ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خواهش میکنم باکیفیت ترین عکسی که با دوربین n90 دیدید بذارید

dark fear
03-05-2007, 17:12
با عرض سلام به دوستان گرامی ازتون کمک میخام کمکم کنید
باکیفیت ترین عکسی که با دوربینn90 دیدید بذارید ممنون میشم کمک کنید

Actros
04-05-2007, 01:34
مثلا این یکی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dark fear
04-05-2007, 09:55
مثلا این یکی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم این بود که خودتون گرفته باشید نه از تو اینترنت گرفته باشید

Actros
05-05-2007, 00:50
پس اسم تایپیک رو باید عوض کنی .خواهش میکنم باکیفیت ترین عکسی که با دوربین n90 دیدید بذارید .
شما نوشتی دیدین
چه فرقی میکنه اینم با ان90 گرفته شده دیگه بهونه نیار
راستی اسم شما چی بود؟

dark fear
05-05-2007, 12:57
پس اسم تایپیک رو باید عوض کنی .خواهش میکنم باکیفیت ترین عکسی که با دوربین n90 دیدید بذارید .
شما نوشتی دیدین
راستی اسم شما چی بود؟
درسته اشتباه از من بود ولی ببین دوست عزیز تو که خودت اونو نگرفتی از اینترنت گرفتی پس از کجا میگی مال
n90 است اگه منظورت اون قسمت تو properties است که اسم گوشی رو نوشته باید بگم اونجارو به راحتی
میشه ادیت کرد (من بلد نیستم )اگه میخای یه عکس بهم بگو تا به کسی که بلده بگم برات ادیت کنه تازه یکم
فکر کن کیفیت این کجا کیفیت عکسایی که خودت یا بقیه گذاشتن کجا

dark fear
05-05-2007, 12:58
شما نوشتی دیدین
راستی اسم شما چی بود؟
درسته اشتباه از من بود ولی ببین دوست عزیز تو که خودت اونو نگرفتی از اینترنت گرفتی پس از کجا میگی مال
n90 است اگه منظورت اون قسمت تو properties است که اسم گوشی رو نوشته باید بگم اونجارو به راحتی
میشه ادیت کرد (من بلد نیستم )اگه میخای یه عکس بهم بگو تا به کسی که بلده بگم برات ادیت کنه تازه یکم
اسم منم محمد است اسم شما چیه ؟

Actros
06-05-2007, 01:23
اسم منم محمد است اسم شما چیه ؟

درسته ادیت میشه
ولی کیفیتش با عکسهای ان 90 یکیه:20: