مشاهده نسخه کامل
: چند سوال پیرامون لینوکس
سلام
من می خوام سیستم عامل لینوکس رو نصب کنم . اما چند تا سوال داشتم که خواهش می کنم جواب بدید :
1- سرعت این سیستم عامل چگونه است ؟
2- نرم افزارهایی که در ویندوز اجرا می شود ، در لینوکس هم اجرا می شود یا اینکه فقط نرم افزار های مربوط به لینوکس روی آن نصب می شود ؟
3- آیا می توانم هم لینوکس داشته باشم و هم ویندوز ؟ اگر می شود ، امکان این وجود دارد که درایوها اشتراکی باشند ؟
4- گرافیک لینوکس چگونه است ؟
ممنون می شوم اگر جواب بدهید
سلام
من می خوام سیستم عامل لینوکس رو نصب کنم . اما چند تا سوال داشتم که خواهش می کنم جواب بدید :
2- نرم افزارهایی که در ویندوز اجرا می شود ، در لینوکس هم اجرا می شود یا اینکه فقط نرم افزار های مربوط به لینوکس روی آن نصب می شود ؟
3- آیا می توانم هم لینوکس داشته باشم و هم ویندوز ؟ اگر می شود ، امکان این وجود دارد که درایوها اشتراکی باشند ؟
1 . سرعتش رابطه مستقیم داره با سخت افزارت . هر چقدر بهتر باشه سریعتر کار می کنه ! و نیز عواملی چون نوع توزیع ، نحوه نصب و تنظیم ، تعداد نرم افزار نصب شده و ... هم داره . البته پایدار تر هست و به مرور زمان خیلی کمتر سنگین می شه .
2. بله ! در لینوکس نرم افزار های ویندوز اجرا نمی شند ! دلیلی هم ندارند اجرا بشوند ! لینوکس چنیدین برابر ویندوز نرم افزار داره که به سرعت هم در حال توسعه هستش ! اما می شه با ابزاری چون wine و شبیه سازی ویندوز یه کارایی کرد !
3.بله ! بله !
4. خوبه !! اگر منظورت از نظر زیبایی هست بستگش به خودت داره ! مثلا می تونی با نصب بریل دسکتاپ سه بعدی و بسیار زیبا داشته باشی و ...
موفق باشید
Naser_helboy
06-05-2007, 13:14
مثلا می تونی با نصب بریل دسکتاپ سه بعدی و بسیار زیبا داشته باشی و ..
اینی که گفتی از کجا میشه گیرش آورد ؟
ممنون از جوابتون
شنیدم لینوکس چندتا نسخه داره
شما کدام نسخه را برای من تازه کار مناسب تر می بینید ؟
راستی نگفیتد که میشه ویندز و لینوکس را با هم داشت . یعنی هم با لینوکس کار کنم و هم با ویندوز
چون می خوام در کنار داشتن ویندوز ، لینوکس رو یاد بگیرم
بله ، معلومه که میشه
منتهی موقع نصب باید حواست جمع باشه ( مخصوصا بخش پارتیشن بندی و تنظیمات بوت ) ، اگه بخوای ناشی بازی درآری یهو میبینی هاردت رفته رو هوا..!
بهتره قبل از نصب توی ویندوز با یک برنامه مثل Disk Management خود ویندوز (Control Panel -> Administrative
Tools -> Computer Management) یک 10 گیگا بایتی از آخرین درایو هات رو Delete کنی برای لینوکس ( بک آپ یادت نره!)
فعلا برو لینوکستو انتخاب کن CD هاشو ( یا DVD ) بذار دم دست تا بقیه ماجرا رو بگم.
من SuSE رو پیشنهاد می کنم. البته برای شروع و آشنایی با محیط لینوکس LiveCD یا LiveDVD به شدت توصیه میشه!
البته توی فروم توضیح در مورد انواع توزیعها و نصب اونها زیاده.
موفق باشی
اینی که گفتی از کجا میشه گیرش آورد ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک هم کلی فیلم داره ! هم می تونی منابعی رو واسه نحوه نصب و تنظیم پیدا کنی ! برهی از توزیع ها هم بصورت پیش فرض دارند اینو
m a j r i x
07-05-2007, 20:47
سلام
تمامی جواب پرسشهای شما قبلا داد شده
شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.