PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزاری برای قفل کردن پوشه های شخصی با یک کلیک !!!

amin-se
08-05-2007, 19:30
مدتها بود دنبال یه برنامه ی توپ برای قفل کردن پوشه ها میگشتم . قبل از اینکه این برنامه رو پیدا کنم با Folder Lock کار میکردم ولی از موقعی که فایل سیسورر رو پیدا کردم ..........
نمیدونم کسی اسم برنامه ی فایل سیسورر به گوشش خورده یا نه ؟؟!!
این برنامه با یک کلیک پوشه ی شما رو قفل میکنه و برای باز کردن اون پوشه فقط کافیه روی پوشه کلیک کنید و در پنجره ای که باز میشه پسورد رو وارد کنید . بعدش پوشه خودش باز میشه ... بهتر از این نمیشه !!!
با یک کلیک قفل میکنید (فایل یا پوشه) ، با یک کلیک هم باز کنید ...
بهترین هم در سرعت هم در امنیت.اصلا تفاوتی هم نمیکنه که حجم پوشه ی شما چقدر باشه.فقط 2 ثانیه شایدم کمتر طول میکشه که پوشه قفل بشه و از این به بعد فقط با پسورد باز میشه.البته میتونید به حالت طبیعی هم برش گردونید.
روش قفل هم بدین صورت هست که وقتی روی پوشه ای کلیک راست میکنید گزینه ای هست با عنوان :Lock Whit File Securer که بعد از کلیک روی اون پوشه قفل میشه.به همین راحتی ...
فقط حواستون باشه که توی پوشه ای که برنامه رو قفل میکنید فایلی هست که میتونه پسورد رو ریست کنه.(پسورد اولیه برنامه اینه : password که شما عوضش میکنید) . اون فایل رو میتونید به جایی دیگه از هارد کات کنید یا اصلا حذفش کنید . تاثیری هم در برنامه نداره.فقط برای مواقعی به کار میره که پسورد رو فراموش کنید.
برنامه تست شده و 100% کار میکنه بدون اشکال (الان حدود 1 ماهه روی سیستم من نصبه)
لینک دانلود برنامه که کرک هم همراهش هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید ...

WooKMaN
08-05-2007, 19:35
تكراري ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

;)