ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : براي بدست آوردن آمار بازديد كنندگان سايتم كد مي‌خواهم

aliali58
03-05-2007, 01:15
سلام من براي اينكه آمار بازديد سايتم رو داشته باشم از چه كدي استفاده كنم
لطفاً به طور كاملاً عملي روي صفحه اول سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) براي من توضيح دهيد يعني اينكه سورس صفحه اول اين سايت را به همراه كدي كه آمار سايت را به من ميدهد را يكجا بياوريد كه زماني كه من اجرا مي‌كنم به هيچ مشكلي بر نخورم. واضح تر بگويم يعني اينكه مثلاً رنگ يا چيزهاي ديگر مغايرتي با صفحه مورد نظر نداشته باشند يا مثلا اين آمار توي صفحه جايي نباشد كه ضايع باشد. ممنون ميشم اين كار را برايم انجام دهيد

ghaffar
03-05-2007, 03:54
میتونی در یکی از سایتهای ایرانی یا خارجی ثبت نام کنی و برای خودت کدی رو بگیری.
البته یوزر و پسورد و ایمیل رو و همچنین آدرس سایت و صفحه ای که قراره آمار بازدید کننده رو ببینی باید بدهی.
به عنوان مثال میتونی به صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بری و ثبت نام کنی.
نمونه اش رو می تونی در آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی.
اگه ثبت نام کنی و وارد سایتش بشی خیلی اطلاعات کاملتر دیگه ای علاوه بر عموم مردم میتونی بدست بیاری.
ظاهر شکلی که در صفحه قرار میگیره هم میتونی در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی.
به نظر من جالبه.:8:

Mohsen khan
03-05-2007, 11:37
در دو سایت زیر هم می وتوانید ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_nioton
04-05-2007, 03:14
با کد اگه بخای باید یه دیتا درست کنی
هر صفحه ای می خای آمارش رو بگیری توی دیتا باید یه فیلد داشته باشه
حالا تو اون صفحه یه کد بزار که مقدار اون فیلد تو دیتا رو یکی اضافه کنه
هر بار که صفحه اجرا بشه اون برنامه اجرا میشه و ...

Mohsen khan
04-05-2007, 20:03
خود كنترل پانل هاستينگ هم يك قسمت براي آمارگيري داره
كه از همه اينها دقيق تر است
چون بعضي وقت ها سايت هاي آمارگير مخصوصا ايراني بالا نمي آيند و آمار شما ثبت نمي شود

bemi
10-05-2007, 07:21
برو تو اين سايت ثبت نام كن و حال كن