ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا امکان ایجاد قابلیت DivX روی DVD Player معمولی هست؟

Reza_Sadeghi
04-05-2007, 19:25
سلام.
یک سیستم AIWA Mini HI-FI DVD Player هست که فقط قادر به پخش DVD هست.
می خوام بدونم ایا امکانی وجود داره به هر شکل (بیشتر به صورت نرم افزاری) که بشه امکان پخش DivX رو روی این سیستم فراهم کرد؟
به غیر از خرید یک Player با توانایی پخش DivX آیا هیچ راه دیگه ای برای اعمال تغییرات روی این سیستم نیست؟
این دستگاه های جدید قادر به پخش چه نوع فرمتی هستند؟ AVI یا DivX ؟

بعضی فیلم های با این فرمت که موجود است با هر دو فرمت هست. تفاوتشون چیه؟

با تشکر. :20:

nw_nk
04-05-2007, 20:51
سلام.
یک سیستم AIWA Mini HI-FI DVD Player هست که فقط قادر به پخش DVD هست.
می خوام بدونم ایا امکانی وجود داره به هر شکل (بیشتر به صورت نرم افزاری) که بشه امکان پخش DivX رو روی این سیستم فراهم کرد؟
به غیر از خرید یک Player با توانایی پخش DivX آیا هیچ راه دیگه ای برای اعمال تغییرات روی این سیستم نیست؟
این دستگاه های جدید قادر به پخش چه نوع فرمتی هستند؟ AVI یا DivX ؟

بعضی فیلم های با این فرمت که موجود است با هر دو فرمت هست. تفاوتشون چیه؟

با تشکر. :20:

DivX و ... فزمتهای پسوند AVI هستند! یا به عبارت دیگه , فایل با پسوند AVI میتونه از نوع DivX یا Xvid یا ... باشه!

البته بعضی از نرم افزارهای پخش کننده در صورت تغییر پسوند فایل توسط شما , بازهم فرمت فایل را تشخیص می دهند و آنرا پخش میکنند!

راجع به دستگاههای ضبط و پخش اطلاعی ندارم!

تا بعد!

Reza_Sadeghi
29-03-2008, 19:25
نظر بقيه چيه؟
به هيچ شكلي نميشه ترتيبي داد تا سيستم ضبط صوتي تصويري با قابليت پخش DVD رو قادر باشه تا فايل هاي DivX يا همون AVI رو هم بخونه؟

LordMMD
24-06-2008, 19:47
خوب بستگي داره، بايد forum‌ هاي مربوطه و سايت مربوطه دستگاهتون رو سر بزنيد . اگر firmware جديد با اين قابليت داده باشند،‌در اونجا ميتونيد ببينيد.

p0w3rfu7
26-06-2008, 20:54
من اکثرا از ویندوز برای رایت اطلاعات استفاده میکنم ولی نمیدونم چی شد که در منوی send to گزینه ی سی دی رایتر موجود نمیباشد لطفا اگر می شود به من کمک کنید با تشکر

mahdi7610
27-06-2008, 08:12
من اکثرا از ویندوز برای رایت اطلاعات استفاده میکنم ولی نمیدونم چی شد که در منوی send to گزینه ی سی دی رایتر موجود نمیباشد لطفا اگر می شود به من کمک کنید با تشکر
سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی .