PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ذخیره Mp3 بدون دانلود

pd2006
07-05-2007, 21:24
سلام
بعضی سایتها که اجازه دانلود mp3 نمیدن و فقط با جاوااسکریپ میشه اون اهنگ هارو شنید .
آیا این آهنگ ها جایی ذخیره میشن (در کامپیوتر ما) که بعدها بتونیم اون رو ذخیره کنیم ؟
و آیا اصلا میشه به نحوی این MP3 هارو ذخیره کرد ؟

ممنون میشم از راهنمایی دوستان .

piremard
07-05-2007, 21:48
یک نمونه لینک بگذارید

محمد مهندس
08-05-2007, 09:07
آقا برای دانلود چیزی که توی یک سایت بهت نمی دند چند راه است راه اول:شما می توانید با یک نرم افزار ضبط صدا از اول آهنگ تا آخرش را ضبط کنید راه دوم :این راه در برخی از سایت ها جواب نمی دهد ولی در اکثر آنها جواب می دهد ببین اولا اگر کسی بخواهد یک آهنگ را برای سایت بگذارد که هر وقت کسی داخل شد برایش پخش کند اولا باید آهنگ مورد نظر را در هاست ذخیره کند و بعد با کد های جاوا آن را در سورس سایت قرار دهد برای اینکه شما یک آهنگ را دانلود کنید باید به سورس صفحه رفته و ctrl+f را فشار دهید و دنبال پسوند فایل یا نام فایل بگردید مثلا به دنبالmp3. بگردید وقتی چیزی را پیدا کرد اگر اطمینان داشتید که خودش است (فایلی که سایت به شما نمی دهد)لینک کامل آن را برداشته و در ادرس بار بروزر اینترنت خود گذاشته و دانلود کنید :8: :8: :8: :8:

pd2006
08-05-2007, 15:34
سلام
مثلا این سایت برای اهنگ های ایرانی هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چطوری میتونم غیر از ضبط کردن ، اهنگ هاشو ذخیره کنم ؟

MB_Danger
08-05-2007, 19:16
سلام
مثلا این سایت برای اهنگ های ایرانی هست :

چطوری میتونم غیر از ضبط کردن ، اهنگ هاشو ذخیره کنم ؟
سلام دوست من ...
از برنامه ی Orbit Downloader استفاده کنید .

دانلود آخرین ورژن ( 1.5.4 ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اندازه ی فایل : 1.68 مگابایت

موفق باشید .

piremard
08-05-2007, 21:07
سلام دوست من ...
از برنامه ی Orbit Downloader استفاده کنید .

دانلود آخرین ورژن ( 1.5.4 ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اندازه ی فایل : 1.68 مگابایت

موفق باشید .

احتراما فکر کنم با این نمی شه mms دانلود کرد دوست من

MB_Danger
09-05-2007, 02:00
احتراما فکر کنم با این نمی شه mms دانلود کرد دوست من
سلام دوست من ...

Orbit Downloader is a great speed, super light,easy-to-use and free rich media downloader. It is based on p2p and multi-source downloading technology and supports [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FTP, MMS and RTSP protocols. Using Orbit Downloader, you can almost download everything online with 500% faster speed, like youtube video, rapidshare files, flash and streaming media etc. Anyway, Orbit Downloader is an indispendsable tool for download acceleration and management

موفق باشید .

pd2006
09-05-2007, 15:53
سلام

با تشکر .
orbit رو دانلودش کردم و وقتی لینک رو میدم بعد از چند ثانیه میگه دانلود کامل شد ولی چیزی به عنوان موسیقی نیست . فقط یه صفحه htlm نشون میده .

راه دیگه ای هست ؟

ممنون میشم .

h128mk
09-05-2007, 16:44
حواست باشه لینک آهنگ و باید کپی کنی

MB_Danger
09-05-2007, 23:32
سلام

با تشکر .
orbit رو دانلودش کردم و وقتی لینک رو میدم بعد از چند ثانیه میگه دانلود کامل شد ولی چیزی به عنوان موسیقی نیست . فقط یه صفحه htlm نشون میده .

راه دیگه ای هست ؟

ممنون میشم .
سلام ...
ممنون از دوست خوبم h128mk
به تصاویر زیر نگاه کنید .

موفق باشید .

pd2006
10-05-2007, 15:14
سلام

جواب داد .
یک دنیا تشکر
ولی متاسفانه روی لینک های سایت :

جواب نمیده .

از راهنمایی تون ممنون .

gholam14
11-05-2007, 05:21
جنابMB_Danger
باسپاس فراوان نميدانيدچقدردراينموردبه من كمك كرديدواقعادستت دردنكند
بازهم متشكرم

justmp3
13-05-2007, 08:23
سلام

جواب داد .
یک دنیا تشکر
ولی متاسفانه روی لینک های سایت :

جواب نمیده .

از راهنمایی تون ممنون .

از ایران سانگ میخوای دانلود کنی با IDM هم میتونی

doyenfox
14-05-2007, 01:29
از ایران سانگ میخوای دانلود کنی با IDM هم میتونی
ميشه لينك بدي.
ممنون.

justmp3
14-05-2007, 12:20

hsh_4321
24-08-2007, 13:28
من یه تاپیک تو بخش کامپیوتر و موضوعات مرتبط با آن در همین مورد زده بودم ولی حتی یک جواب هم بهش ندادن .من تا حالا دوتا تاپیک در این مورد تو همین سایت پیدا کردم.ولی آدرس این دوتا رو هم نداده بودن.
سوال من اونجا این بود که چه جوری از سایت soundpedia.com آهنگ دانلود کنیم.
حالا از گله کردن که بگذریم نرم افزارهایی که تو این دوتاپیک معرفی شده بودن رو امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب ندادن.Orbit , HiDownload, Streamdown . نگاه کردن به سورس صفحه ی پخش موزیک هم فایده ای نداشت. البته سایت HiDownload گفته بود چه جوری از Shoutcast دانلود کنیم ولی این سایت برای من ***** بود.
اگه میشه راهنمایی کنید من چه جوری از soundpedia دانلود کنم. یا یه سایت معرفی کنید که این ترفندهایی که گفتید روش اجرا بشه.
برای مثال هم دانلود اهنگ از این صفحه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه ی قبلشم اینه:
[CODE][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/CODE
]
( دلیلش که میخوام از این جور سایت ها آهنگ دانلود کنم یعنی در واقع آهنگ های آلبوم Who's That Girl رو دانلود کنم اینه که تو هیچ کجای اینترنت این آهنگا نبود که بشه مثل آدم دانلودشون کرد .تو این فروم و یه فروم دیگه هم برای این آلبوم درخواست دادم که کسی جوابمو نداد!)