مشاهده نسخه کامل
: مقايسه دو فايل
mehdi_7070
10-05-2007, 14:42
با سلام ...
يك سوالي داشتم و ميخواستم ببينم چه طوري ميشه دو تا فايل را مقايسه كرد ؟
خود فايل exe و يك فايل ديگه هم ميشه مقايسه كرد ؟
با تشكر ـ مهدي :)
AJL110ALI
10-05-2007, 15:00
اقا درست حسابی بنویس ببینیم چی میگی. خودت میتونی معنی نوشتتو بفهمی؟
mehdi_7070
10-05-2007, 15:04
مقايسه دو تا فايل ...
دو تا فايل را بياد با هم مقايسه كنه ... يعني ببينه اين دو تا فايل يكي هستند يا نه ؟!
چيز قابل فهمي نيست ؟!!
AJL110ALI
10-05-2007, 15:16
خوب یه راه اینه که حجمشون رو مقلیسه کنی
دومیشم اینه که بری کل دو تا فایل رو بریزی تو یه رشته بعد با یه = مقایسه کنی
mehdi_7070
10-05-2007, 20:44
حجمشون را نميخوام ...
ميخوام بايت به بايت مقايسه صورت بگيره ...
سورس كدي در اين زمينه سراغ نداريد ؟
Payman_62
11-05-2007, 06:32
سلام مهدی جان.
شما میتونی با دستور Open فایل رو باز کنی و کل اطلاعات موجود در اون فایل رو بخونی و در یه متغیر استرینگ بریزی. حالا این کارو باید برای دو تا فایل مورد نظرت انجام بدی و در نهایت با یه مقایسه ساده و استفاده از = میتونی متوجه شی دو فایل تفاوت دارن یا نه. خود فایل exe رو هم میتونی مقایسه کنی.
اگه خواستی بگو کدشو برات بذارم.
mehdi_7070
11-05-2007, 08:50
سلام مهدی جان.
شما میتونی با دستور Open فایل رو باز کنی و کل اطلاعات موجود در اون فایل رو بخونی و در یه متغیر استرینگ بریزی. حالا این کارو باید برای دو تا فایل مورد نظرت انجام بدی و در نهایت با یه مقایسه ساده و استفاده از = میتونی متوجه شی دو فایل تفاوت دارن یا نه. خود فایل exe رو هم میتونی مقایسه کنی.
اگه خواستی بگو کدشو برات بذارم.
سلام پيمان جان ...
خيلي ممنون از راهنمايي هاتون :11:
اگه كدش را بذاري ، خيلي ممنون ميشم . ترجيحا بياد خودش ( فايل exe ) را با يك فايل ديگه مقايسه كنه ...
قربانت ـ مهدي :)
تکنیک برتر
11-05-2007, 08:52
سلام مهدی جان خوبی
من برات یکی نوشتم برات می زارم خودت بهش برس چون 10 دقیقه ای نوشتم.
برو تو قسمت کد نویسی و فایل مورد نظرتو بهش بده و برنامه رو اجرا کن اگه حجم فایل ها درست بود هیچی نمی گه ولی اگه درست نبود تو لیبل می زنه 12
بایتی هم حجم فایل ها رو میگه یه چند تا دیگه برات سورس گزاشتم که می تونی با کار کردن رو تفاوت های فایل ها رو ببینی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_7070
12-05-2007, 22:06
سلام مهدی جان خوبی
من برات یکی نوشتم برات می زارم خودت بهش برس چون 10 دقیقه ای نوشتم.
برو تو قسمت کد نویسی و فایل مورد نظرتو بهش بده و برنامه رو اجرا کن اگه حجم فایل ها درست بود هیچی نمی گه ولی اگه درست نبود تو لیبل می زنه 12
بایتی هم حجم فایل ها رو میگه یه چند تا دیگه برات سورس گزاشتم که می تونی با کار کردن رو تفاوت های فایل ها رو ببینی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
خيلي ممنون تكنيك برتر جان !
من قصدم مقايسه حجم و اين چيزها نيست ... ميخوام بايت به بايت مقايسه صورت بگيره ... يعني همون چيزي كه پيمان جان هم اشاره كردند ...
Payman_62
13-05-2007, 01:15
سلام مهدی جان.
من کد رو کلی نوشتم. خودت میتونی به راحتی طوری تغییرش بدی که فایل exe خودت رو با یه فایل دیگه مقایسه کنه.
2 تا تکس باکس و یه لیبل و یه کامند رو فرم بذار و این کد رو کپی کن. آدرس فایل هایی که میخوای مقایسه شن رو تو تکس باکس ها بده و رو کامند کلیک کن. نتیجه مقاسه تو لیبل نمایش داده میشه. میتونی تو یکی از تکس باکس ها آدرس خود فایل exe رو بدی تا با یه فایل دیگه مقایسه شه.
اگه 2 تا فایل 1 گیگی فقط تو یه اسپیس با هم تفاوت داشته باشن نتیجه مقایسه فالس خواهد بود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdi_7070
14-05-2007, 10:44
خيلي ممنون پيمان جان ...
همين بود كه دنبالش مي گشتم ...
Payman_62
15-05-2007, 01:53
خيلي ممنون پيمان جان ...
همين بود كه دنبالش مي گشتم ...
سلام.
خواهش میکنم. قابلتو نداشت.
خوشحالم که تونستم کمکت کنم.
بازم مشکلی بود در خدمتم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.