ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست كمك از اساتيد

rosetanha
07-05-2007, 13:11
دوستان سلام
من هيچي از برنامه نويسي و مقدماتش نمي دونم و مي خوام شروع كنم و برنامه نويسي رو ياد بگيرم و خيلي علاقه به زبان سي دارم
اما نمي دونم چه جوري شروع كنم و ا زكجا شروع كنم و از چه منابعي استفاده كنم
يكي از دوسام مي گفت اولش بايد الگوريتم و اين چيزا رو ياد بگيري اما هيچ منبع مناسبي پيد ا نكردم لطفا يه منبع براي اموزش مسائل ابتدايي معرفي كنيد و منابع شروع كار با زبان سي رو هم بهم معرفي كنيد ممنون مي شم
ممنونم

abanz
07-05-2007, 14:38
تابع بازگشتي مثلث خيام با c++ رو ميخوام ؟!!!!!!!!!!!!

peyman1987
08-05-2007, 07:12
چقدر پست بالايي به اين تاپيک ربط داشت!!!!!
دوست عزيز اولا که اگه با برنامه‌نويسي اصلا آشنايي نداري پس نميتوني يه زبون مناسب انتخاب کني.
دوما اصلا براي اول کار زبون مهم نيست ، دوست شما درست گفتن بايد اول ذهن برنامه‌نويسي پيدا کنين مثلا همين الگوريتم و فلوچارت رو ياد بگيرين.
درباره منبع هم خيلي کتاب هست ولي براي شروع فکر ميکنم اگه از کتابهاي ساده مثل کتابهاي برنامه‌نويسي رشته کامپيوتر هنرستان ( فني و حرفه‌اي ) استفاده کني بد نباشه. بعدش ميتوني سراغ کتابهاي افرادي مثل Deitel بري و يواش ، يواش خودت رو راه بندازي. فقط بدون که اگه مثل بعضيها يه سره بري و يه زبون ياد بگيري مثل اينه که اصلا ياد نگرفتي چون پايه قوي نداري.

چقدر حرف زدم؟؟؟!!!!!

rosetanha
08-05-2007, 12:07
ممنون از راهنمايي شما
من منظور آخر شما رو خوب متوجه نشدم اما
مگه زبون سي چشه ؟
خيلي سخته نمي تونم ياد يگيرم ؟
فكر نكنم اينقدر هم سخت باشه من فقط كافيه مطالب مقدماتي مثل الگوريتم رو ياد بگيرم بعدش ديگه فكر كنم همه جيز آسون بشه و بشه زبون سي رو دو سه ماهي ياد بگيرم و راه بيفتم

peyman1987
08-05-2007, 16:30
منظور من هم همين بود كه اول بايد از پايه شروع كنين. اون حرف آخرم از سر پر بودن دلم از يه سري برنامه نويس نما بود زياد جدي نگيرين.