khoosh
08-05-2007, 18:30
با سلام
من با c#,asp.net با بانك اكسس وتحت وب كار ميكنم وكاملا مبتدي هستم
سوال من در باره session ونحوه كار با ان است
من مي خواهم بعد از كليك بر روي دكمه لاگين اطلاعات يوزر نيم و پسورد از دو جدول چك بشود يكي از جدول client واگر نام كاربري و پسورد درست بود صفحهclient.aspx واگر كلاينت وارد نشده بود جدول كارمند را بگردد واگر كارمند وارد شده بود صفحه مربوط به خودش را به او نشان دهد واگر هم كه اشتباه بود دوباره صفحه لاگين رانمايش دهد
با كمك جناب H2 با sessionاشنا شدم وكلي از ايشان سپاسگذارم
حالا مشكل من در شرطي است كه كاربر وكارمند را تشخيص مي دهد هر كدام را كه در كدم اول مي نويسم درست اجرا مي شود مثلا اگر كابر را اول چك كنم يوزر نيم و پسورد را گرفته چك ميكند اگر كاربر بود او را به صفحه مربوطه پاس ميدهد اگر نه او را به صفحه لاگين برمي گرداند ولي كارمند بودن يا نبودن او را چك نمي كند در اصل كد داخل else غير قابل دسترسي است
حال از دوستان خبره مي خواهم اگر برايشان زحمتي نيست كمكي بفرمايند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اطلاعاتي هم در مورد پاس دادن اطلاعات در سشن مي خاستم
با تشكر
خوش
من با c#,asp.net با بانك اكسس وتحت وب كار ميكنم وكاملا مبتدي هستم
سوال من در باره session ونحوه كار با ان است
من مي خواهم بعد از كليك بر روي دكمه لاگين اطلاعات يوزر نيم و پسورد از دو جدول چك بشود يكي از جدول client واگر نام كاربري و پسورد درست بود صفحهclient.aspx واگر كلاينت وارد نشده بود جدول كارمند را بگردد واگر كارمند وارد شده بود صفحه مربوط به خودش را به او نشان دهد واگر هم كه اشتباه بود دوباره صفحه لاگين رانمايش دهد
با كمك جناب H2 با sessionاشنا شدم وكلي از ايشان سپاسگذارم
حالا مشكل من در شرطي است كه كاربر وكارمند را تشخيص مي دهد هر كدام را كه در كدم اول مي نويسم درست اجرا مي شود مثلا اگر كابر را اول چك كنم يوزر نيم و پسورد را گرفته چك ميكند اگر كاربر بود او را به صفحه مربوطه پاس ميدهد اگر نه او را به صفحه لاگين برمي گرداند ولي كارمند بودن يا نبودن او را چك نمي كند در اصل كد داخل else غير قابل دسترسي است
حال از دوستان خبره مي خواهم اگر برايشان زحمتي نيست كمكي بفرمايند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اطلاعاتي هم در مورد پاس دادن اطلاعات در سشن مي خاستم
با تشكر
خوش