مشاهده نسخه کامل
: صدای زیاد هارد maxtor
با سلام به یاران همیشگی پی سی ورلد
میخواستم بدونم دقیقا منشا این صدای خرت خرت هارد maxtor 80GB چی هست و آیا با افزایش رم سیستم از 512 مگابایت به یک گیگ مشکل درست میشه (( یا حداقل کم میشه :27: ؟؟))
چون تقریبا اکثر مواقعی که سیستم روشنه این هارد ما هی صدا میده و اعصابم رو داغون کرده . با چند تا آنتی ویروس هم اسکن کردم ویریس و تروجان پیدا نکردم برای همین هم نمیدونم از چی میتونه باشه.
در ضمن defragment هم کردم (( خیلی هم طول کشید)) ولی تغییری نکرد.
اگه کمک کنید ممنون میشم.
این صدای خرت -خرت (مثل نون خشک )برای مکستورها عادیه... اغلبشون .بعداز یک مدت به خرخر میافتن....کاریش هم نمیشه کرد
این تاپیک ولینکای مریوطه شو بخونید متوجه میشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطی هم به رم ویا ویروس واینجورچیزا نداره .....
حداکثرش شما با اضافه کردن رم از مقدار استفاده ی سیستمتون از پیجینگ فایل روی هارد کم میکنید ولی موقع ردوبدل کردن دیتا باحجم بالا ازروی هارد بازهم همون صدارو دارند...
H A M E D
05-05-2007, 13:49
البته اين صدا بيشتر مربوط به هاردهاي قديمي مكستور هست (قديمي منظورم از يك سال پيش تا حالاست!)
مثلا هارد 120 من اصلا صدا نداره ولي يدونه هارد 80 دارم كه انقدر صدا ميده كه من ترجيح ميدم روش هيچ اطلاعاتي نريزم! بگذريم كه با خريداري شدن امتياز Maxtor توسط Seagate فكر كنم تا چند وقت ديگه هيچ اسمي از اين هارد نبينيم!(چه بي ربط!)
این صدای خرت -خرت (مثل نون خشک )برای مکستورها عادیه... اغلبشون .بعداز یک مدت به خرخر میافتن....کاریش هم نمیشه کرد
western هم چندان بي سروصدا نيست. من با (WD2500KS (Westren 250GB+16MB Buffer كار كردم بيشتر از مكستور 80 خر خر مي كنه.
western هم چندان بي سروصدا نيست. من با (WD2500KS (Westren 250GB+16MB Buffer كار كردم بيشتر از مكستور 80 خر خر مي كنه.
پس انگار این صدا (( حالا کم یا زیاد )) برای هارد عادیه:20:
درسته؟؟
H A M E D
06-05-2007, 21:23
هاردهاي وسترن ديجيتال خوب صداشون معروفه!
+
البته كه عاديه ولي بعضي مواقع غير عادي هم ميشه. در صورتي كه هارد شما يدفه صداش رو ببره بالا!
من دوستم 120 داره صداش از صدای هود آشپزخونه بیشتره
D o l f i n
07-05-2007, 11:53
شانسيه ديگه يكي ميگيري بي صدا يكي ديگه هم ...............
من خودم يه 250 ساتا2 دارم صدا ميده يكي دوستم داره 160 يه صداي كوچيك ازش نمي شنوي با اينكه اون از مال من بيشتر كار كرده دارم مال خودم رو با اون عوض ميكنم
درسته شانسیه ولی در کل صدای مکستور ها خیلی بیشتره مال من هیتاچیه صداش هم خیلی خیلی کمه ولی مکستور قبلیم کارخونه بود
becareful
09-05-2007, 00:11
چند دوست من سامسونگ دارن اصلا هم صدا نمیده!! آیا samsung خوبه؟
چند دوست من سامسونگ دارن اصلا هم صدا نمیده!! آیا samsung خوبه؟
تو رده خودش خوبه ولی به پای وسترن و هیتاچی نمیرسه
becareful
15-05-2007, 08:34
توشیبا چی؟من میبینم در ارائه چند هارد کوچک و با حجم بالا خوب عمل کرده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.