مشاهده نسخه کامل
: sms های با حال و جالب (+18 ممنوع)
خب ما که 6630 داریم و نمی تونیم فارسی رو گوشی بریزیم چی کار کنیم
malakeyetanhaye
26-09-2007, 16:44
@>---->------@>---->------@>---->------این سه شاخه گل مال توئه ! اگه منو دوست داری همین الان گوشیتو بذار تو آب تا خشک نشه!
ترکه ميره خونش ميبينه زنش با 8تا آدمه گردن کلفت نشسته ميفهمه جوکو اشتباه اومده ميره بيرون تا رشتيه بياد
زن رشتيه شب دير مياد خونه، شوهرش ميپرسه: كجا بودي؟ زن: چند تا مرد به من تجاوز كردند! مرد: تجاوز ده دقيقه طول ميكشه، بقيهشو كجا بودي؟
فراموشم مکن هرگز / ولي گاهي به ياد آور / رفيقي را که مي داني / نخواهي رفت از يادش
دختر و پسره داشتن با هم قايم باشک بازي ميکردند ، دختره به پسره ميگه تو چشم بگذار اونوقت من ميرم قايم ميشم. اگه تونستي منو پيدا کني بغلم کن و بوسم کن و .... ، اگه هم نتونستي منو پيدا کني من زير راه پله قايم شدم
آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد ، آزادی ماه است که او را پایبند می کند
يه مرد احمق به يه زن ميگه ساکت باش اما يک مرد دانا به يه زن ميگه نمي دوني وقتي لبهات بسته اند چقدر خوشکل ميشي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجايب هفت گانه ي ايران:1) ترک عاقل 2) اصفهاني بخشنده 3) رشتي با غيرت 4) تهروني با معرفت 5) يزدي با شهامت 6) لر با شخصيت 7) عرب با تربيت
ما کسايي که به فکرمون هستن رو به گريه مي اندازيم. ما گريه مي کنيم براي کسايي که به فکرمون نيستن. و ما به فکر کسايي هستيم که هيچوقت برامون گريه نمي کنن
این برای من یه واقعیته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سلامتي مياره . سلامتي نشاط مياره ، نشاط شادي مياره ، شادي زندگي مياره ، زندگي زن مياره ، زن بچه مياره ، بچه دردسر مياره ، دردسر بدبختي مياره ، اصلاً سلام نکن سنگين تره
khabaloo
26-09-2007, 17:40
دختر به پسر : ببین با من ازدواج کن من همه چیز دارم خونه ماشین و ... تازه بچه هم دارم
khabaloo
26-09-2007, 17:41
کي دلش به حال ماهي ميسوزه،يکي دلش به حال ماهيگير ميسوزه اما هيچکس دلش واسه تو که سر قلاب بسته شدي نميسوزه
khabaloo
26-09-2007, 17:42
shekspear mige faramoosh kon chizi ro ke nemitooni bedast biary va bedast biavar chizi ro ke nemitooni faramoosh koni
khabaloo
26-09-2007, 17:43
میدونی وقتی خدا داشت بدرقه ات می کرد بهت چی گفت ؟جایی که میری مردمی داره که می شکننت نکنه غصه بخوری من همه جا باهاتم . تو تنها نیستی . توکوله بارت عشق میزارم که بگذری، قلب میزارم که جا بدی، اشک میدم که همراهیت کنه، ومرگ که بدونی برمیگردی پیشم
khabaloo
26-09-2007, 17:44
ذهن انسان احمق مانند مردمك چشم است..هر چقدر بيشتر نور بتاباني ..تنگ تر ميشود
khabaloo
26-09-2007, 17:44
shangool mangoole sale 2007: gorge miad dar mizane ,madareshoon az ayfon tasviri mige bia bala hala, gorge mige na ,madareshoon mige natars bia bala bozi nist , gorge mige na mitarsam CDimoon dar biad, bia paein berim coffe shop!!!
khabaloo
26-09-2007, 17:45
ساعت 3 شب بود كه صداي تلفن , پسري را از خواب بيدار كرد...پشت خط مادرش بود..... پسر با عصبانيت گفت: چرا اين وقت شب مرا از خواب بيدار كردي؟؟؟؟؟؟ مادر گفت:25 سال قبل در همين موقع شب تو مرا از خواب بيدار كردي..... فقط خواستم بگويم تولدت مبارك پسرم..... پسر از اينكه دل مادرش را شكسته بود تا صبح خوابش نبرد.....صبح سراغ مادرش رفت.....وقتي داخل خانه شد مادرش را پشت ميز تلفن با شمع نيمه سوخته يافت..... ولي مادر ديگر در اين دنيا نبود.....
khabaloo
26-09-2007, 17:46
کابينه زندگي مشترک: زن=وزير سلب آسايش، شوهر= وزير کار، مادر زن = وزير جنگ، مادر شوهر=وزير اغتشاشات، خواهر زن= جاسوس دو جانبه، خواهر شوهر= وزيراطلاعات و بازرسي، پدر زن = وزير ارشاد، پدر شوهر= رئيس تشخيص مصلح نظام
khabaloo
26-09-2007, 20:43
اون لحظه ي خوبي که شلوارت رو ميکشي پايين منم ابمو ميريزم روت. ............. .............. ........... برگي از دفترچه خاطرات يک افتابه
khabaloo
26-09-2007, 20:44
خشک ميره تو خيس درمياد! سفت ميره تو شل درمياد!بيرنگ ميره تو قرمز درمياد! سرد مره تو داغ درمياد!چه حکايتي داريم ما با اين چاي کيسه اي
khabaloo
26-09-2007, 20:44
یه ترکه زنشو داشته کتک می زده چند نفر سر می رسند میگند بابا چرا می زنی این بیچاره رو می گه د نمی دونم اگه می دونستم که می کشتمش
khabaloo
26-09-2007, 20:45
اگر من وتو دو برگ بوديم هنگام خزان زودتر از تو ميشکستم ومي افتادم تا زماني که تو ميافتي در آغوشت
khabaloo
26-09-2007, 20:46
دل ميگيرد و ميميرد و هيچ كس سراغي ز ان نميگيرد ادعاي خدا پرستيمان دنيا را سياه كرده ولي به ياد نداريم كه چرا خلق شدي غرورمان را بيش از ايمان باور داريم حتي بيش از عشق
khabaloo
26-09-2007, 20:46
دوست دختر پسره : عزيزم اگه يه بوسم بکنی قول ميدم تا آخرش باهات باشم . دوست پسر دوختره : ممنون از هشدارت
khabaloo
26-09-2007, 20:47
zendegi manande safheye shatranj ast agar bazi nakoni migoyand balad nisti agar bad bazi koni mibazi va agar khob bazi koni hame sai darand ta tora shekast dahand
khabaloo
26-09-2007, 20:49
اشک هاي نيامدنت روي گونه هايم ماسيده نبوس نمك گير مي شوي نبوس ... نمک گير مي شوي
khabaloo
26-09-2007, 21:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khabaloo
26-09-2007, 21:18
Vaghti Ke Tange Ghoroob Baroon Be Shishe Mizane Hame Ghosehaye Donya Tooye Sineye Mane........
khabaloo
26-09-2007, 21:19
inghadr dooset daram ke mikham jeegareto bekhoram vali . . . . . . . . bayad ta eyde ghorbane sale bad sabr konam.....!!!!!!
khabaloo
26-09-2007, 21:28
همه چيز در پايان خوب است. اگر خوب نباشد بدانيد که هنوز به نقطه پايان نرسيده است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.