PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در موردstand By

swastika
11-05-2007, 23:02
من وقتي كامپيوتر رو رو STAND BYميزارم
1 با حركت دادن موس يا دكمه هاي كيبورد از STAND BYخارج نميشه بايد با دكمه POWERخارج بشم
2 بعد از اينكه خارج ميشه تا يه مدت(جند ثانيه)يه بوغ عجيبي ميزنه نميدونم واسه POWERيا جيز ديگه

POWER:gREEN 530watt
main:abit kn9 ultra
cpu:athlon x2 64bit 4600

مرسي

online-amir
11-05-2007, 23:58
جل الخالق...! من تا حالا به اين مشكل برنخوردم كه راهنماي ات كنم... خيلي خوب ميشد ميتونستم كمكت كنم...لااقل يه چيزي گيرمون ميمد...![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

dkhx2000
12-05-2007, 00:08
منم به يه همچين چيزي برخورد كردم
ببين همه ويندوزهايي كه روش نصب مي كني همينجوره؟
مثلا اگه ويندوز ايكس پي 2003 نصب مي كردي اينمرتبه ويندوز سرويس پك 2 نصب كن يعني يه چيز متفاوت(چون بعضي از ويندوز ها در يه كارهاي مثل خاموش كردن بعضي از سيستم ها مشكل دارند و از تنظيمات power Managment واقع در كنترل پانل بايد يه تيك رو واسه درست كردن اون علامت زد).

يه راه ديگه هم امتحان كن يه سر به setup كامپيوترت بزن و يه نگاه به قسمت power manager بنداز اونجا يه تنظيماتي هست كه كارت رو راه بندازه.
اگه درست نشد setup كامپيوترت رو به حالت اوليه برگردون شايد درست بشه با استفاده از گزينه هاي load default و يكي ديگه شبيه به همين.

swastika
12-05-2007, 19:30
فكر كنم واسه ويندوز باشه

pedram_ashena
12-05-2007, 20:10
من متوجه نشدم.ولي اگر منظورت اينه كه standby ميشي ولي بايد دكمه پاور را بزني تا از استندباي خارج بشوي و ويندوز را نشان بدهد.مشكلي نداري.تنظيمات جامپر مادربورد را بايد درست كني
ولي اگر منظورت اينه كه استند باي ميكني ولي ديگه بالا نمياد.مشكل كارت گرافيكه
اون بوق هم نشان دهنده مشكل سخت افزاريه.بگرد تو انجمن معني بوق هاي سيستم را پيدا كنيد و ببينيد بوق شما كدومه
اول مطمئن شويد كارت گرافيك نصبه و درست شناخته شده و از جاش در نيامده باشه

Hazy
12-05-2007, 20:29
مال كارت گرافيكه چيز مهم نيستي!!

MHP.seven
14-05-2007, 09:27
منم به اين مشكل بر خورده بودم . دو باره كارت گرافيك را نسب كن درست مي شود

dkhx2000
14-05-2007, 09:43
ولي اگر منظورت اينه كه standby ميشي ولي بايد دكمه پاور را بزني تا از استندباي خارج بشوي و ويندوز را نشان بدهد.مشكلي نداري.تنظيمات جامپر مادربورد را بايد درست كني

من فكر ميكردم مادربردهاي جديد ديگه هيچ وقت نياز به اين چيزا ندارند
ميشه يه راهنمايي كنيد يا بگيد اون جامپر چطوريه و كجاي مادربرده

pedram_ashena
14-05-2007, 12:23
من فكر ميكردم مادربردهاي جديد ديگه هيچ وقت نياز به اين چيزا ندارند
ميشه يه راهنمايي كنيد يا بگيد اون جامپر چطوريه و كجاي مادربرده
البته جديد و قديم ندارد.اتفاقا اينطوري بهتر است.از روشن شدن ناخواسته جلوگيري ميشود.
در مورد جامپر هم بايد به دفترچه مادربورد رجوع كنيد.چون جاش تو هر مدلي فرق ميكنه.3تا پين داره كه جامپر تو اولي و دومي ،شما بايد بذاريد تو دومي و سومي همين.
نري جامپر اشتباهي ديگه را عوض كني برد بسوزه.:5:

dkhx2000
14-05-2007, 12:48
ممنون از اينكه جواب داديد
حداقل يه چيز جديد ياد گرفتيم يه نگاه به دفترچه ي مادربرد ميندازم ولي حواسم هست
موفق باشي