مشاهده نسخه کامل
: رایت کردن صفر روی هارد؟
rouhallah
02-05-2007, 20:40
بنام خدا
با سلام
لطفاً در این مورد راهنماییم کنید
من میخواهم بدون ایجاد فایلی بر روی قسمتی از هارد که داده های فایلی در آن ذخیره شده صفر رایت کنم یعنی همون کاری که برخی برنامه ها انجام میدن تا فایل حذف شده
قابل باز یافت نباشد
در ضمن آیا برای این کار آدرس ابتدا و انتهای فایل روی هارد لازم است در برنامه نویسی مشخص شود یا نه و خود تابع ها و دستورات زبان سی از عهده تعیین دقیق محل فایل مورد نظر بر می آیند؟
با تشکر
hamidreza_buddy
06-05-2007, 22:14
احتمالاً باید ابتدا و انتهای فایل رو داشته باشی وگرنه اگه بخوای همۀ فایل رو صفر کنی احتمالاً خود سیستم عامل فایل رو توی یه جای جدید ذخیره می کنه.
به نظر من یه بایت یه بایت فایل رو صفر کن و سپس flush (سیفون!) رو بکش تا تغییرات اعمال بشه. اینطری مطمئنی که ویندوز جای فایل رو تغییر نداده و همونجا روی اطلاعات قبلی صفر رو نوشته. در نتیجه اطلاعات قبلی از بین می رن.
rouhallah
07-05-2007, 22:27
احتمالاً باید ابتدا و انتهای فایل رو داشته باشی وگرنه اگه بخوای همۀ فایل رو صفر کنی احتمالاً خود سیستم عامل فایل رو توی یه جای جدید ذخیره می کنه.
به نظر من یه بایت یه بایت فایل رو صفر کن و سپس flush (سیفون!) رو بکش تا تغییرات اعمال بشه. اینطری مطمئنی که ویندوز جای فایل رو تغییر نداده و همونجا روی اطلاعات قبلی صفر رو نوشته. در نتیجه اطلاعات قبلی از بین می رن.
با تشکر از دوست عزیز
اون چیزی که من دقیقاً میخوام اینه که با زبان سی چطور میشه همچین برنامه ای ساخت که بدون ایجاد فایل روی دادهای قسمتی از دیسک ،داده های جدیدی(صفر) رایت کنم چون اون طوری که میدونم برنامه های ساخته شده برای حذف کامل اطلاعات بدون ایجاد فایل فقط با رایت کردن صفر فایل رو تخریب میکنند میخواستم ببینم با زبان سی میشه همچین برنامه ای نوشت یا نه و فقط باید با اسمبلی این کار رو کرد
با تشکر
سلام.
به لینک زیر مراجعه کنین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برای اینکه بتونین مستقیما با HardDisk کار کنین باید براش یه Driver بنویسین.
مسلما تحت ویندوز نمیتونین مستقیما این کار رو انجام بدین. (Direct Access )
ممکنه بتونین با WinSDK این کار رو انجام بدین.
rouhallah
08-05-2007, 21:16
سلام.
به لینک زیر مراجعه کنین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برای اینکه بتونین مستقیما با HardDisk کار کنین باید براش یه Driver بنویسین.
مسلما تحت ویندوز نمیتونین مستقیما این کار رو انجام بدین. (Direct Access )
ممکنه بتونین با WinSDK این کار رو انجام بدین.
از کمک شما متشکرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.