مشاهده نسخه کامل
: کمک کنید که بدبخت شدم( اطلاعات هاردم رفت هوا)
بچه ها به دادم برسید که بیچاره شدم. بالای 30 گیگ دانلود + عکسهای که با دوربینم گرفتم امسال+ چیزهای دیگه (حدود 40 گیگ) اطلاعاتم در چند ثانیه دود شد رفت هوا. من دوتا هارد دارم یکی 250 ساتا وسترن و. دیگری 80 مکس. در پی حل شدن مشکلات هارد250 الان چند روزیه با اون کار میکنم و هارد 80 ام به عنوان ارشیو استفاده میکنم. امروز اومدم با پارتیشن مجیک (مادر دکتر نورتون...... ) چدتا از درایوهای 80 رو بهم مرج کنم(ادغام) که اخر کار ارور داد و کنسل شد و اطلاعاتم پرید هوا. درایوهارو مرج کرد اما یک درایو راو فرمت نشده تحویلم داد که میخای توش بری میگه باید فرمت کنی. به این ترنیب اطلاعاتم پرید. چکار کنم؟ تروخدا کمک کنید که خیلی خیلی نیاز دارم. بخصوص عکسهای دوربینم
بچه ها به دادم برسید که بیچاره شدم. بالای 30 گیگ دانلود + عکسهای که با دوربینم گرفتم امسال+ چیزهای دیگه (حدود 40 گیگ) اطلاعاتم در چند ثانیه دود شد رفت هوا. من دوتا هارد دارم یکی 250 ساتا وسترن و. دیگری 80 مکس. در پی حل شدن مشکلات هارد250 الان چند روزیه با اون کار میکنم و هارد 80 ام به عنوان ارشیو استفاده میکنم. امروز اومدم با پارتیشن مجیک (مادر دکتر نورتون...... ) چدتا از درایوهای 80 رو بهم مرج کنم(ادغام) که اخر کار ارور داد و کنسل شد و اطلاعاتم پرید هوا. درایوهارو مرج کرد اما یک درایو راو فرمت نشده تحویلم داد که میخای توش بری میگه باید فرمت کنی. به این ترنیب اطلاعاتم پرید. چکار کنم؟ تروخدا کمک کنید که خیلی خیلی نیاز دارم. بخصوص عکسهای دوربینم
چه خبره؟ این روزها همه اطلاعاتشونو از دست میدن! کمی دقت هنگام کار با سیستم , میتونه جلوی این همه آشفتگی رو بگیره!
دقت ؟؟؟؟:43: نمیزارم یه پشه از کنار سیستمم ردبشه
آنتی اسپای گرفته تا هر چی کهبگی نصب کردم
بعد حالا این آقا میاد تمام کاسه کوزرو میرزه به هم به قول خودمون می .... تو همه چی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم کار می کنم وقتی این پیغام میاد شیر اینترنت رو بر می داره ملت صداشون در میاد
حالا این بحث جاش اینجا نیست:27:
دقت ؟؟؟؟:43: نمیزارم یه پشه از کنار سیستمم ردبشه
آنتی اسپای گرفته تا هر چی کهبگی نصب کردم
بعد حالا این آقا میاد تمام کاسه کوزرو میرزه به هم به قول خودمون می .... تو همه چی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم کار می کنم وقتی این پیغام میاد شیر اینترنت رو بر می داره ملت صداشون در میاد
حالا این بحث جاش اینجا نیست:27:
منظورم از دقت نصب انواع AntiSpy و AntiVirus و ... نیست! بعدا اگه وقت شد , میگم دقت یعنی انجام چه کارهایی و رعایت چه مواردی.
راستی اون جملات آخر که گفتین مربوط به بحث نیست قضیه اش چیه؟ مثل اینکه حسابی شاکی هستین! از چی؟
از همون پیغام برادر بیچارم کرده سیستم میاد بالا 20 دقیقه که کار میکنم این پیغام میاد
منم کافی نت دارم یه دفعه اینترنت رو از شیر در میاره دیگه بقیه اش رو بگیرو برو
از همون پیغام برادر بیچارم کرده سیستم میاد بالا 20 دقیقه که کار میکنم این پیغام میاد
منم کافی نت دارم یه دفعه اینترنت رو از شیر در میاره دیگه بقیه اش رو بگیرو برو
...
...
...
...
چی بگم؟
...
...
اظهار همدردی هم بلد نیستم!
بای!
raika17metal
08-05-2007, 12:17
می تونی با این شماره تماس بگیری
09125462580 نوبخت
می تونم اطلاعات هاردت برات بازیابی کنیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.