مشاهده نسخه کامل
: نصب subversion (فوری)
ly.comeng
07-05-2007, 18:49
با سلام خدمت همه دوستان
لطفا اگر کسی با نصب subversion آشنایی دارد من راراهنمایی کند.
با تشکر.
ly.comeng
08-05-2007, 02:31
با سلام خدمت همه دوستان
لطفا اگر کسی با نصب subversion آشنایی دارد من راراهنمایی کند.
با تشکر.
سلام
وقت به خیر
برای تنظیمات subversion و Apache از لینک های زیر استفاده کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اضافه کنم که من چون easyPHP1-8 روی سیستمم هست آپاچی جداگانه نصب نکردم.
اما بعد از همه تنظیمات سرور(easyPHP) استارت نمیشه.
و error ای میده مربوط به mod_dav_svn.so هست با اینکه این module هم در آپاچی هست هم در Subversion.
خیلی تغییرات دادم اما درست نشد.
لطفا کمک کنین.
piremard
08-05-2007, 03:11
تو ویندوز با Apache HTTP Server 2.2کار نمی کنه
piremard
08-05-2007, 04:35
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ly.comeng
10-05-2007, 14:13
سلام
وقت به خیر
من از subvesrion برای کنترل سورس کد یک پروژه تیمی میخوام استفاده کنم.که اضافه کنم این پروژه به صورت آنلاین خواهد بود.
من برای subversion نسخه Win32 Source: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Apache را از این لینک
دانلود کردم. اما نمیدونم که چطور باید نصب کنم.ممنون میشم راهنمایی کنین.
piremard
10-05-2007, 18:25
همون آدرس هایی که رفتین درست بوده
اما اگر در موقع ران یا ریستارت ارور می ده به این از FAQ توجه کنید :
you are trying to use mod_dav_svn with Apache on Win32 and I'm getting an error saying that the module cannot be found, yet the mod_dav_svn.so file is right there in \Apache\modules.
The error message in this case is a little misleading. Most likely Apache is unable to load one or more DLLs that mod_dav_svn.so relies on. If Apache is running as a service it will not have the same PATH as a regular user. Make sure that libdb4*.dll, libeay32.dll and ssleay32.dll are present in either \Apache\bin or \Apache\modules. You can copy them from your Subversion installation directory if they are not there.
If this still does not resolve the problem, you should use a tool like Dependency Walker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) on mod_dav_svn.so to see if there are any other unresolved dependencies.
ly.comeng
14-05-2007, 22:57
من نمیدونم که چرا برای نصب ،بعضی از جاها از apache استفاده کرده بعضی جاها از SVNservice چه فرقی هست.لازم هست که بگم اعضای تیم(که قراره سورس پروژه با این برنامه کنترل بشه) در جاهای مختلف هستن و از طریق اینترنت ارتباط دارن.
لطفا بگین فرق استفاده بین SVNservice و apache در نصب subversion چیه؟
ممنون
piremard
15-05-2007, 02:55
Subversion service, .NET فقط یک سرویس دات نت برای subversion و برای نصبش باید قبلا subversion رو نصب کرده باشید
---[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.