ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشتراک اينترنت بين چند کامپيوتر؟

mseddighi
03-05-2007, 09:41
سلام . من در محل کارم 5 تا کامپيوتر دارم که يکي از اونا به اينترنت وصله .ميخوام کامپيوتر ها رو شبکه کنم . اولا طريقه شبکه کردن آنها به صورت workgroup رو بگين بعد هم بگين چطوري ميتونم بقيه کامپيوترها رو از طريق کامپيوتر اولي به اينترنت وصل کنم.

openmind
03-05-2007, 21:10
برای استفاده بقیه کامپیوتر ها از اینترنت باید از nat استفاده کنید.به این شکل که کامپیوتری که شبکه است رو به عنوان nat server در نظر گرفته و از منوی Administrative Tools و Configure your server گزینه RRAS/VPN را انتخاب و ویزیرد را ادامه بدید و بعد به همین pc یک آی پی مثل 192.168.1.1 بدید و به بقیه pc ها آی پی هایی مثل 192.168.1.2 و 192.168.1.3 و ... بدید.و gatway اون سیستمهای کلاینت رو روی 192.168.1.1 قرار بدید.

H A M E D
03-05-2007, 21:14
اين كه دوستمون گفتن درسته ولي بعد از اينكه شما براي هر كامپيوتر يه كارت شبكه و براي كامپيوتر اصليتون يه سوئيچ تهيه كرديد.

smkh
06-05-2007, 19:18
برای اشتراک گذاری اینترنت حتما لازم نیست از ویندوز سرور استفاده کنید که RRAS داشته باشه.

توی ویندوز XP در قسمت Network Connections روی اتصال اینترنتی تون ( وایرلس یا ADSL هرچی که هست ) راست کلیک کنید و Properties و بعد برگه Advanced رو انتخاب کنید. اونجا یه گزینه هست که میگه ( دقیقا یادم نیست چی میگه ولی ترجمش اینه که اجازه بده بقیه کامپیوترها در شبکه از طریق این کامپیوتر به اینترنت وصل بشن):

Allow Other Computers ...

اونو تیک بزنید توی یه پیغام بهتون میگه IP کارت شبکه دیگر ( کارت شبکه متصل به شبکه داخلی) به 192.168.0.1 تغییر پیدا کرد. این آدرس رو به عنوان Default Gateway بقیه کامپیوترها در شبکه تنظیم کنید و به اون کامپیوترها توی همین رِنج IP بدید ( مثلا 192.168.0.2 , 192.168.0.3 , .. ) اینا رو که بلد هستین؟

برای اینکه کامپیوترها در یک Workgroup باشند :
My Computer -> Properties -> Computer Name
معمولا پیش فرض روی WORKGROUP هست اگه میخواید عوض بشه Change رو بزنید و یه اسم جدید بدید. لازم به گفتن نیست که این تعییر رو باید روی تمام کامپیوترهای شبکه که میخواید توی یه Workgroup باشند انجام بدید.