ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تایپ فارسی در فتوشاپ

masood2525
06-05-2007, 12:21
با سلام
من می خوام بدونم چه طوری می تونم با یه فونت فارسی که توی word دارم
توی فتوشاپ تایپ کنم ؟؟؟؟
(تازه کار)

sasan.exe
06-05-2007, 12:59
متن رو از برنامه word کپی بگیر و داخل فارسی ساز مریم از طریق منوی convert گزینه paste arabic windows رو بزن . بقیش هم که کاری نداره دوباره همه رو انتخاب کن از منوی edit کپی رو بزن و توی فتوشاپ paste کن. قبلش هم تو فتوشاپ باید یکی از فونت های برنامه مریم رو انتخاب کرده باشی

aram_nfs
06-05-2007, 17:04
برای استفاده از امکانات فارسی برنامه فتوشاپ باید نسخه me اون رو نصب کنی (اینو خیلی از عزیزان پرسیدند)

البته اگه بخوای از این فارسی نویس ها استفاده کنی باید یه اعصاب فولادی داشته باشی

پس بهتره نسخه me نگارشت رو پیدا کنی

online-amir
06-05-2007, 17:16
Me = Midle East زبانهاي از راست به چپ

فتوشاپ نسخه ME اين امكان رو داره عزيز دلم... .

حدود 43 تاپييك همين سواله... .

اول هر چيزي سوال زياد داره گلكم...!

Saeed kmss-D
06-05-2007, 17:31
فتوشاپ نسخه Me

استفاده از فارسي نويس ها مثل مريم

لطفا قبل از سوال كردن يه جستجو كنيد.

masood2525
07-05-2007, 10:32
ولی من با میرعماد توی word نستعلیق می نویسم
اینو چطوری تو word ببرم ؟؟؟

with_you
07-05-2007, 11:45
سلام ...
من توی فتوشاپ وقتی فارسی می نویسم حرف ف رو به زبان فارسی نمی نویسه !!! دلیلش چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

mahsoft
07-05-2007, 16:51
سلام ...
من توی فتوشاپ وقتی فارسی می نویسم حرف ف رو به زبان فارسی نمی نویسه !!! دلیلش چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

ممکنه اشکال از برنامه فارسی نویس تون باشه

این مشکل بعضی وقتها پیش میاد

برنامه رو انیستال کنید و مجدد نصب کنید یا از فارسی نویس دیگه ای استفاده کنید

mahsoft
07-05-2007, 17:02
ولی من با میرعماد توی word نستعلیق می نویسم
اینو چطوری تو word ببرم ؟؟؟

برای فارسی نویسی در برنامه ورد بهتره از فونت های زیر استفاده کنید

with_you
08-05-2007, 12:12
متشکرم بابت جواب ...
یک سوال دیگه من یه cd دارم که حاوی تعداد زیادی فونت هست میخوام بدونم چطور باید در فتوشاپ ازشون استفاده کنم؟ البته فونت انگلیسی ...
با تشکر

mahsoft
09-05-2007, 22:02
در شاخه فونت ویندوز کپی کنید

Control Panel > font

کپی کنید

iranian_genius
03-07-2007, 21:22
اره . مریم خوب جواب میده

afish_rosh
05-07-2007, 12:03
متشکرم بابت جواب ...
یک سوال دیگه من یه cd دارم که حاوی تعداد زیادی فونت هست میخوام بدونم چطور باید در فتوشاپ ازشون استفاده کنم؟ البته فونت انگلیسی ...
با تشکر

دوست من باید فونتهاتو کپی بگیری و اونها رو توی فولدر فونت که توی پوشه ویندوز هست paste کنی .بعدش هم بهتره یک بار سیستمت رو restart کنی و بعد از فونتها استفاده کنی.

afish_rosh
05-07-2007, 12:16
متن رو از برنامه word کپی بگیر و داخل فارسی ساز مریم از طریق منوی convert گزینه paste arabic windows رو بزن . بقیش هم که کاری نداره دوباره همه رو انتخاب کن از منوی edit کپی رو بزن و توی فتوشاپ paste کن. قبلش هم تو فتوشاپ باید یکی از فونت های برنامه مریم رو انتخاب کرده باشی

دوست من این همه دردسر نمیخواد که word و فتوشاپ همه از یک مجموعه فونت استفاده میکنن . فقط کافیه فتوشاپی داشته باشی که بتونه فونت فارسی رو ساپورت کنه که اونم هست
photoshop me
ایطوری هر فونتی که وورد داره فتوشاپ هم داره