مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد خرید یک گوشی خیلی خاص
nima_989
11-05-2007, 12:17
سلام به همه
می خوام یه گوشی بخرم حداکثر 450 تومن .دوربینش خوب باشه . صداش خیلی برام مهم نیست . بزرگ باشه . مهمترین ویژگی اینه که خاص باشه می خوام با موبایلهای معمولی فرق داشته باشه(الان k750 دارم) خز نباشه و نشه .
خودم روی P990 نظر دارم . می خوام نظر شما ها رو هم بدونم تا انتخاب خوبی داشت باشم.
ممنون از همه.
Saman-tci
11-05-2007, 13:36
اگه میخوای بزرگ باشه و خاص باشه بهتره بری سراغ Imate بگیری.
اون P990 که 450 تومن باشه، ارزش خریدن نداره. من از یکی از فروشنده ها پرسیدم، خودش چند تا جعبه نشونم داد که عین اصل بود ولی گفت اینا لیبلش کپیه. 2 هفته پیش میداد 400. یعنی اگه تو فکر P990 هستی باید 500 و خرده ای پول داشته باشی. بعدشم P990 رو به خیال اینکه بهترین گوشیه و با کلاسه و همه چی داره نخر، باید از امکاناتش استفاده کنی، وگرنه به دردت نمیخوره و دلتو میزنه. در کل منظورم اینه که نیازهاتو بشناس. ولی اگه تصمیمتو گرفتی، از گوشی مطمئن باش. بهتر از این پیدا نمیکنی، با این قیمت. ولی حواست به اصلی و تقلبی باشه.
حالا یه سری گوشی خاص که پریروز تو مجتمع پایتخت دیدم بهت معرفی میکنم، ببین چطورن. متاسفانه قیمت نکردم، ولی یکم بالا پایین تو همون رنج قیمته:
Sony Ericsson W880 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nokia E65 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا گوشیهای خوب و کمتر خاص:
Sony Ericsson W850 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nokia 6300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راستش دو هفته پیش نیومده بود ولی شاید الان اومده باشه.
amir2011
13-05-2007, 00:12
سلام به همه
می خوام یه گوشی بخرم حداکثر 450 تومن .دوربینش خوب باشه . صداش خیلی برام مهم نیست . بزرگ باشه . مهمترین ویژگی اینه که خاص باشه می خوام با موبایلهای معمولی فرق داشته باشه(الان k750 دارم) خز نباشه و نشه .
خودم روی P990 نظر دارم . می خوام نظر شما ها رو هم بدونم تا انتخاب خوبی داشت باشم.
ممنون از همه.
روی n80 هم فکر کن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.