مشاهده نسخه کامل
: یک سوال آسان واسه حرفه ای ها ' کمک'
یک سوال آسان واسه حرفه ای ها
ما چند تا نقطه رو صفحه داریم و من میخوام وقتی مسیر رو تعیین کردیم(مثلا اول رو نقطه ی 1 کلیک کردیم بعد رو نقطه ی 2 و حالا باید یک خط (یا هرچی مثل دایره و...)از نقطه ی 1 شروع به حرکت به طرف نقطه ی 2 کند )
{ از همه ی نقاط به هم }
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
آقا کسی نیست به داد ما برسه
MamadSefid
08-05-2007, 00:49
سلام - دوست عزيز من سوال شما رو درست متوجه نشدم - فكر كنم شما ميخوايد وقتي روي نقطه دوم كليك كردي اون خط يا دايره به نقطه شماره 2 وصل بشه اگه انجوريه كه خيلي سادس اگه اينجور نيست واضح تر توضيح بده
سلام
مرسی که توجه کردین
مثلا ما رو صفحه 4 یا5 تا نقطه داریم میخوایم وقتی روی یک نقطه کلیک کاردیم بعد رو نقطه ی دیگه که کلیک کردیم یک خط یا دایره یا ... از نقطه ی اول به نقطه ی بعدی (دوم که کلیک کردیم) بره (کشیده شه تا مسیر ره ببینیم). بطوری که این شرایط واسه همه ی نقطه ها به همدیگه وجود داشته باشه.
واسه مشخص کردن مسیر رو نقشه میخوام تا مثلا مسیر میدان x رو به میدانy و... نشان بده
ممنون که توجه کردین و منتظر لطف شما هستم
M A T I N
08-05-2007, 20:37
سوالش خیلی سادست ولی جوابش خیلی پیچیده ...
این که کشیده شه طرف نقطه دوم شدنیه ولی خیلی وقت گیر و سخته ( چون شما چند تا نقطه دارید ) ...
من این رو درست کردم فقط کشیده نمیشه :(نمیدونم به دردت میخوره یا نه )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...موفق باشی...
سلام اقا متین استاد بنده
متین جان با زحمت های ما
این هم خوبه ولی هنوز حدود 10 روز وقت دارم سعی میکنم یکم تمریناتم رو زیاد کنم (هرچند کار ما نیست ولی سعی میکنم با کمک دوستای گلی مثل شما بهتر ترش منم)
ممنون که کمک کردی سرنخ خوبیه
سلام
یادم رفت اینو بگم
متین جان این برنامه خط رو راست میکشه ولی رو نقشه نمیشه اینجوری مسیر رو نشان داد باید طوری باشه که مسیر رو ما تعیین کنیم تا رو نقشه درست از خیابان های مد نظر بگذرد
قوربون همه ی با مرام ها
barzegaran
09-05-2007, 15:07
من یه سوال از حرفه ای ها در مورد actionscript دارم ولی چون سوالم پیچیده هست میخوام مستقیما بپرسم
اگر ممکنه یکی به من شمارشو ایمیل کنه My Email:barzegaran@gmail.com:46: :46: :46:
M A T I N
10-05-2007, 16:56
متین جان این برنامه خط رو راست میکشه ولی رو نقشه نمیشه اینجوری مسیر رو نشان داد باید طوری باشه که مسیر رو ما تعیین کنیم تا رو نقشه درست از خیابان های مد نظر بگذرد
قوربون همه ی با مرام ها __________________
اگه نقشه از چند تا مسیر محدود باشه شاید بشه با Mask و As یه کاری کرد ...
ولی اگه مسیر ها و تقاطع ها زیاد باشه خیلی سخت میشه ....
امتحان ها زیاد شده کم تر میتونم یه انجمن سر بزنم .... به خاطر همین اگه جوابت دیر شد شرمنده...
...موفق باشی....
متین جان قوربونت شما من ببخشید
من خودم با اون اولی یه چند روزی کار می کنم (اگه تونستم که هیچ اگه نشد بازم مزاحم میشم )
شمام اگه وقت کردی یه کوچولو در مورد mask و as توضیح بدی ممنون میشم.
M A T I N
11-05-2007, 17:35
فکر کنم درباره ی ماسک ها تو همین فروم یه مقاله باشه ...
به طور خلاصه : لایه های ماسک که از اسمشون هم معلومه کارشون اینکه اون قسمت هایی از یه شی رو نشون بده که ما میخواییم و بقیه رو نشون نده ...
AS هم همون Action Script هست دیگه ...
...موفق باشی...
سلام
قضیه ی mask رو از سی دی های اموزشی می خوانم شاید یک چیزی دستگیرم بشه
یک نکته هم اینکه گفتید اگه مسیر دو تا بود شاید می شد خوب بنظرت اگه چند تا مسیر دوتا دوتا داشته باشیم تو صفحه این میشه اصلا . اخر هم این مسیر ها توسط یکی از دونقطه بهم (مسیر های دیگه)وصل بشه
ممنون:11:
M A T I N
14-05-2007, 14:24
این که چند تا مسیر دوتایی (بدون ارتباط با بقیه دوتایی ها ) داشته باشم راحته چون میتونید یکی رو درست کنید و بقیه رو یه جورایی از روش کپی بگیریم...
اما اگه دوتایی ها هم با هم ارتباط داشته باشن مشکل میشه چون هر نقطه باید با تمام نقطه ها ارتباط داشته باشه...
حالا این کار رو برای نقشه ی کجا میخوایی درست کنی..؟
...موفق باشی...
سلام
واسه نقشه ی تبریز میخوام
M A T I N
16-05-2007, 21:53
ورژن پیشرفته اون فایلی که برات درست کردم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....موفق باشی....
سلام
مرسی خیلی خوب و جالب هست
ولی نمیشه باهاش مسیر رو درست نشان داد (اینجوری نمیشه مسیر رو در نقشه تعیین کرد که از خیابان های مد نظر عبور کنه)
قوربون دستت 5شنبه باید تحویل بدم.
ممنونم از لطف تون
سلام
میشه این نقاط اتصال که بهم وصل میشن دو تا دو تا از هم جداشون کنیم
(می خوام چند تا نقطه ی دو تایی داشته باشم(فقط دو به دو بهم وصل شوند) شما اگه میشه زحمت دو تاشرو بکشین من ادامه میدم)
خیلی فوریه 5شنبه ظهر اخرشه ولی اگه نشد من سعی میکنم وقت بگیرم((5 شنبه ظهر خیلی عالی میشه))
ممنونم کمکم کنید اورژانسیه
سلام
اقا ممنون خیلی خیلی اقایی متین جان
این مشکل هم شکر خدا و با کمک شما حل شد
ممنون واسه همه چیز
flashman
03-06-2007, 10:05
متین جان قوربونت شما من ببخشید
من خودم با اون اولی یه چند روزی کار می کنم (اگه تونستم که هیچ اگه نشد بازم مزاحم میشم )
شمام اگه وقت کردی یه کوچولو در مورد mask و as توضیح بدی ممنون میشم.
------------------------------------
در لایه اول ، یه تصویر پیش زمینه ایجاد یا یک تصویر وارد کن
یک لایه جدید بالای لایه قبلی اضافه کن.
لایه بالایی را انتخاب و از منوی modify ، گزینه layer را کلیک کن .
در کادر محاوره ای باز شده ، گزینه Mask را انتخاب کن.
لایه زیرین را انتخاب و از منوی modify ، گزینه layer را کلیک کن.
در پنجره باز شده گزینه masked را انتخاب کن .
لایه بالایی تبدبل به لایه ماسک mask layer و لایه زیرین تبدیل به لایه تحت ماسک masked layer می شه
یک بین گذاری شکلی یا حرکتی در لایه ماسک ، لایه بالایی اعمال کن
تعدادی فریم در لایه تحت ماسک وارد کن تا با آخرین فریم کلیدی لایه ماسک منطبق شوند .
حالا فیلم خودتو نگاه کن .
نکته :
یک کپی از همان عکس با کمی تغییر گرفته و در لایه ای معمولی زیر هر دو لایه ماسک و تحت ماسک قرار بده . این ترفند باعث می شه که لایه ماسک مانند نوعی فیلتر عمل کرده و تصویر زیر خود را تحت تاثیر قرار دهد . مثلا افزودن یک تصویر روشن در لایه تحت ماسک و یک کپی تیره از همان تصویر در لایه معمولی . با این کار ماسک تبدیل به لکه نور روی تصویر می شود . این ترفند را با دیگر ترکیبات تصویر و کپی آن ، مانند تصویر محو و واضح ، تصویر سیاه سفید و رنگی یا تصویر افست شده انجام دهید و نتایج کار را ببینید .
یک ماسک متحرک به اندازه کل صحنه بسازید که به مرور از یک طرف ، صحنه را پر می کند . با این کار جلوه روبش سینمایی cinematic wipe را شبیه سازی کرده اید .
سلام
ممنون از توضیحات خیلی خوبه
مخلص همه ی با مرام ها (ایشالله مام یه روز میشیم بامرام مثه شماها)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.