ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد فرمهای غیر مستطیل در VB.net

whisper
07-05-2007, 10:23
سلام دوستان
من تو یه کتاب خوندم برای ایجاد فرمهای غیر مستطیل ابتدا باید خاصیت Formborderstyle فرم رو به none تغییر داد
بعد تصویر مورد نظر را به خاصیت Backgroundimage فرم بدهید
من این کارو کردم ولی شکل فرم همون مستطیل موند فقط بک گراند فرم عوض شد مشکل کار من چیه؟:8: :5:

anvar.net
07-05-2007, 19:33
>>>>> یاد خدا آرام بخش دلهاست<<<<<

راهی که شما رفتید درسته اما در آخر باید خاصیت Transparency key فرم را به رنگ تصویر پس زمینه ست کنید. مثلا اگر زمینه عکس شما سفید است باید این خاصیت نیز به رنگ سفید ست شود.

whisper
08-05-2007, 09:55
حالا اگه بخوام از عکسی استفاده کنم که از چند رنگ تشکیل شده چی کار کنم

palizesoftware
08-05-2007, 10:26
حالا اگه بخوام از عکسی استفاده کنم که از چند رنگ تشکیل شده چی کار کنم

معمولا براي شفاف كردن ناحيه‌هايي كه ميخواي بايد از يه رنگ تند مثل قرمز يا صورتي يا زرد استفاده كني كه اولا در جاهاي ديگه تصوير استفاده نشده باشه كه به تصوير لطمه بزنه و ثانيا در طراحي كارت رو ساده بكنه.

whisper
08-05-2007, 11:14
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید یا اگه مثالی در این رابطه دارید بزارید ممنون میشم!

MohammadJavad.T
10-05-2007, 03:39
سلام
اگه میخوای فرمت غیر مستطیل باشه بهتره که از این کلاس استفاده کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فرم رو به حالت بیضی در میاره
ولی header رو نداری که بتونی فرم رو به حرکت در بیاری که با یه تابع API که اسمش یادم نیست میتونی فرم رو به حرکت در بیاری

_H2_
10-05-2007, 14:21
سلام،
شما نیازی به سورس ندارید، خودتان میتوانتید. راه ساده تر استفاده از تصویر همچنان وجود دارد.
(البته راه کاربر fozool.mohammad javad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم محفوظ!)

1- یک تصویر gif که بخشهایی از آن Transparent است را بردارید، (مثلاَ همین آواتا درپیت من!)
2- آن تصویر را به خصوصیت BackgroundImage دهید.
3- هر دو خصوصیت BackColor و TransparencyKey را به یک رنگ ثابت تنظیم کنید. (مثلاً قرمز خالص)
تمام شد، برنامه را اجرا کنید! کاری داشت.

البته حس ششم میگوید بعد از این موفقیت فوق کوچک، اولین سوالی که میپرسید... باشه بعداً که پرسیدید !

whisper
14-05-2007, 09:45
سلام،
شما نیازی به سورس ندارید، خودتان میتوانتید. راه ساده تر استفاده از تصویر همچنان وجود دارد.
(البته راه کاربر fozool.mohammad javad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم محفوظ!)

1- یک تصویر gif که بخشهایی از آن Transparent است را بردارید، (مثلاَ همین آواتا درپیت من!)
2- آن تصویر را به خصوصیت BackgroundImage دهید.
3- هر دو خصوصیت BackColor و TransparencyKey را به یک رنگ ثابت تنظیم کنید. (مثلاً قرمز خالص)
تمام شد، برنامه را اجرا کنید! کاری داشت.

البته حس ششم میگوید بعد از این موفقیت فوق کوچک، اولین سوالی که میپرسید... باشه بعداً که پرسیدید !

آقا دستت درد نکنه مشکل حل شد مشکلم اینجا بود که خاصیت Bachgroundimagelayot رو باید رو tile تنظیم می کردم ولی تغیرش میدادم :31: بخاطر این نمی شد
حلا یه سوال دیگه ؟ :5:
اگه بخوام این فرم رو با موس حرکت بدم باید چی کار کنم اینکه نوار نداره :13:

_H2_
14-05-2007, 11:57
سلام
پیش بینی را حال کردی؟ نتیجه اخلاقیش اینکه هنوز زیاد پیر و خرفت نشدم!
و اما بحث شیرین جواب!
من همیشه از یک API برای اینکار استفاده میکردم ولی چند وقت پیش در اون طرف نت (منظورم همین طرف نت است! اصلاً ولش!) این نمونه کد را پیدا کردم (عادت به دزدی کد دیگران ندارم) و البته کمی تغییرش دادم و تمیزترش کردم.
چیز خارق العاده ای نیست ولی جالب و ساده است:

whisper
14-05-2007, 12:45
اقا دستت درد نکه مثل همیشه سریع و ساده :46:

راستی اگه نباشی واقعا جات خالی میمونه ها :10: (

آرام جان گل
17-07-2009, 11:38
بسیار عالی

BILLY_Mgs
03-11-2009, 19:49
سلام دوستان
من طبق پست شماره 7
من 1 عکس ه GIF با خواصیت Transparent ساختم و گذاشتم BackGrund image
بعد بک کلور و Transparent رو گذاشتم آبی
وقتی اجرا میکنم هنوزم دورش آبیه و چیزی حذف نشده !
کمک کنین تورو خدا !
C# هم هست مرسی . . .
توضیحات ه فرم ام :

_H2_
03-11-2009, 20:45
سلام
همانطور که در همان پست بیان شده ...

هر دو خصوصیت BackColor و TransparencyKey را به یک رنگ ثابت تنظیم کنید. (مثلاً قرمز خالص)

صرف اینکه به نظر شما هر دو رنگ یکی باشند کافی نیست و باد کاملاً و 100 درصد برابر باشند.
مثلاً کدهای زیر را در فرم داشته باشید:

(در حالی که رنگ فعلی BackColor شما System.Drawing.SystemColors.Desktop است و رنگ TransparencyKey هم اصلاً ندارید!)

موفق باشید.