ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آمار مادربوردها

heydarian
05-05-2007, 16:50
باسلام و عرض تشکر از انجمن بسیار خوب و جامع شما امیدوارم که مرا درمورد آمار (فراواني) خريد يا فروش هر يك از مارك ها ، مدل ها و انواع مادربوردها راهنمايي بفرماييدو دليل خواستن اين آمار ؟مي خواهم كامپيوتري داشته باشم و حداكثر تا يك ميليون تومان براي قطعات اصلي آن مي توانم هزينه كنمالبته هدفم از خريد فعلا استفاده از اينترنت و بعدها تقريبا همه چيز از جمله ديدن فيلم و بازي هاي كامپيوتري و...پس از مطالعه و بررسي فراوان در اينترنت متوجه شدم كه بهتر است اول " مادر بورد " تهيه كنم و سپس ساير قطعات را تهيه كنم( اگر غير از اين است لطفا بفرماييد)حالا مي خواهم بدانم در حال حاضر بيشترين فروش مادربورد در جهان يا در ايران كدام مارك است و كدام مدل ؟ يا در نظرسنجي هاي انجام شده انواع مادر بوردها (با توجه به مارك و مدل) چه رتبه اي كسب كرده اند؟نكته : معمولا اكثريت اشتباه نمي كنند و درست انتخاب مي كنند. بنابراين نياز به آمار (فراواني) خريد يا فروش هر يك از مارك ها ، مدل ها و انواع مادربوردها دارم لطفا راهنمايي بفرمائيد از كدام سايت مي توانم اين اطلاعات يا آمار را بگيرمتا بر اساس آن ساير قطعات را هم انتخاب و خريداري كنم و نهايتا اگر بتوانم آنرا خودم اسمبل كنم.لطفا راهنمايي بفرماييد.در ضمناگر راه بهتر و مطمئن تري براي خريد قطعات سخت افزاري يك كامپيوتر داريد لطفا بفرماييد.

Actros
06-05-2007, 00:20
دوست عزیز من فقط اینو تو همین انجمن شنیدم
که asus خیلی فروش بیشتری چه ایران چه جهان
کلا به نظر منم بهترین مارک همینه
شما بگو چه قد میتونی هزینه کنی تا ما برات سیستم توووپ چمع کنیم
یا حق

Mezzo
06-05-2007, 02:40
آمار به تنهايي كافي نيست چون نشان دهنده فروش يك برند خاصه. بله فروش Asus بالاتره (البته منبعشو من نمي دونم) و ميشه گفت Asus از بالاترين مقبوليت بين استفاده كنندگان برخورداره ولي اين دليل نميشه كه هر مدلي از Asus بر همه برندهاي ديگه برتري داشته باشه. برند هاي برتر بنظر من Asus-Giga-DFI-Intel. علاوه بر اين بستگي داره چه سيستمي در نظر داشته باشي (AMD-Intel) و حداكثر بودجه براي مادربرد هم تعيين كنندست.