ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال اطلاعات بين دو کامپيوتر با سرعت بالاتر.

mseddighi
03-05-2007, 09:45
دو کامپيوتر رو چه جوري به هم وصل کنم تا سرعت انتقال اطلاعات بالاتر بره . پروتکل tcp/ip که سربار بالايي داره و سرعت رو پايين مياره . اگه ميشه پروتکلهاي ديگه رو بگين که سربار کمتري دارن .لطفا روش رو کامل توضيح بدين.

majids1
03-05-2007, 10:55
دوست عزيز من منظور شما رو از سر بار اضافي نمي فهمم و ارتباط آن با سرعت مد نظر شما
دقيقتر بايد بگيد كه چي مي خواهيد منظور شما معرفي و مقايسه Protocol هاي Network Layer است مثل IP و IPX و يا Physical Layer كه در واقع مديا اينترفيس شما رو تعريف مي كنه (مثل فيبر نوري ،اترنت) و ......
شما بايد جميع پارامتر ها رو در نظر بگيريد تا به سرعت دلخواه برسيد
بايد بگيد چه مقدار پهناي باند و براي چه كاري و چه قدر هزينه مد نظر داريد براي ارتباط بين دو كامپيوتر روي LAN يا نه حتي براي ارتباط در سطح WAN

mseddighi
03-05-2007, 12:18
منظور من شبکه کردن دو کامپيوتر در کنار هم است که بتوانم اطلاعاتم را از يکي به ديگري بفرستم.چون اطلاعات به چند گيگا بايت ميرساند زمان زيادي طول ميکشد.منظورم از سربار زياد مثلا در لايه انتقال پروتکلي مثل tcp داراي سربار زيادي براي گرفتن Ack از کامپيوتر مقصد است که اين پروتکل براي انتقال اطلاعات از طريق اينترنت که نبايد اطلاعات از بين برود استفاده ميشود اما دو کامپيوتري که با يک سيم 2 متري به هم وصلند احتياجي به اين همه سربار اضافي براي تاييد انتقال کامل اطلاعات وجود ندارد. در لايه انتقال پروتکلي مثل UDP به همين منظور استفاده ميشود . ميخواستم ببينم چگونه ميتوانم به جاي پروتکل TCP از UDP استفاده کنم.ضمنا خود ويندوز نيز فکر ميکنم پروتکلي به نام NETBeui دارد .که براي شبکه هاي داخلي که به اينترنت متصل نيستند با سرعت بالاتر استفاده ميشود.چگونه ميتوانم از اين پروتکل استفاده کنم؟

majids1
03-05-2007, 14:38
دوست عزيز براي اضافه كردن NetBEUI
اول سي دي windows xp رو بگذاريد و بعد Valueadd\MSFT\Net\NetBEUI
دوم فايل Nbf.sys را به شاخه SYSTEMROOT\System32\Drivers كپي كنيد
سوم فايل Netnbf.inf را در SYSTEMROOT\Inf كپي كنيد (اين فولدر مخفي است)
چهارم به منوي Start --> Control Panel-->Network Connections برويد
پنجم روي كارت شبكه تان راست كليك كرده و Properties را انتخاب كنيد
روي General Tab كليك كرده و گزينه installرو انتخاب كنيد و بعد روي Protocol و بعد روي Add كليك كنيدو بعد NetBEUI Protocol رو انتخاب كنيد
ششم كامپيوترتان را Restart كنيد و همين كار رو براي كامپيوتر دوم تكرار كنيد
موفق باشيد