مشاهده نسخه کامل
: کمک!عکس با برنامه
CrazyTux
04-05-2007, 05:03
فرض می گیریم که ما یک عکس د برنامه گذاشته ایم و با تابع Loadpicture آن را آدرسی دهی کرده ایم به صور مثال
Result=loadpicture("e:\newpic\persia.jpg") بعدا ما می خواهیم برای برنامه Seup بسازیم برنامه را می گذاریم عکس هم می گذاریم ولی وقتی کاربر برنامه را نصب کرد چطوری برنامه عکس را بخواند(آدرس با آدس اولی فرق دارد) آیا گزینه ای دارد که مثلا ویژوال هرجا بود عکس را از ان پوشه بخواند و... از صرف وقتتان متشکرم
همیشه تو VB6 با استفاهده از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسیر جایی که فایل EXE برنامه ت اجرا شده بدست می آد.
mazi_z_PSP
04-05-2007, 20:32
عزيز من يه همچين برنامه ای ساختم اما مشکلم اینه که موقعی که ميخوام يه فايل اجرايی براش بسازم نميتونم اون عکس رو load کنم ميشه در این مورد هم به من کمک کنيد؟
mazi_z_PSP
04-05-2007, 20:32
همیشه تو VB6 با استفاهده از
مسیر جایی که فایل EXE برنامه ت اجرا شده بدست می آد.
ميشه بيشتر راهنمايی کنی؟
peyman1987
05-05-2007, 04:58
شما app.path رو بريز داخل يه متغير اينجوري مسير فايل exe دستت مياد. حالا به نسبت اون ميتوني عکس رو آدرس دهي کني. مثلا اگه عکست توي پوشه Images کنار فايل exe هست ميشه نوشت.
البته ببخشين چون از سينتکس c استفاده کردم آخه يه سه چهار سالي هست سراغ خانواده بيسيک نرفتم.
راه بهتری هم هست که به کاربرد بستگی داره. می تونی Component های Windows common رو به پروژه اضافه کنی و از Image list استفاده کنی که قادر تعدادی عکیس رو به صورت توکار در دل برنامه ات نگه داره و نگران مسیرشون هم نباشی چون در حقیقت Resource هستن.
راه بهتری هم هست که به کاربرد بستگی داره. می تونی Component های Windows common رو به پروژه اضافه کنی و از Image list استفاده کنی که قادر تعدادی عکیس رو به صورت توکار در دل برنامه ات نگه داره و نگران مسیرشون هم نباشی چون در حقیقت Resource هستن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.