heydarian
05-05-2007, 16:50
باسلام و عرض تشکر از انجمن بسیار خوب و جامع شما امیدوارم که مرا درمورد آمار (فراواني) خريد يا فروش هر يك از مارك ها ، مدل ها و انواع مادربوردها راهنمايي بفرماييدو دليل خواستن اين آمار ؟مي خواهم كامپيوتري داشته باشم و حداكثر تا يك ميليون تومان براي قطعات اصلي آن مي توانم هزينه كنمالبته هدفم از خريد فعلا استفاده از اينترنت و بعدها تقريبا همه چيز از جمله ديدن فيلم و بازي هاي كامپيوتري و...پس از مطالعه و بررسي فراوان در اينترنت متوجه شدم كه بهتر است اول " مادر بورد " تهيه كنم و سپس ساير قطعات را تهيه كنم( اگر غير از اين است لطفا بفرماييد)حالا مي خواهم بدانم در حال حاضر بيشترين فروش مادربورد در جهان يا در ايران كدام مارك است و كدام مدل ؟ يا در نظرسنجي هاي انجام شده انواع مادر بوردها (با توجه به مارك و مدل) چه رتبه اي كسب كرده اند؟نكته : معمولا اكثريت اشتباه نمي كنند و درست انتخاب مي كنند. بنابراين نياز به آمار (فراواني) خريد يا فروش هر يك از مارك ها ، مدل ها و انواع مادربوردها دارم لطفا راهنمايي بفرمائيد از كدام سايت مي توانم اين اطلاعات يا آمار را بگيرمتا بر اساس آن ساير قطعات را هم انتخاب و خريداري كنم و نهايتا اگر بتوانم آنرا خودم اسمبل كنم.لطفا راهنمايي بفرماييد.در ضمناگر راه بهتر و مطمئن تري براي خريد قطعات سخت افزاري يك كامپيوتر داريد لطفا بفرماييد.