالاست.
راست میگی .
مشکل از سخت افزار نیست
دوست عزیز دستگاه شما اگه متعلق به 3 ماه پیش نیست لااقل متعلق به 9 تا 12 ماه پیش است البته باید می گفتی چقدر هزینه کردی شاید هرچه پول دادی آش گرفتی اما می تونی موضوع را با فروشنده در میان بزاری و سی دی های بازی تو ببر جاش بگو می خوام اینا بدون مشکل اجرا بشه البته ناگفته نماند شاید مشکلی هم در سیستم باشد یا علی
راست میگی .
مشکل از سخت افزار نیست
عزیزجان :
ایشون ویستا رو هم نصب کردن.(حالا بازی هم نخوان توش اجرا کنند)چطور میگید این سیستم مشکل سخت افزاری نداره؟درحالیکه خوده ویستا برای اجرا نیاز به 1گیگ رم (درحالت ایده آل) داره؟وقتی سیستم عامل نتونه خودشو بالا بکشه درست وحسابی نمیشه ازش توقع داشت که بشه باهاش بازی هم کرد....ضمن اینکه اغلب بازی های جدید نیاز به رم وCPUوهمینطور گرافیک بالاتری دارند....سیستم ایشون .....متاسفانه ...........
دوست عزیز دستگاه شما اگه متعلق به 3 ماه پیش نیست لااقل متعلق به 9 تا 12 ماه پیش است البته باید می گفتی چقدر هزینه کردی شاید هرچه پول دادی آش گرفتی اما می تونی موضوع را با فروشنده در میان بزاری و سی دی های بازی تو ببر جاش بگو می خوام اینا بدون مشکل اجرا بشه البته ناگفته نماند شاید مشکلی هم در سیستم باشد یا علی
درسته ....متاسفانه بدجوری فروشنده(البته بازهم میگم به شرط اینکه شما براش سقف قیمت تعیین نکرده باشین)سر شما کلاه گذاشته...
Gabanaجان درست میگن........آخرنامردی بوده......اگه نمیتونید پس بدید سیستم رو .......بهتره یک کمی خرجش کنید...بالاخره کاچی به از هیچی هست
معمولا دعوا با فروشنده هم عاقبت خوبی نداره
درسته دوست عزيز.....
ولي براي بازي هايي كه ايشون مي خوان رم 1 گيگ هم كم مياره....
چه برسه به 512!
ولي به نظر من اصلا pc به درد بازي نميخوره چون هرچي ارتقاء بدي باز جلوي اين بازي ها كم مياري!
به نظر من يك Xbox يا PS3 يا در صورت عدم موجودي مناسب يك PS2 يا PSP يا Wii بگيري خيلي از pc بهتره! :10:
zonealarm
16-05-2007, 19:33
ببین دوست عزیز
همون طور که saviss و gabana گفتن سیستم شما سیستم پایینیه و قدرتش همینه نه بیشتر
این سیستم همون 3 ماه پیش هم خارج از رده بود.
بیخودی دنبال ویندوز عوض کردنو درایور و ... نباشین
با ارتقا هم زیاد موافق نیستم چون سرتاپاشو باید ارتقا بدین
سر خرید سیستم بعدی قبل از خرید تو فروم مطرح کنین تا مثل الان نشه
متاسفانه تنها توصیه ایه که می توم بکنم.
behzadrp
17-05-2007, 17:01
سلام دوست عزیز منم به چنین مشکلی برخوردم !!فقط 5 دقیقه می تونستم بازی کنم .
chip گرافیکم داغ می کرد .منم در عین نامردی گرافیکمو انداختم به یکی که اصلا تو خط بازی نبود.
و یک وی جی ای توپ ردیف کردم. امتحان کن شاید بتونی با اضافه کردن فن زیر گرافیکت جواب بگیری.
من در سیستمهای قدیمی که کارت گرافیک پایین تری داشتن و در اجرای بیشر بازیها مشکل داشتن در تنضیمات کارت گرافیک
در properties دستاپ و در سربرگ settings و در قسمت color quality مقدار رو از highest ( 32 bit به روی medium ( 16
گذاشتم و در همه موارد مشکل حل شده , شما این کاری رو که گفتم انجام بده به احتمال زیاد مشکل برای بازی کردن و
کارهای دیگه حل میشه چون کارت گرافیکی که داری بالا هست . من با کارت گرافیک 32 آنبرد بیشتر بازیها رو انجام میدم البته
در این حالت تنظیمی که گفتم . چه برسه به کارت گرافیک شما که 256 هست . خوش به حال کامپیوترت :21: موفق باشی
Captain_Nemo
04-06-2007, 13:02
بازي هاي
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
و Spider-Man 3
تو XP حداقل به 1 گيگ رم نياز داره ديگه چه بررسه به ويستا...بقيه مشخصات سيستم هم در حد Minimum requirement مورد نياز براي اين بازي هاست...
به نظر من رم ارتقاء بده و حداقل 1 گيگ بزار و تو اين بازي ها هم رزولوشن رو كمتر بكن مثلاً رو 600X800 قرار بده و بقيه گزينه ها رو هم رو Mid يا Low بزار ، اگه بازم ديدي جواب نداد اگه دلت خواست برو يخه فروشنده رو بگير.
من همين مشكل رو داشتم " پاورم 500 وات بود"
رفتم يه پاور 750 وات گرين خريدم خيالم راحت شد.. حتي خيلي سيستمم سريعتر شده!
arash rashno
04-06-2007, 20:05
سلام
خوب اول از همه -کار شما نوش دارو بعد از مرگ سهراب هست !!!!!!! - اول راهنمایی بعد خرید
در مورد سیستم من نفهمیدم رم شما 512 مگ هست یا 1 گیگ - این طور که معلومه ddr هم هست
در مورد سی پی یو تمام خانواده پیتنوم خصوصا پریسکات ها و پنتیوم دی ها گرمای اونها فوق العاده بالاست پس دمای اونها طبیعی هست
در مورد کارت گرافیک این کارت گرافیک یکی از ضعیفترین کارتهای گرافیک سری 7 هست 64 بیت میباشد توربوکش یعنی 256 مگ رم خودش داره 256 مگ هم از سیستم میگیره - اگر به نظر من 15 تومن به همون فروشنده که تا ته بهتون انداخته بدید و یه 7300gt بگیرید البته باید مجبورش کنید چون اون کارش اینه اون به یه نفر دیگه میندازه !!!!! این بهترین کاره برای اجرا سریعتر بازیها است - فقط رم تون هم اگر 512 مگ هست یک گیگ گنید بهتره اونم یه 512 رو چون ddr هست گرونه از فروشنده بگیرید البته 38 تومن قیمتشه
در آخر یارو عجب نامردی کرده رم ddr داده :18: :18: :18:
اگر پول ندارید برای رم کارت گرافیک رو 100 در 100 عوض کنید
سی پی یو و مادربرد رو دست نزنید
این پاوری هم گفتید برای این سیستم بسه
سوال بود در خدمتتون هستم :20:
mehr film
07-06-2007, 19:43
سیستمه من :
CPU:2600+ sempron
RAM:1GB APACER
MAINBOARD:GIGA K8M800
POWER:400 W
VGA:256 MB NVIDIA 5500 GFORCE
من با این سیستم کربن ، رزیدنت اویل 4 ،جاست کاس، و خیلی از بازی ها ی دیگه رو با رزولوشن و کیفیت آخر و یک درجه مانده به آخر بازی میکنم با توجه به CPUو POWER و کارت گرافیک نسبتا پایین ... حالا شما چه طور نمیتونید با سیستمه خودت راحت بازی کنی؟؟؟؟
در ضمن کارته گرافیک من تو تنضیماتش یه گزینه داره واسه انتخاب بازی که میخواید انجام بدید
وقتی اونو تنضیم میکنید خیلی بهتر میشه شاید ماله شما هم یه اینجور تنظیمی داشته باشی . و اگر بازی که
میخواستی بازی کنی تو اون لیست نبود یه بازی رو که گرافیکش نزدیک به گرافیک اون بازی که هست انتخاب کنید!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.