مشاهده نسخه کامل
: کد فرمت کردن درایوی که حتی ویندوز در آن است؟
CrazyTux
07-05-2007, 16:36
کد فرمت کردن درایوی که حتی ویندوز در آن است را لطفا بگویید که جواب ده چون یکی در داس بئد که برای ویندوز جواب نداد.برای خودم نیاز دارم لطفا!
bad_boy_2007
07-05-2007, 23:22
واسه درایوی که ویندوز تو اون مقیم شده فکر نمیکنم بتونی کاری بکنی !
سلام دوست من می تونی از اینجا استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Payman_62
09-05-2007, 03:17
سلام.
درایوی که ویندوز داخلش هست رو نمیتونی از داخل خود ویندوز فرمت کنی. هیچ راهی هم نداره.
ولی از داخل داس میتونی همه درایو ها رو فرمت کنی.
یکی از دوستان یه دستور خط فرمان جالب گذاشته بود که من رو شخصا بیچاره کرد :41:
واقعا هم کار می کرد اما Format نبود rmdir به همراه سوئیچ هایی که همه ی زیر پوشه ها رو هم پاک کرد. بگردی پیدا می کنی.
Payman_62
10-05-2007, 01:24
سلام.
بله با دستور دیلیت داس میشه. با توابع API هم میشه هم فایل های درایو ویندوز رو پاک کرد. مثل این برنامه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سعدالله
saadola
هستم به ايمل زير نامه بفرست تا بگم برات از اين كد خوبتر
saadola.vaisy@hotmail.com
فرمت نیست ولی درایو درایو ویندوز رو از بین میبره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :21:
Payman_62
06-08-2007, 00:37
فرمت نیست ولی درایو درایو ویندوز رو از بین میبره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :21:
سلام.
این روش خوبه و کم حجمه ولی 1 اشکال داره.
وقتی اطلاعات درایو ویندوز در حال پاک شدن هستن صدای هارد در میاد و چراغش هم روشن میشه. اگه طرف وارد باشه فورا تسک منجر رو باز میکنه و پروسه cmd.exe رو میبنده.
ولی اون برنامه که قبلا بالا قرار داده بودم از دستورات خود ویبی کمک میگیره. حتی برای گرفتن لیست فایل و فولدر ها و پروسه مشکوکی رو اضافه نمیکنه.
البته این برنامه که ظاهرش همه چیزو نشون میده. ولی میشه از کدهایی که توش استفاده کردم در برنامه های دیگه هم استفاده کرد.
سلام.
این روش خوبه و کم حجمه ولی 1 اشکال داره.
وقتی اطلاعات درایو ویندوز در حال پاک شدن هستن صدای هارد در میاد و چراغش هم روشن میشه. اگه طرف وارد باشه فورا تسک منجر رو باز میکنه و پروسه cmd.exe رو میبنده.
ولی اون برنامه که قبلا بالا قرار داده بودم از دستورات خود ویبی کمک میگیره. حتی برای گرفتن لیست فایل و فولدر ها و پروسه مشکوکی رو اضافه نمیکنه.
البته این برنامه که ظاهرش همه چیزو نشون میده. ولی میشه از کدهایی که توش استفاده کردم در برنامه های دیگه هم استفاده کرد.
فایلی که گذاشته بودی exe بود اگه کدشو بزاری مفیدتره!!!
البته اینی که من گذاشتم برنامه ی کامل نبود فقط دستور پاک کردن بود. اگه کسی میخواد برنامه ی خرابکارانه بنویسه خب باید مخفی کردن از processes رو به برنامش اضافه کنه. :8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.