PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک مخصوص بازی خارق العاده Ancient Wars - Sparta

arnold_ab
08-05-2007, 06:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هر کس مطلبی از این بازی داره بذاره

shakerifar
08-05-2007, 10:52
من شنیدم این بازی یک شاهکاره
تو بازی تمدن ایران و تمدن اسپارتاو تمدن مصر وجود داره بخش داستانیش هم خیلی طولانیه
تمدن پارسیان توانایی استفاده ازحیوانات نیرومند مانند فیل رو داره ولی از بقیه ی تمدن ها اطلاعاتی ندارم

rshr
09-05-2007, 16:04
واسه چه کنسولیه؟ pc هم داره؟

faraz_n
09-05-2007, 16:14
مختص pc هستش
استراتژیکه
به زودی مطالبی راجع بهش میذارم

END_BOY
09-05-2007, 16:15
واسه چه کنسولیه؟ pc هم داره؟

سلام
این بازی مال PC هست
و در ایران به اسم 300 فروخته میشه :21:

@R3Z
09-05-2007, 16:26
من تا حالا که ندیدم به اسم 300 بفروشن !!!

shakerifar
09-05-2007, 16:33
سلام
این بازی مال Pc هست
و در ایران به اسم 300 فروخته میشه :21:

من کل بازی فروشی ها رو برای سیصد گشتم اما نداشت اما اسپارتا رو پرسیدم گفت قراره بیاریم

Oracle_Eldorado
09-05-2007, 17:09
من تا حالا که ندیدم به اسم 300 بفروشن !!!
منم ندیدم !:27:

مختص pc هستش
استراتژیکه
به زودی مطالبی راجع بهش میذارم
انشالاه . پس سعی کن از خودت بزاری . نری از جای دیگه کپی بگیری .:46:

mahi58
09-05-2007, 17:17
این بازی از سایت Gamespot نمره 6.3 از 10 گرفته که یه نمره کاملا متوسطه.
و من چون به Gamespot اعتماد کامل دارم از این بازی انتظار یه گیم فوق العاده رو ندارم.
در ضمن سایت گیم اسپات نوشته که تنها نقطه قوت گیم گرافیک جالبش است. جو آن به فیلم 300 تا حدی شباهت دارد، و نقاط ضعف آن هم:
1. یک گیم استراتژیک کاملا معمولی که هیچ چیز جدیدی ندارد و بازی کردن آن مثل استراتژی های دیگه است و مثلا مثل Supreme Commander ابتکاری نیست.
2. صداهای استفاده شده برای شخصیت ها جالب نیست.
3. به شدت سخت است. حتی اگر گیم رو روی آسون ترین تنظیمات بگذاری!

faraz_n
09-05-2007, 17:58
کمپانی بازی سازی World forge در روسیه تقریبا" دو سال است که در حال کار روی پروژه بازی اسپارتا است
این بازی یک بازی عالی در زمینه ی بازیهای RTS با حال و هوای تاریخی است.
ابتدا قرار بود این بازی در اواخر سال 2006 به بازار عرضه شود ولی به دلایلی عرضه آن چند ماهی به تعویق افتاد
داستان بازی راجع به جنگ های تمدن ایران با تمدن های دیگر است که در قرون باستان اتفاق می افتد
بخش داستانی این بازی بسیار طولانی میباشد که جنگهای ایران یکی از سه بخش اصلی آن میباشد
این سه بخش شامل جنگهای تمدن پارسیان, تمدن اسپارتا و تمدن مصر است که هر کدام از این 3 تمدن توانایی خاصی دارند. مصریان توانایی استفاده از انسانهای خارق العاده را دارا هستند , اسپارتا از جنگجویان وشمشیر زنان قدرتمند بهره میبرد و پارسیان توانایی استفاده از انواع حیوانات نیرومند مانند فیل و شتر و اسب را دارند
منابعی که در این بازی نیاز دارید مثل اکثر بازی های با سبک RTS غذا و طلا و وسایل لازم برای ساختن ساختمانهاست
بازی از نظر گرافیکی و فضا سازی نیز در سطح بسیار خوبی قرار ذارد و میتواند به یکی از آثار ماندگار استراتژیک تبدیل شود.

منبع : مجله بازینما و برخی سایتهای معتبر

arnold_ab
09-05-2007, 21:08
کمپانی بازی سازی World forge در روسیه تقریبا" دو سال است که در حال کار روی پروژه بازی اسپارتا است
این بازی یک بازی عالی در زمینه ی بازیهای RTS با حال و هوای تاریخی است.
ابتدا قرار بود این بازی در اواخر سال 2006 به بازار عرضه شود ولی به دلایلی عرضه آن چند ماهی به تعویق افتاد
داستان بازی راجع به جنگ های تمدن ایران با تمدن های دیگر است که در قرون باستان اتفاق می افتد
بخش داستانی این بازی بسیار طولانی میباشد که جنگهای ایران یکی از سه بخش اصلی آن میباشد
این سه بخش شامل جنگهای تمدن پارسیان, تمدن اسپارتا و تمدن مصر است که هر کدام از این 3 تمدن توانایی خاصی دارند. مصریان توانایی استفاده از انسانهای خارق العاده را دارا هستند , اسپارتا از جنگجویان وشمشیر زنان قدرتمند بهره میبرد و پارسیان توانایی استفاده از انواع حیوانات نیرومند مانند فیل و شتر و اسب را دارند
منابعی که در این بازی نیاز دارید مثل اکثر بازی های با سبک RTS غذا و طلا و وسایل لازم برای ساختن ساختمانهاست
بازی از نظر گرافیکی و فضا سازی نیز در سطح بسیار خوبی قرار ذارد و میتواند به یکی از آثار ماندگار استراتژیک تبدیل شود.

منبع : مجله بازینما و برخی سایتهای معتبر

منم باهات موافقم:10:

akharwarbaz
12-05-2007, 16:14
باهاش موافقی یهنی چی :)

V A H I D
12-05-2007, 19:10
سلام
اینم سایتش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Viren