مشاهده نسخه کامل
: تماسهای ورودی
با سلام
من میخوام موبایلم طوری بشه که به تمامیه تماسهای ورودی به جز چند شماره مورد نظر پیغام "دستگاه مورد نظر خاموش است" رو بده
لطفا راهنمایی کنید
pedram_behrang
10-05-2007, 01:11
می تونید کاری کنید که برای همه تماس ها (غیر از اون هایی که می خواهید) بوق اشغال بخوره، یعنی Reject بشه.
باقی شماره ها (اونهایی که می خواهید) تلفن زنگ می خوره. اگه مدل گوشیتون رو بگید بهتر می تونم راهنمایی کنم.
گوشیم نوکیا n70 هستش
منظورم اینکه طوری باشه که طرف مقابل نفهمه من نمی خوام جواب بدم و گوشی بگه مثلا یا خاموش دستگاه مورد نظر یا دسترسی مقدور نمی باشد یا از این جور پیغامها و اینکه شما گفتید چه طوریه؟
ممنونم
pedram_behrang
10-05-2007, 01:48
به جای گشتن دنبال این روش یه پیشنهاد بهتر براتون دارم!!!
الان که سیم کارت شده 30 هزار تومن، می تونین یه سیم دیگه بخرین، وقتی می خواین از تماس های مزاحم (برای مثال کاری) خلاص بشین، سیم دیگه رو خاموش کنین و این شماره جدید رو فقط به کسایی که می خواین بدین!:20:
البته این فقط یه پیشنهاده!!
در مورد تماس هایی که می خواهید برگردونید، در گوشی ها سونی اریکسون در قسمت مدیریت تماس گزینه هایی برای این کار هست. با نوکیا ان 70 زیاد آشنا نیستم، ولی سعی می کنم، راهش رو براتون پیاده کنم. نقدا می تونین سری به دفترچه راهنمای گوشیتون بزنین.
kaveh_top65
10-05-2007, 02:11
به جای گشتن دنبال این روش یه پیشنهاد بهتر براتون دارم!!!
الان که سیم کارت شده 30 هزار تومن، می تونین یه سیم دیگه بخرین، وقتی می خواین از تماس های مزاحم (برای مثال کاری) خلاص بشین، سیم دیگه رو خاموش کنین و این شماره جدید رو فقط به کسایی که می خواین بدین!:20:
البته این فقط یه پیشنهاده!!
در مورد تماس هایی که می خواهید برگردونید، در گوشی ها سونی اریکسون در قسمت مدیریت تماس گزینه هایی برای این کار هست. با نوکیا ان 70 زیاد آشنا نیستم، ولی سعی می کنم، راهش رو براتون پیاده کنم. نقدا می تونین سری به دفترچه راهنمای گوشیتون بزنین.
راست میگه منم این کارو کردم دارم ماهی 10 تومن پول شارج میدم :27:
ممنونم ازتون دوستان خوب
اینکه روی همه شماره ها مگر اون شماره هایی که میخوای بگه خاموش هست یا در دسترس نیست یا در شبکه موجود نیست مد نظرم هست مخصوصا بگه گوشی خاموش هست
ببینید چند تا نرم افزار هست که به صورت منشی پیامی رو که شما ضبط میکنیدو برای شماره های مورد نظرتون پخش میکنه مثلا میگه دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد ولی این مساله هم طبیعی به نظر افراد نمی یاد و هم باید برای پخش این پیام تلفن شما جواب بده به تماس تا پیام ضبط شده پخش بشه من میخوام که بدون جواب به تماس برای شماره های مورد نظر پیغام خاموشی دستگاه پخش بشه که کاملا طبیعی باشه در بعضی گوشی ها مثله n70 توی پروفایلش گزینه ای داره بنام offline که با انتخاب اون با اینکه گوشیتون روشن هست ولی ارتباطش با شبکه مخابرات قطع میشه و هرکی تماس بگیره میگه دستگاه خاموشه آیا نرم افزاری هست که این کارو روی تماسهای مورد نظر ما اعمال کنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.