مشاهده نسخه کامل
: کار نکردن یک کامپیوتر توی شبکه
با سلام
من تو یه شبکه که بصورت workgroup هستند 5 دستگاه دارم که یکی از اونها بدون هیچ دلیلی و اتفاقی تو شبکه نمی تونه کار کنه و از اینتر نت استفاده کنه من همه چیز رو چک کردم همه چیز سر جاشه و درسته و اینکه ایکون اون کامپیوتر تو دستگاههای دیگه دیده میشه ولی کار نمی کنه
لطفا هر چه زودتر کمکم کنید
راستی پیغامی که می ده اینه اگه کسی می دونه کمک کنه
the specified network name is no longer available
آیپی و یوز سیستم رو چک کن و دست آخر یه ستاپ کنی بد نیست
همه چیز رو چک کردم درسته نمی دونم چرا اینطور میشه
البته دیروز که اتفاقی اینطور شد سیستم رو خاموش کردم و وقتی امروز صبح روشنش کردم درست شده بود ولی بعد از مدتی کار کردن دوباره اینطور شد .
IP Addrss و SubNet Mask رو دوباره چك كن
Permission ها رو در كامپيوتر مقصد چك كن
H A M E D
05-05-2007, 18:33
خوب بعضي وقتا اين مشكلات به وجود مياد. فكر كنم با تعويض ويندوزش مشكلت حل بشه.
اين هم كه توي كامپيوتر هاي ديگه ديده ميشه فقط اسمش هست شما نمي توني واردش بشي.
فكر كنم براي اين ماكروسافت يه پچ داده بود ولي آدرسش يادم نيست.
ویندوز هم عوض کردم نشد البته خیلی وقت پیش اینطور شده بود خودبخود درست شد نمیدونم چطور ولی اینبار انگار نمی خواد درست بشه
میشه بگین منظور از permission ها چیه؟؟ متوجه نشدم
به نظر من شما يكبار ديگه Subnet Mask رو نگاه كن اگه نشد NTFS Permission ها و بعد Group Policy رو چك كن
pedram_ashena
05-05-2007, 20:52
شما اسم دستگاه و آي پي را عوض كن.اين براي من جواب داد
واسه منم همین امروز اینجوری شد کل 7 تا سیستما هیچ کدوم سرورو نمیشناخت ولی اینترنت شیر بود ورداشتم یه ویندوز مشتی نصبیدم:19:
از بس برنامه نصب می کنم نصب ویندوز به یه هفته ام نمیرسه :31:
سخت جون شدیم تو نصب ویندوز:27:
:46:
نکته جالب اینکه یادم رفته بگم اینه که تو اون دستگاهی که مشکل داره فقط انتی ویروس از اینتر نت می تونه استفاده کنه و خودشو اپ کنه و غیر از این استفاده دیگه ای از اینترنت نمی شه کرد
pedram_ashena
05-05-2007, 22:29
انتي ويروس را ديزيل كن و فايروال را خاموش.اگر ميتونه از اينترنت استفاده كنه يعني همه چيز مرتبه و فقط تنظيمات براي سايرين قطعه
امتحان کردم فایده نداشت نمی دونم دیگه باید چیکار کنم . جالبه که دیشب که اینطور شد امروز صبح خود بخود درست شد بدون هیچ دستکاری اضافه ای ولی دوباره بعد از مدتی کار کردن دوباره مشکل پیدا کرد
ببین چه برنامه ای روی اونانصب کردی.شک نکن مال یکی ازاوناست.من یه موقعی پی سی سیلین نصب کرده بودم همینجوری شده بودکه میگی.برشون داشتم درست شد.
mohsen1357
06-05-2007, 15:43
اگر winxp sp2 داری فایروال اونو خاموش کن،computer name هم عوض کنی شاید جواب داد
از جوابای هموتن ممنون
هیچکدوم از راهههای پیشنهادی موثر نبودن
ولی نمی دونم چرا فقط همین یه سیستم اینطور میشه در صورتیکه همه سیستمها از یک مدل هستند و روی همه دقیقاً نرم افزارهای یکسانی نصب شده . جالب اینکه الان که دارم اینو مینویسم سیستم فعلاً داره درست کار میکنه بدون اینکه کاریش کرده باشم خدا می دونه دوباره کی بخواد اذیت کنه
pedram_ashena
06-05-2007, 17:15
يه نكته همه سيستمها الان با هم روشن هستند و همه هم به نت وصلند؟تاكيد ميكنم همه الان
H A M E D
06-05-2007, 17:19
با اين توضيحات فكر مي كنم احتمالا كارت شبكه شما آنبرد هست! اگر هست خوب عوضش كنيد! يعني يكي ديگه بذاريد.
این سیستم ما دوباره زده به سرش و دوباره از شبکه قطع شد یکی بگه من چیکار کنم
این سیستم ما دوباره زده به سرش و دوباره از شبکه قطع شد یکی بگه من چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين توضيحات فكر مي كنم احتمالا كارت شبكه شما آنبرد هست! اگر هست خوب عوضش كنيد! يعني يكي ديگه بذاريد.
کارت شبکه انبرد هست ولی اگه مشکل از کارت شبکه بود انتی ویروس نمی تونست خودشو اپدیت کنه پس مشکل چیز دیگه ای باید باشه ، همه کاری هم که دوستان پیشنهاد کردن انجام دادم ولی نشده
اینم بگم که یکبار چند ماه پیش و یکبار هم هفته قبل اینطور شده بود خودبخود درست شد تا دیروز که دوباره این مشکل واسش پیش اومد
واقعاً کسی نمی دونه چیکار باید کرد و اینکه این مشکل به خاطر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 1:
Morteza4SN
25-05-2007, 01:31
خوب بعضي وقتا اين مشكلات به وجود مياد. فكر كنم با تعويض ويندوزش مشكلت حل بشه.
اين هم كه توي كامپيوتر هاي ديگه ديده ميشه فقط اسمش هست شما نمي توني واردش بشي.
فكر كنم براي اين ماكروسافت يه پچ داده بود ولي آدرسش يادم نيست.
كسي اسم اين پچ رو نمي دونه ؟ من لازمش دارم ! ممنون ميشم.
Programer
25-05-2007, 17:13
2 تا علت بعید ولی ممکن
ترافیک رو شبکت بالاست تمام پهنای باند رو بقیه سیستم ها میگیرن
بررسی کن کابل شبکت از نزدیک منابع نویز رد نشده باشه
H A M E D
25-05-2007, 17:35
دوست عزيز يه نگاهي به اينجا بنداز :
mahtab1360
02-06-2007, 17:56
منم مشکلی شبیه r-a-z دارم 7 سیستم دازم که با هم workgroup هستند همه تنظیمات درستند ولی یکی از سیستمها با یه سیستم اصلا ارتباط نداره 2 تا سیستم دیگه رو هم میبینه ولی اون 2 تا ping نمی کنند بقیه سیستمها همه با هم کار میکنند ارتباط فیزیکی رو هم چک کردم نمی دونم دیگه باید چیکار کنم؟
1. It may be caused by NIC or Switch settings. You may want to change NIC settings from Auto to 100/10 duplex/half duplex.
2. Upgrade the NIC driver.
3. Bad connection. Test a different cable.
4. This problem may occur if server service connections cannot allocate sessions. In this scenario, the problem occurs when the thread that is responsible for allocating and for cleaning up sessions is blocked by a device driver during the cleanup routine.
The hotfix that is described in the "Resolution" section of this article corrects the problem in the case where server service connections cannot allocate sessions. However, there are other potential causes for an Event 2022 to be logged.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.