PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این error برای چیست؟

egoldfars
06-05-2007, 18:30
سلام
موقعه ای که کامپیوتر رو روشن میکنم بعد از اینکه سیستم بوت شد این متن روی مانیتور میاد
intel cpu ucode loading error
press f1 to resume
وقتی که f1 رو فشار میدم وارد ویندوز میشه.کسی میدونه که این error برای چی هست لطفا کمک کنید.
مشخصات کامپیوتر من:
مادربورد asus p5w dh deluxe
سی پی یو intel core 2duo e4300
گرافیک giga gv-rx13p256de-rh
رم ocz dual-channel 1024mb
هارد samsung sata160g
پاور acbel500w-lcd

WooKMaN
06-05-2007, 20:46
اگه این پیغام از همون اول که سیستمو بستی نشون داده میشه ...

مطمئن باش CPU با مادربردت recognise نشده ...

واسه اینکه مشکل حل شه باید بایوست رو آپدیت کنی ...

معمولا روی سی دی مربوط به مادربرد یه برنامه واسه آپدیت مادربرد بیده ...

;)

Jalal
06-05-2007, 20:57
واسه منم اینجوری هست آپدیتم کردم درست نشد.

M.R.M
06-05-2007, 21:27
سلام دوستان عزيز ،
راهنمايي دوست عزيزمان WooKMaN كاملا صحيح است ( با تشكر فراوان از ايشان ) ، متاسفانه اين مشكل در مادربردهاي ASUS و گويا بيشتر در سري P5 آن مشاهده ميشود ...
براي رفع مشكل بايد BIOS مادربرد را طبق گفته WooKMaN عزيز آپديت نماييد اما نه با فايل آپديت درون CD !
براي اين منظور بايد جديدترين فايل آپديت مربوط به مادربرد خود را از سايت ASUS دريافت نماييد.
مادربرد بنده ASUS نميباشد بنابراين اطلاع دقيقي از نحوه به روز رساني آن ندارم ، در اين مورد نيز دوستان عزيزم در انجمن سخت افزار قطعا ميتوانند شما را بهتر راهنمايي نمايند.
اما طبق بررسي بنده افراد بسياري توانسته اند اين مشكل را از طريق دريافت جديدترين فايل به روز رساني از سايت ASUS كه گويا داراي پسوند ROM ميباشد ، و استفاده از ابزاري با نام AFUDOS ، حل نمايند.
اين ابزار را ميتوانيد با توضيحات كامل نحوه استفاده در آدرس زير بيابيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصيه ميكنم حتما از دوستانم در انجمن سخت افزار نيز راهنمايي بخواهيد.
اميدوارم مشكلتان هر چه سريعتر برطرف گردد.
شاد و پيروز و موفق باشيد :happy: .

WooKMaN
06-05-2007, 21:41
در ادامه صحبت های M.R.M عزیز ...

آموزش كامل آپديت بايوس براي تمام مادربورد ها ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آپدیت مادربورد های Asus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

;)

AB
06-05-2007, 21:48
این ارور واسه منم دو سه بار اومده بود ویندوز جدید ریختم درست شد حالا دیگه چه ربطی داره نمیدونم

Jalal
06-05-2007, 21:55
این ارور واسه منم دو سه بار اومده بود ویندوز جدید ریختم درست شد حالا دیگه چه ربطی داره نمیدونم

این دیگه آخرشه

Jalal
06-05-2007, 22:33
من همین الان دوباره آپدیت کردم بازم نشد...

egoldfars
10-05-2007, 21:02
خیلی ممنو ن از راهنمایتون.........

egoldfars
12-05-2007, 19:44
برای من که جواب داد و بایوس آپدیت شد ولی نرم افزار AsusUpdate دیگه کار نمیکنه و یک پنجره باز میشه که فونتاش درهم دوباره نصبش کردم ولی نشد.

M A S 0 U D
22-08-2007, 22:09
مادر برد من هم p5wdh deluxe هست و cpu :e6750 2.66 دو هسته ای . بایوسش رو هم آپدیت کردم ولی بازم این eror اومد لطفا بگو چه مراحلی رو رفتید و بعد از آپدیت چه کارهایی رو انجام دادید