ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنماي جهت خريد يك كيس مناسب

hoseinsoft
11-05-2007, 15:45
سلام دوستان من مي خوام يك كيس مناسب و البته با تعداد فن بالا بخرم نمي دونم چه مدلي بخرم البته هم زيباييش مهمه و هم خنك شدن داخلش اينم بگم كه از اين فنهاي گازي توش نباشه ممنون ميشم يك راهنمايي كنيد مرسي

rasool1
11-05-2007, 18:31
کیسهای گیگا و decو green بدک نیستند

Case & Power
12-05-2007, 18:53
سلام دوستان من مي خوام يك كيس مناسب و البته با تعداد فن بالا بخرم نمي دونم چه مدلي بخرم البته هم زيباييش مهمه و هم خنك شدن داخلش اينم بگم كه از اين فنهاي گازي توش نباشه ممنون ميشم يك راهنمايي كنيد مرسي

به نام خدا

پیشنهاد این حقیر استفاده از کیس مدل Silent Storm شرکت آینده سیما ( گرین کیس) ، با قیمتی در حدود 55 هزار تومان می باشد. این هم مشخصات کاملش؛

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم چند نمونه Review ؛

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با تقدیم احترام

zonealarm
14-05-2007, 15:18

فقط اضافه بکنم تعداد فن بالا همیشه به معنای کولینگ خوب نیست

با تشکر

Case & Power
14-05-2007, 15:49
فقط اضافه بکنم تعداد فن بالا همیشه به معنای کولینگ خوب نیست

با تشکر

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

فرمایش شما کاملا صحیح و اصولی می باشد. متاسفانه اگر نصب اینگونه فنهای اضافی برروی کیس ، بدون در نظر گرفتن شرایط استاندارد باشد، چیزی جز گردباد بیهوده و صدای اضافی برای سیستم کاربر در بر نخواهد داشت.

با تقدیم احترام

Gabana
14-05-2007, 16:06
كيس Silent Storm از نظر طراحي و كولينگ خيلي جالبه .