ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اين مشكل در powerpoint را چگونه برطرف كنم؟

hamilton
03-08-2005, 22:08
با سلام.
مشكلي در ارتباط با تايپ فارسي در power point 2003 داشتم و با توجه به نداشتن تجربه در خصوص اين برنامه خواستم مشكلم را با شما دوستان درميان بذارم تا با راهنمايي شما مشكل را برطرف كنم.مشكل به اين شكله هر وقت در power point تايپ فارسي ميكنم كلمات به صورت برعكس و در خلاف جهت معمول حركت ميكنند يعني اولين كلمه اي كه تايپ ميكنم در آخر قرار ميگيره.مثل شكل زير:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ويندوزم xp است و فارسي ساز هم ندارم و از امكان فارسي نويسي ويندوز استفاده ميكنم.
منتظر راهنمايي شما دوستان هستم.

hatef_4541
04-08-2005, 00:57
من مشكلي ندارم !‌منم از امكان فارسي نويسي ويندوز استفاده مي كنم !right-to-left با left-to-right رو يه نيگاه بنداز تو برنامه !‌شايد مشكلت حل بشه !

hamilton
04-08-2005, 21:15
میشه بیشتر توضیح بدی.چون در این خصوص زیاد وارد نیستم.
هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم..خیلی فوری به کمک شما نیاز دارم.

reza12100
05-08-2005, 04:37
میری تو ی منو بالا صفحه power pointو view را انتخاب میکنی بعدش view direction بعد هم همانطور که دوستمان گفتright-to-left با left-to-right

hamilton
05-08-2005, 19:48
سلام دوست عزیزم.ممنون از پاسخگویی شما.
من در منوی ویو موردی را که شما فرمودید مشاهده نکردم.
به این عکس نگاه کنید:

hatef_4541
05-08-2005, 23:42
اين عكس رو ببين:

hamilton
06-08-2005, 08:15
دوست عزیز سلام.
ممنون از راهنمایی شما ولی دیگه اینقدر بیسواد نیستم که راست چین و وسط چین و چپ چین را ندونم.مشکل اینجاست که حتی وقتی راست چین میکنم و شروع به تایپ فارسی میکنم عبارات تایپ شده به جای اینکه پشت سر هم قرار بگیرند جلوی همدیگه قرار میگیرند.مثلا میخوام بنویسم:
سلام خدمت شما
وقتی این عبارت را تایپ میکنم ترتیب قرار گرفتن کلمات به این صورت میشه:
شما خدمت سلام
ببینید کلمه سلام را که اول تایپ کردم کجا قرار گرفته؟

hatef_4541
07-08-2005, 02:00
قصد جسارت نداشتم عزيز ! شما گفتي نميدوني من عكس گذاشتم ! در هر صورت من كه مشكلي ندارم ! نمي دونم كجاي كار مي لنگه :!: