مشاهده نسخه کامل
: آيا چنين برنامه اي هست؟ پيدا كردن شماره با بلوتوث
Hot_birds
05-05-2007, 17:07
سلام
يكي از دوستام مي گفت يه برنامه اي هست كه اگر بلوتوث طرف روشن باشه ميشه شماره رو پيدا كرد.
خواستم ببينم واقعي هست يا نه؟
اگه هست برام بزاريد ممنون ميشم
باي
night lord
11-05-2007, 00:11
من یه برنامه رو گوشیه قبلیم که 6630 بود داشتم که با بلوتوس به گوشیه طرف connect میشدی بعد میتونستی فایلایه گوشیشو بگیری حتی contact گوشیشو.البته اول باید برای connect شدن باید طرف بهت اجازه میداد ولی شماره خودش رو نمیتونی پیدا کنی...
اسمشو یادم نمیاد اگه پیدا کردم برا میزارم
من هم داشتم البته هیچ وقت ازش استفاده نمی کردم اسمش هم bloover بود .
اگر همینه بگو تا براتون بزارم .:20:
مطمئن باشید هیچ کدومشون کار نمیدن
وقتتوت رو صرفش نکنید
K A R I M I
11-05-2007, 11:06
کلنگ جان جسارت من رو ببخشید . ولی با همون برنامه هک بلوتوث من این کار رو انجام دادم ولی به طور خیلی فجیع , ضایع !( امکان این کار به سختی مقدور می باشد)
نه خواهش میکنم
ولی یه سوال
کی این کارو کردید؟
گوشیه شما چی بود و گوشی طرف چی؟
ممنون
K A R I M I
11-05-2007, 11:23
من W810i دارم و رو گوشی K750i این کار رو انجام دادم شاید یه کم مسخره باشه ولی اول به طور دوستانه دو تا گوشی رو پیر کردم و بعد به گوشی طرف نفوذ کردم و بدون اجازه قربانی با گوشیه خودم ( از گوشی قربانی ) به گوشیه خودم زنگ زدم و شماره طرف رو پیدا کردم .
به نظرم دنیا عجایب زیادی داره !
pooreya_2008
11-05-2007, 16:22
بله با برنامه Bt-info میشه
از گوشی قربانی به گوشی خودت زنگ بزنی
doyenfox
11-05-2007, 16:48
بله با برنامه Bt-info میشه
از گوشی قربانی به گوشی خودت زنگ بزنی
كاملا درسته...تاپيكش هم هست ....
گوشيهاي سوني اريكسون پس از پير شدن توسط اين نرام افزار كامل هك ميشن.
با نوكيا ها شماره ميشه گرفت...
توي تاپيكش اكثر تست كردن و موفقيت اميز بوده.
اگه پيدا كردم لينكشو ميزارم.
doyenfox
11-05-2007, 17:01
اين لينك دانلود اين برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين از لينك تاپيكش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %25)
M A T I N
11-05-2007, 17:38
کلنگ جان جسارت من رو ببخشید . ولی با همون برنامه هک بلوتوث من این کار رو انجام دادم ولی به طور خیلی فجیع , ضایع !( امکان این کار به سختی مقدور می باشد)
من W810i دارم و رو گوشی K750i این کار رو انجام دادم شاید یه کم مسخره باشه ولی اول به طور دوستانه دو تا گوشی رو پیر کردم و بعد به گوشی طرف نفوذ کردم و بدون اجازه قربانی با گوشیه خودم ( از گوشی قربانی ) به گوشیه خودم زنگ زدم و شماره طرف رو پیدا کردم .
به نظرم دنیا عجایب زیادی داره !
میشه اسم انگلیسیشو بگین ....چون فکر نکنم منظورتون همون Blooover2b باشه...
...موفق باشی....
doyenfox
11-05-2007, 18:23
شما اگه پست قبليه بنده رو ميخوندي به نتيجه ميرسيدي!
ftp_bt_105
لينك دانلودش در پست قبلي ام هست.
K A R I M I
11-05-2007, 21:32
M A T I N جان سلام
من از برنامه ftp_bt البته نسخه 1.06 دارم استفاده می کنم.
یه سرچی کنی این نسخه رو میتونی به دست بیاری.
doyenfox
11-05-2007, 21:56
M A T I N جان سلام
من از برنامه ftp_bt البته نسخه 1.06 دارم استفاده می کنم.
یه سرچی کنی این نسخه رو میتونی به دست بیاری.
از اينجا ميتوني اين ورن رو دانلود كني : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ----- بود از اين مسير برو : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9idA%3D%3D
persian365
11-05-2007, 22:01
واقعا موضوع جالبی بود
دستون دردنکنه
بابت برنامه هم مرسی
night lord
14-05-2007, 00:12
doyenfoxجون
بابا دمت جرم عجب حالی دادیا....
کلی ترکوندییییییییییییییییییی یییییییییییم
doyenfox
14-05-2007, 01:03
قابل شما رو نداشت.
albate narmafzare jadidesh ke kheili daghe esmesh hast BLU JACK ke karesh kheli tooptare .age kasi linkesho dare bezare
اقا جون اگه شما اول راهید من همه این برنامه ها رو امتحان کردم.بلوور که هر کاری کردم کار نکرد.با این برنامه اف تی پی هم که کار میکنی کار میکنه ولی گوشیت میریزه به هم و مجبوری گوشیو خاموش کنی و دوباره روشن کنی تا دوباره صفحش درست شه.به نظر من بیخیال شید.اگه گوشیه دوستته که خیلی راحت برو گوشیشو بگیر ازش.اگه هم میخواهی کانکت دخترا رو بکشی بیرون(که 9999999/99% منظورتون همینه)عین بچه ادم برو از دختره تقاضا کن و گوشیشو عین بچه ادم ازش بگیرو گوشیه بد بختتو اینقدر اذیت نکن
hosseintdk775
04-06-2007, 15:39
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
اگر ممكن است لينك برنامه اي كه در اولين پست درخواست شده را بگذاريد .
من آخر سر نفهميدم اين لينك هايي كه گذاشتيد مربوط به اين برنامه است يا خير!!
با تشكر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.