مشاهده نسخه کامل
: هر كي با Image Ready كار كرده كمكم كنه
aftabkhanom
06-05-2007, 14:32
تو فتوشاپ يك فايل درست كردم 20 تا لايه داره مي برمش تو ايمج ردي مي خوام لايه ها تك تك بيان تو صفحه طوري كه اولين لايه (تصوير يك كتاب) صاف بياد تو مركز صفحه بعد تصوير دوم بياد تو صفحه با 10 درجه چرخش نسبت به اولي بعد تصوير سوم با 20 درجه چرخش نسبت به اولي و ... همينطور ادامه پيدا كنه تا لايه آخر
البته اصلا زاويه مهم نيست منظورم چرخشه حالا هر چند درجه كه مي خواد بچرخه ...
من خودم هر كاري مي كنم همه فريمها با هم مي چرخن يعني فريم اول صافه بعد مي رم فريم دوم رو مي چرخونم اولي هم مي چرخه !!!!!!! :37: :37: :37:
فكر كنم خنگ شدم:42:
Saeed kmss-D
06-05-2007, 17:30
سلام،
شما بايد براي هر چرخش يه لايه جدا بسازيد.
يعني توي فتوشاپ از لايه يه كپي بگيريد و اونو X درجه بچرخونيد.
واسه تمام حركات و چرخش ها بايد اينكارو انجام بدي.
سپس در ايميج ردي دونه دونه لايه ها رو در فريم هاي مورد نظر قرار بدي.
موفق باشي.
aftabkhanom
07-05-2007, 11:21
يعني مي خواهيد بگيد همه كارها رو تو فتوشاپ انجام بدم و بعد ببرم تو ايمج ردي فقط فريمهاشو مشخص كنم؟؟
مي خوام بپرسم ايمج ردي نمي تونه فريمها رو تغيير بده بدون اينكه لايه هاي قبلي ثابت باشند؟؟
Saeed kmss-D
07-05-2007, 17:01
درسته، همينطوره.
توي ايميج ردي فقط ميشه جابه جا كرد.
همين.
بقيه كارا رو بايد تو فتوشاپ انجام بدي.
موفق باشي.
aftabkhanom
08-05-2007, 12:08
مرسي :11:
مشكل من اين بود كه فكر مي كردم بايد همه كار رو تو ايمج ردي انجام بدم:39:
aftabkhanom
08-05-2007, 12:15
مرسي :11:
مشكل من اين بود كه فكر مي كردم بايد كار رو تو ايمج ردي انجام بدم:39:
aram_nfs
08-05-2007, 12:40
اگه می خوای از متحرک سازی استفاده کنی اصلا بهت پیشنهاد نمی کنم از ایمیج ردی استفاده کنی چون هم حجم فایل های خروجیش بیشتر از آب در میاد و هم کار کردن باهاش سخته و دردسر داره.
بهت پیشنهاد می کنم از ماکرومدیا فلش ام ایکس استفاده کنی که تازگیها شرکت آدوبی این شرکت رو خریده و قراره به زودی بتونی براحتی فایلی رو که توی فتوشاپ کار کردی رو به محیط این نرم افزار بیاری که تو نسخه های جدید فتوشاپ قرار این قسمت اضافه بشه ولی از همین حالا هم پلاگین هایی وجود دارند که می تونی مستقیما فایل psd رو به fla تبدیل کنی.
ضمنا اگه با فلش کار کنی می تونی از آموزش های زیادی استفاده کنی چون خیلی از کاربران با این نرم افزار کار می کنن.
موفق باشی
aftabkhanom
08-05-2007, 12:52
تا حالا ريخت و قيافه فلش رو نديدم :13:
فلش فقط براي انيميشن سازيه؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.