PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پنهان کاری در ویندوز Xp

saeed_td67
11-05-2007, 12:00
با سلام
من تازه واردم به این سایت نمیدونم این تایپیک وجود داره یا نه اما خوب میگم
برای مخفی کردن فایلهای اجرایی مثل موزیک شو و برنامه ها بهترین راه ویندوز xP بدونه بکار بردن برنامه اینه که فایل CMD را از درایو c . SYSTEM 32 کپی کرده و در فایلی که میخواهیم مهتویاتش پنهان بشه بریزیم (البته میشه از قسمت RUN رفت تو داس اما من بلد نیستم اونجا چطوری به ادرس دلخواهم برم اگه کسی هم بلده بگه )
و بعد فایل رو اجرا کنیم و بنویسیم
ATTRIB +R +H +S
که با این کار همه فایل ها رو پنهان میکنیم اگه هم خواستیم یک فایل رو پنهان کنیم اسم اون فایل رو جلوی فرمان بالا مینویسیم
و برای باز گرداندن مینویسیم
ATTRIB - S -R -H
موفق باشین

MB_Danger
11-05-2007, 20:49
سلام دوست خوب من ...
عضویت شما رو تبریک میگم :11:
به جمع ما خوش اومدی ...
خدمت شما عرض کنم که اگر احیانا نکته یا ترفندی مورد نظرتون بود و قصد داشتید که آن را در اختیار دوستان قرار دهید ، بهتر است در بخش مقالات عنوان کنید .
ضمنا این ترفند بارها گفته شده ...
به این روش میگن Super Hidden کردن فایل ها و پوشه ها !
برای مشـــاهده ی آیتم های Super Hidden کافی است در Folder Options ابتدا روی گزینه ی Show hidden files and folders کلیک کنید و پس از آن تیک گزینه ی Hide protected operating system files را بردارید و به پیغام امنیتی پاسخ مثبت دهید و پس از آن شستی OK را فشار دهید تا Folder Options بسته شود و آیتم های Super Hidden نمایش داده شود .
ناگفته نماند که سوئیچ +R آیتم مورد نظر را Read-only می کند و ربطی به پنهان کاری ندارد .
برای Normal کردن آیتم های Super Hidden هم می توان از همان دستور فوق استفاده کرد با این تفاوت که علامت مثبت به منفی تبدیل شود .
اگر می خواهید همین کار را با استفاده از کادر محاوره ای Run انجام دهید ، کافی است به صورت زیر عمل کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اینکار در درایو D فایلی با نام MB_Danger.exe به صورت سیستمی مخفی می شود .

مثالی دیگر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اینکار پوشه ای با نام MB_Danger واقع در مسیر D:\Pic به صورت سیستمی مخفی می شود .
برای راحتی کار می توانید از فایل BAT استفاده کنید .
موفق باشید .

Jalal
11-05-2007, 21:03
من مرده این مدل تایپ کردن دوست عزیزم MB_Danger هستم
از مطلبتون استفاده کردیم عالی بود