مشاهده نسخه کامل
: e90
arash_zp
08-05-2007, 20:49
من اين گوشي رو تو gsm ديدم خيلي ازش خوشم اومده مي خوام بدونم تو ايران هست و اگر هست چنده چون گوشي باحالي به نظر مياد
sarmast65_ata
08-05-2007, 21:33
آره عزیز این گوشی گوشیه خیلی خوبی هستش طبق گفته خود شرکت 6 ماه اول 2007 میاد بازار و قیمت هم حدود ا میلیون باید بیاد ایران
Sasan Info
08-05-2007, 21:56
درسته گوشي كامليه ولي يه مشكل داره اونم سرعت پردازشگر سي پي يوشه كه فقط 150 هرتزه
arash_zp
08-05-2007, 22:29
حالا ما از يه گوشي خوشمون اومد
اين همون گوشيه كه مدت ها انتظارشو ميكشدم و علي الحساب حالا حالا هم بايد بكشم
آخرشه
.
.
6300چي اون چطور اومده؟ اگه آره چنده ؟ اونم قيافش بد نيست
ولی ان 73 موزیک ایدیشن بهتر وسر تر اینو میتوانی تو همان سایت جی اس ام مقایسه کنی....
Amin_0913
09-05-2007, 12:25
بیا اینم مقایسه E90 & 6300
همین جا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amin_0913
09-05-2007, 12:27
ولی ان 73 موزیک ایدیشن بهتر وسر تر اینو میتوانی تو همان سایت جی اس ام مقایسه کنی....
اینم N73 موزیک ایدیشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sasan Info
09-05-2007, 13:30
6300 عاليه چون سيمبين نيست سرعتش كم نميشه خيلي هم باريك و خوشكله
arash_zp
09-05-2007, 15:39
خودم تازه اينو ديدم حيف سيمبين داشت يه چي تو مايه هاي n73 بود
بدون سيمبين گوشي بدرد نمي خوره
) - :
Sasan Info
09-05-2007, 15:53
راست ميگي ؟!؟!؟!؟ سيمبين داره ؟!؟!؟!!؟
arash_zp
09-05-2007, 19:02
راست ميگي ؟!؟!؟!؟ سيمبين داره ؟!؟!؟!!؟
نه بابا منظور اين بود كه حيف كه سيمبين نداره
Sasan Info
09-05-2007, 22:26
نه بابا منظور اين بود كه حيف كه سيمبين نداره
درسته سيمبين خوبه ولي با همون جاوا هم ميشه ساخت:46:
(حالا بذار بياد بعد در بارش چونه ميزنيم:31: )
درسته گوشي كامليه ولي يه مشكل داره اونم سرعت پردازشگر سي پي يوشه كه فقط 150 هرتزه
کی گفته cpuی e90 اینقدره می زنی تو ذوق مردم.
مشخصات cpuی e90 اینه:
330 Mhz ARM processor
اینم منبعش:
یه عکس هم ازش بزارم حال کنید.
اینم یکی دیگه:
Sasan Info
11-05-2007, 00:41
کی گفته cpuی e90 اینقدره می زنی تو ذوق مردم.
مشخصات cpuی e90 اینه:
330 Mhz ARM processor
اینم منبعش:
واااااااااي اين مردم منو ديوونه كردن با اين اطلاعات غلطشون:41:
به هر حال ببخشيد 5500 جان كه اطلاعات غلط دادم بس كه اين مردم اطلاعات الكي ميدن:46:
ممنون از اطلاعاتتون:11:
اينهم مشخصات کامل اين گوشی واقعاً کاری تفريحی يا هر چيزه ديگه
Display Resolution 800x352px
Display Color 16M
Display Technology TFT
2nd Display Resolution 240x320px
Input / Navigation QWERTY Keyboard
Navigation Joystick / Button
Numeric Keypad
Talk Time 5h
Stand-by Time 330h
Vibration Available
Ringtones MP3
64 Channels Polyphonic
Processor Speed 330MHz
RAM 64MB uncertain
External Memory microSD
Internal Memory 128MB
Camera Resolution 3.2 Megapix
Camera Flash LED
Video Recording VGA 30fps
Video Telephony Available
Battery Li-Ion 1500 mAh
Operating System Symbian v9.2
Developer Platform Series 60 3.1 Edition
Java MIDP 2
Major Software Word, Excel, Powerpoint, PDF
Compatible Networks HSDPA (3.5G)
GSM 1800
GSM 1900
GSM 900
Positioning System Integrated GPS
WLAN Wi-Fi (wireless LAN)
USB v2.0
Bluetooth v2.0
EDGE Class 10 uncertain
Infrared Available
HSCSD HSCSD Support
Radio Stereo FM
GPRS Class 10 uncertain
Dimensions 132x57x20mm
Width 57mm
Depth 20mm
Height 132mm
Weight 210g
همونطوری که ميبينيد هم سيمبين داره و هم 330 مگا هرتز هست
بهترين گوشی با بهترين امکانات خدا کنه پس از توزيع اشکالات عجيب و غريب که هميشه ديده ميشه تو اين گوشی نباشه يا خيلی کم باشه و از نظر عملی هم عالی باشه
Sasan Info
05-06-2007, 01:23
فكر كنم كه اين گوشي رو دست n95 رو زده باشه(حالا n95 ها ميريزن سرمون:31: )
درسته باهاش رقابت داره ولی از نظر باطری اين گوشی خيلی بهتره و از نظر باند فرکانس N95 چهار باند هست همچنين N95 پخش موسيقی خيلی بالايی داره
Sasan Info
05-06-2007, 01:49
اگه بگن يكي از اين دو تا رو انتخاب كنيد(e90 و n95) كدوم رو انتخاب ميكنيد؟
باور کن من هيچ کدوم رو
چون هر کدام از اين دو با پولی که ميدی معايب مسخره ايی داره که ايکاش نداشت
Examples
QBand
TalkTime
Quality
Ram
....
به نظرم با توجه به اينکه هميشه تکنولوژی جديد تری مياد که روی قيمتهای سری قبل هم تاثير ميزاره
5140i,w810i,p990i,K800i
ميتونه انتخاب خوبی باشه...
5140i
رو گفتم چون به عنوان يه گوشی واقعاً گوشی هست نه دوربين يا ...
مثلاً همين N73 با اينهمه سر و صدا که به پا کرد و پولی که بابتش ميدی Wi-Fi نداره....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يا همين N95 رو بايد هميشه با يه شارژر دنبال خودت اينور و اونور ببری....!
ولی در آخر اينکه E90 واقعاً سرش به تنش ميارزه ولی چی ميشد اگه 4 باند بود و
با اين هيکل يه کمی تالک تايم اون بيشتر ميشد
اگر چه تا همين جا هم از N95 بيشتره ....
معلومه e90 و .
به نظر من 3مگاپیکسل برای گوشی کافیه .
sarmast65_ata
05-06-2007, 23:11
این گوشی یکی از بهترین گوشی های تولید شده تو شرکت نوکیا هستش که خودم واقعآ طرفدارشم و اگه بیاد حتمآ میگیرمش چون واقعآ از این جور گوشی ها خوشم میاد.
اگه به من هم ان 95 رو بدن هم ای 90 رو ای 90 رو انتخاب میکنم.
من نمی دونم بر چه اساسی اطلاعاتی تو این سایت قرار داده میشه مشخصات کلی این گوشی رو براتون میزارم.
این گوشی 4 بانده هستش Network HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
وزن این گوشی 210 گرم هستش که یکم سنگین به نظر میاد
صفحه داخلی این گوشی 16 میلیون رنگ هستش با این ابعاد: 800 352x
صفحه خارجی این گوشی هم 16 میلیون رنگ هستش با این ابعاد: 240 .320
مموری گوشی تو جعبه 128 مگ هستش که تا 2 گیگ ساپورت میکنه و از نوع microSD هستش
سرعت پردازنده گوشی 330 مگاهرتز هستش
بلوتوث گوشی ورژن 2 هستش
در 2 رنگ این گوشی عرضه میشه ( قهوه ایی و قرمز )
این گوشی 2 دوربین داره که دوربین اصلی 3.2 مگاپیکسل و دارای اتوفوکوس و دوربین دوم گوشی که برای مکالمات تصویری هستش از نوع QCIF
این گوشی دارای رادیو و فایل های AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, WMA, AMR (NB-AMR), MIDI Tones Mobile XMF, RealAudio 7,8,10, SP-MIDI, True tones (WB-AMR رو می تونه پخش کنه
سیستم عامل این گوشی هم Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 هستش
باتری این گوشی هم 5 ساعت و در حالت استند بای 330 ساعت کار میکنه
به گفته شرکت این گوشی 6 ماه اول 2007 به بازار میاد و قیمت این گوشی هم تو اروپا هم قیمت ان 95 نوکیا هستش که نمی دونم چند می خواد وارد ایران بشه ولی اونطوری که به نظر می رسه بید بالای 1 میلیون این گوشی وارد ایران بشه.
به نظر من قابلیت هایی مثل 16 میلیون رنگ تو هر 2 صفحه گوشی داشتن 2 دوربین 4 باند بودن این گوشی و فایل هایی که می تونه این گوشی پخش کنه سرعت پردازنده این گوشی که واقعآ ار حد استاندارد هم بالاتر هستش از هر گوشی دیگه ایی این گوشی رو متمایز میکنه.
عکس های این گوشی هم که بچه ها گذاشتن و من دیگه نمی زارم
قابل توجه اون دوستانی که توی سايتهای ايرانی مثل gsm.ir دنبال اطلاعات کامل هستند و ميگن اين گوشی چهار باند هست:
اينرو هم هميشه بدون که موقع بحث اگر حرفی رو از روی اعتبار داری بزن اونهم نه با تمسخر....
ضمناً به 330 مگا هرتز هم نميگن بالا تر از حد استاندارد!!!
پردازنده های Asus بالای 600mhz و پردازنده های i-mate بالای 500mhz مگاهرتز هستند.
اميدوارم روشن شده باشی
sarmast65_ata
06-06-2007, 21:31
قابل توجه اون دوستانی که توی سايتهای ايرانی مثل gsm.ir دنبال اطلاعات کامل هستند و ميگن اين گوشی چهار باند هست:
ببین عزیزم اولآ که سلام دومآ اینقدر تند نرو که جاده میپیچه تو یه دفعه نمیپیچیا!!!!!!!!!!
عزیزم من هیچ وقت اطلاعاتمو از سایت مسخره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی گیرم تو اگه سایت خود شرکت نوکیا رو قبول نداری من قبول دارم می خوای یه سر بزن شاید خوب باشه نه؟
راستی اگه سایت خود نوکیا رو هم قبول نداری برات معتبر ترین سایت موبایل رو میزارم یه نگاهی بندازی بد نیست
خوب بود؟:10:
sarmast65_ata
06-06-2007, 21:36
اينرو هم هميشه بدون که موقع بحث اگر حرفی رو از روی اعتبار داری بزن اونهم نه با تمسخر....
از روی اعتبار دارم خیلی هم خوبشو دارم تو این سایت هرچی نوشتم از روی اعتبار بوده شاید نتونستی تمام مطالبی که تو این سایت قرار دادمو بخونی چون خیلی تازه واردی ولی اگه وقت کردی همینطوری برای دلخوشی هم که شده یه نگاهی به پست هایی که گذاشتم بندازی بد نیست آره عزیزم اینطوریاست.:10:
hooman2232
06-06-2007, 21:46
سلام خب من e90 رو خیلی دوست دارم مگه ایران امده آخه من 2 هفته پیش پرسیدم گفتن نیومده به ایران کسی از قیمتش خبر داره ؟
sarmast65_ata
06-06-2007, 21:59
ضمناً به 330 مگا هرتز هم نميگن بالا تر از حد استاندارد!!!
پردازنده های Asus بالای 600mhz و پردازنده های i-mate بالای 500mhz مگاهرتز هستند.
اميدوارم روشن شده باشی
ببین عزیزم من فکر نمی کنم تو پاکت پی سی ساختن کسی به دست i-mate برسه می تونی بگی چند تا از گوشی هایi-mate بالای 500 مگا هرتز پردازنده دارن؟می تونم به قدرت بگم از 28 گوشی که این شرکت ساخته بالای 13 تا گوشی از 330 مگا هرتز قدرت پردازندشون پایین تره.فکر می کنم وقت نداشته باشی تمام گوشی ها رو سرچ کنی و ببینی برات مدلاشو میزارم اگه خواستی یه سرچ بکن.
JaQ4
PDAL
JAQ3
SPL
JAQ
SPJAS
Smartflip
JAMin
K-JAM
SP5m
SP5
SP4m
Smartphone
Smartphone2
من فقط اسم مدل ها رو گذاشتم می خوای مشخصات تک تکشونو بزارم؟اگه خواستی من در خدمتم.
یه جورایی می فهمیم 330 مگاهرتز فراتر از حد انتظاره این اطلاعات که تازه مال شرکت پاکت پی سی ساز هستش ما داریم درباره نوکیا صحبت میکنیم وقتی نوکیا میاد یه گوشی با 330 مگاهرتز میزنه واقعآ جای تشکر و قدردانی داره.
امیدوارم روشن شده باشی:10:
sarmast65_ata
06-06-2007, 22:02
سلام خب من e90 رو خیلی دوست دارم مگه ایران امده آخه من 2 هفته پیش پرسیدم گفتن نیومده به ایران کسی از قیمتش خبر داره ؟
نه عزیزم هنوز این گوشی به بازار نیومده همان طوری که گفتم خود شرکت اعلام کرده 6 ماه اول 2007 به بازار میاد و قیمت هم طراز ان 95 هستش که اگه بیاد تو ایران بالای 1 میلیون تومان هستش:10:
sarmast65_ata
06-06-2007, 22:04
راستی من نفهمیدم مگه سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بده؟این سایت اگه نبود که اینجا تعطیل میشد!!!!!!!!!!!:13:
اولاً عليک سلام عزيزم
دوماً تو سايت نوکيا که قبولش داری چيزی از اينکه e90 cpu که 330mhz هست بالاتر از حد استاندارده ننوشته...
)-;
sarmast65_ata
07-06-2007, 21:01
اولاً عليک سلام عزيزم
دوماً تو سايت نوکيا که قبولش داری چيزی از اينکه e90 cpu که 330mhz هست بالاتر از حد استاندارده ننوشته...
)-;
باباب بیخیال انگار قراره تو سایت این چیزا نوشته بشه عقلت چی میگه ؟بعدشم مگه تو سایت نوکیا رو قبول نداری مگه من این سایت رو درست کردم که بخوام قبول داشته باشم یا نه اصلآ من چی کارم که بخوام از این سایت یا شرکت ایراد بگیرم مثل اینکه تو سایت نوکیا رو قبول نداری نه؟
تو که اول گفتی هیج جا ننوشته این گوشی 4 بانده است حالا فکر کنم قبول کردی که این گوشی 4 بانده هست
دومآ به من گفتی که اطلاعات ندارم و از این جور حرفا که بیخیال
سومآ گفتی که تمام گوشی های i-mate بالای 500 مگاهرتز پردازنده دارن که دیدیم بیشتر از 4 تا 500 مگاهرتز پردازنده ندارن چند تا مدل جدید این شرکت بالای 500 مگاهرتز پردازنده دارن و بقیه گوشی ها بین 300 تا 500 هستن حالا گیر دادی که 330 مگاهرتز پایین تر از حد استاندارده آره من بازم این جمله رو تکرار میکنم که 330 بیشتر از حد انتظاره چون نوکیا شرکت پاکت پی سی ساز نیست که بخواد همچین کاری بکنه و اگه انجام داده شاهکار کرده
خیلی خوبه آدم وقتی اشتباه میکنه بگه اشتباه کردم یا اطلاعاتم کم بوده این که ایرادی نداره:10:
arash_zp
08-06-2007, 00:44
ولي هر چي ميگين بگين اين يكي از قشنگترين گوشي هاي دنياست اگه قشنگترين نباشه
sarmast65_ata
09-06-2007, 23:49
من هم این اعتقادو دارم این یکی از با کلاس ترین و خوشگل ترین گوشی نوکیا هستش
sarmast65_ata
14-07-2007, 16:57
بالاخره گوشی E90 وارد ایران شد اونم با قیمت 1650000 :18:
امیدوارم به زودی زود قیمت این گوشی بیاد پایین چون من فقط دارم پولامو جمع میکنم که این گوشی رو بخرم:40:
یکی از بچه ها گفت قیمتش تو دبی 3600 درهم به عبارتی 910 هزار تومن میشه
ramin_007
14-07-2007, 17:37
گوشیه خوبیه ولی خیلی بزرگ و به قیمتش نمی ارزه در ضمن نوکیاس
sarmast65_ata
14-07-2007, 18:50
یکی از بچه ها گفت قیمتش تو دبی 3600 درهم به عبارتی 910 هزار تومن میشه
عزیزم اینجا یعنی ایران همیشه همچین اختلاف قیمتی وجود داره در ضمن این گوشی 1 روزه وارد ایران شده مطمئنآ اگه 1 ماهی ازش بگذره قیمتش میاد پایین من که بی صبرانه منتظر ارزون شدن این گوشیم
sarmast65_ata
14-07-2007, 18:53
گوشیه خوبیه ولی خیلی بزرگ و به قیمتش نمی ارزه در ضمن نوکیاس
من نظرم درست برعکس تو هستش این گوشی اینقدر قابلیت داره که این قیمت برازندشه اگه خواستی می تونی تو صفحه های پیش یه نگاه بندازی برخی از خصوصیات این گوشی رو گفتم و اگه هم خواستی دوباره به طور مفصل میگم.
گفتی در ضمن نوکیاست نوکیا بده؟:13:
sarmast65_ata
14-07-2007, 19:05
هرچی گشتم مفصل تر از این نتونستم اطلاعات درباره این گوشی پیدا کنم و این اطلاعات هم در نوع خودش خیلی خوب هستش نگا کنید:
گوشي نوکيا مدل E90 210 گرم وزن دارد. عرض اين گوشي نيز همانند مدل 9500 57 ميلي متر است. طول و ارتفاع آن نيز مانند مدل هاي 9300/9300i به ترتيب برابر است با 132 و 20 ميلي متر. به علت بزرگي گوشي، تبعا اندازه صفحه نمايش و صفحه کليد آن نيز بزرگ مي باشد. به طور خلاصه، گوشي نوکيا مدل E90 يک PDA است نه يک اسباب بازي.
صفحه نمايش خارجي اين گوشي با داشتن ابعادي برابر با 40×30 ميلي متر، رزولوشني برابر با QVGA (320×240 پيکسل، 16ميليون رنگ) دارد. صفحه نمايش اين گوشي صرفا يک رابط کاربري ساده که کارکردهاي ساده و ابتدايي را ارائه مي کند نيست. اين صفحه نمايش بسيار کاربردي است و دسترسي به تمام کارکردها و برنامه هاي E90 را امکان پذير مي سازد. اين بدان معناست که صفحه نمايش خارجي اين گوشي نه تنها کاربر را با تمام اطلاعات مرتبط مي سازد و تمام برنامه هاي سيستم را اجرا مي کند (مانند تقويم، مرورگر وب، سرويس پيام)، بلکه تمام نرم افزارهاي نسخه سوم نصب شده بر روي گوشي را نيز اجرا مي کند. به طور خلاصه، صفحه نمايش خارجي هيچ محدوديتي را براي کاربر نخواهد داشت و تمام آنچه بر روي صفحه نمايش بزرگ داخلي گوشي در دسترس کاربر قرار مي گيرد نيز بر روي اين صفحه نمايش در دسترس خواهد بود. تغيير وضعيت دادن بين اين دو صفحه نمايش ساده تر از اين نخواهد بود: فقط کافي است گوشي را باز کنيد، حالا برنامه اي را که بر روي صفحه نمايش کوچک E90 اجرا مي شد بر روي اين صفحه نمايش نيز اجرا مي شود. عکس اين حالت نيز صادق است. روياهاي شما به حقيقت پيوسته است. اين صفحه نمايش بسيار شفاف است و کيفيت تصاوير به نمايش درآمده آن نيز عالي است.
توجه داشته باشيد صفحه نمايش داخلي اين گوشي لمسي نيست. اما تنظيمات وايداسکرين آن از مدل 9500 بهتر است. به همين دليل فيلم هاي آن با کيفيت بهتري نمايش داده مي شوند. سوکت miniUSB socket يکي ديگر از ويژگي هاي اين گوشي است. هدست استريو و يک کيف هم در نظر گرفته شده است. گوشي مدل E90 داراي شيار مخصوص کارت حافظه microSD مي باشد. به اين ترتيب به راحتي مي توانيد ظرفيت حافظه گوشي خود را افزايش دهيد. اين ميزان حافظه حداکثر تا 2 گيگابايت قابل افزايش است.
باتري اين گوشي نيز يک باتري mAh1500 است که قدرت آن از باتري به کار رفته در مدل 9500 بيشتر مي باشد. به کمک اين باتري مي توانيد گوشي خود را براي مدت يک روز کامل و در حالت استفاده از صفحه نمايش داخلي گوشي فعال نگه داريد. اگر از صفحه نمايش داخلي استفاده نکنيد شارژ باتري براي 2 تا 3 روز طول مي کشد.
همان طور که در E90 ديده مي شود، تنظيمات اين گوشي نسبت به مدل هاي قبلي آن تغيير کرده است. کليدهاي صفحه کليد نيز از چيدمان خوبي برخوردار مي باشند. گوشي مدل 9500 تنها در حالت زاويه راست باز مي شد، اما مدل E90 در حالت هاي مختلفي مانند بسته، زاويه 90 درجه و 180 درجه باز و بسته مي شود. عملکرد مکانيسم باز و بسته شدن گوشي بسيار راحت و روان مي باشد. طراحي اين گوشي نيز بسيار جذاب است.
از ديگر امکانات اين گوشي مي توان به فرستنده FM اشاره کرد. يک دوربين 3.2 مگاپيکسلي مجهز به فوکوس اتوماتيک و دوربين ديگري براي انجام مکالمه هاي تصويري به همراه GPS قابليت هاي ديگري هستند که مدل E90 دارا مي باشد.
اين گوشي با GSM، WCDMA، HSDPA و WLAN سازگار است. به طور خلاصه بايد گفت گوشي نوکيا مدل E90 گوشي هوشمندي است که بر اساس نسخه سوم سيستم عالم سيمبيان سري 60 کار مي کند. اين قابليت که کارکردهاي در حال اجرا بر روي صفحه نمايش خارجي بر روي صفحه نمايش داخلي نيز در دسترس مي باشند بسيار جالب و عالي مي باشد. مدل E90 به عنوان جايگزين مناسبي براي مدل 9500 در نظر گرفته شده است که به قابليت ها و ويژگي هاي بسيار خوبي نيز مجهز است؛ قابليت هايي که اين گوشي را از ديگر مدل هاي هم کلاس خود متمايز ساخته است.
مشخصه هاي اصلي:
• GSM/GPRS/EGPRS (MHz 850، 900، 1800، 1900) و WCDMA/HSDPA (MHz 2100)
• صفحه نمایش داخلی رنگی (ابعاد 352×800 پیکسل) با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
• صفحه نمایش خارجی رنگی (ابعاد 320×240 پیکسل) با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
• دوربین 3.2 مگاپیکسلی QCIF
• GPS
• رادیو FM
• Wi-Fi (802.11g) و بلوتوث 2
• حافظه داخلی 128 مگابایتی و قابلیت ارتقا با استفاده از کارت حافظه microSD
• سیستم عامل Symbian OS 9.2، نسخه سوم سری 60
• Java MIDP 2.0
• باتری mAh 1500
• ابعاد: 20×57×132 میلی متر
• وزن گوشی: 210 گرم
منبع : digikala
ramin_007
15-07-2007, 00:31
من نظرم درست برعکس تو هستش این گوشی اینقدر قابلیت داره که این قیمت برازندشه اگه خواستی می تونی تو صفحه های پیش یه نگاه بندازی برخی از خصوصیات این گوشی رو گفتم و اگه هم خواستی دوباره به طور مفصل میگم.
گفتی در ضمن نوکیاست نوکیا بده؟:13:
نمیگم نوکیا بده ولی سونی اریکسون خیلی بهتره چون هر دو شو داشتم در ضمن خیلی از دوستام و همین طور خانوادم که طرفداره نوکیا بودن الان سونی اریکسون دارن.
قابلیتش خوبه ولی سونی اریکسون p1 و iphone خیلی سرتره قیمت iphone که کمتره p1 هم نزدیک به همین e90 ولی کوچیکتر.
The_Last_Samurai
15-07-2007, 02:13
به احتمال خیلی زیاد تا 1 ماه دیگه قیمتش به 1 میلیون یا کمتر هم میرسه مثل N95
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.