ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست معرفی کتاب‌های مرجع در زمینه آموزش vb.net

persian art
06-05-2007, 16:40
دوستان عزیز من می‌خوام برنامه نویسی با vb.net رو شروع کنم و دنبال یک کتاب آموزشی خوب هستم که واقعا کامل باشه و هیچ چیز رو از قلم نینداخته باشه. ممنون می‌شم اگر کتابی رو می‌شناسید معرفی کنید.

شاید خیلی‌ها باشند که به دنبال یک مرجع خوب می‌گردند. این باعث می‌شه که کسان دیگری که همین وضعیت را دارند با مراجعه به این تاپیک مشکلشان حل بشه.

srh124
06-05-2007, 21:17
اگه انگلسیت خوبه مایکروسافت یه کتاب مقدماتی داره که از سایت flazx.com میتونی دانلود کنی
به اسم Microsoft Visual Basic 2005 Step by Step (Step By Step (Microsoft))
موفق باشی

anvar.net
07-05-2007, 00:05
بهترین کتابهایی که خودم از اونها استفاده کردم و مطمئنم که برای شما هم مناسب هستند عبارتند از :
1 - آموزش VB.NET 2003 در 21 روز - استیون هولزنر - انتشارات نص قیمت 5200
2 - برنامه نویسی بانکهای اطلاعاتی باVB.NET - محمد حسن مهدوی - نشر هزاره قیمت 5500
البته این کتاب از نثر جالبی برخوردار نیست و فهم جملات آن خیلی سخت است (بعلت ترجمه چرت !!! آن)
3 - آموزش برنامه نویسی شیء گرا در 21 روز - ریاضی بنواری - انتشارات نص 4000
4 - راهنمای جامع برنامه نویسان VB.NET - ترجمه بهرام پاشایی Deitel & Deitel - نشر اتحاد - 11000
البته کتابهای دیگری نیز در بازار موجود است که میتوانید در اینترنت جستجو کنید.
انتشارات ناقوس, ایز ایران, دیباگران تهران, نشر علوم و ....
اگر زبان انگلیسی تان خوب است من سفارش میکنم از کتابهای زبان اصلی استفاده کنید :

Beginning Visual Basic .NET Database Programming
Wrox Press

Mastering Visual Basic .NET Database Programming
Sybex inc

VB .NET Language in a Nutshell
O'Reilly inc

با جستجو در اینترنت میتونی کتابها رو دانلود کنی!
اما مهمترین منبع برای یادگیری VB.NET همان راهنمای MSDN است که هر چند سال یکبار آپدیت میشود و کلیه موضوعات مورد بحث را تشریح میکند. سعی کنید از این راهنما همواره استفاده کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Shahrdar
07-05-2007, 10:31
سلام anvar.net جان

حالا اگه يکی مثله من ايران نباشه چی؟ شما اين کتابارو به صورت pdf جايی نديدی که بشه دانلود کرد؟

anvar.net
07-05-2007, 19:27
اینم میلم Anvar97@yahoo.com اطلاع بده واسه ات بفرستم.

srh124
07-05-2007, 20:40
بابا من که گفتم
فقط کافیه یه سر به سایت flazx.com بزنی یه لیست بلند بالا از کتاب های وی بی دات نت رو بهت میده
حالا هرکدوم رو که واستی دانلود کن
بای