مشاهده نسخه کامل
: کمک در نوشتن برنامه ی تعداد کل افراز های یک مجموعه...
CrazyTux
02-05-2007, 19:47
لطفا کمک کنید یا یک لینک کمی بدهید.حال می ریم سربرنامه که فرقی نداره با چی نوشته بشه c باشه بهتره:کمک در نوشتن برنامه ی تعداد کل افراز های یک مجموعه n عضوی به همراه خود افرازها
hamidreza_buddy
06-05-2007, 22:09
اصلاً یادم نمی یاد که افراز چیه! اگه یه توضیح کوچیک بدید شاید بتونم کمکتون کنم.
t3rr0r1st
05-01-2008, 22:57
افراز = زیر مجموعه
sherlockholmz
06-01-2008, 08:49
لطفا کمک کنید یا یک لینک کمی بدهید.حال می ریم سربرنامه که فرقی نداره با چی نوشته بشه c باشه بهتره:کمک در نوشتن برنامه ی تعداد کل افراز های یک مجموعه n عضوی به همراه خود افرازها
سلام،
در C اين موضوع كاري ندارد. شما اول مجموعه اتان را در يك آرايه بريزيد.سپس با n-1 حلقه(كه n تعداد عضوهاي مجموعه است)مي توان افرازهاي آن مجموعه را يافت ونمايش داد.مثلا" براي زيرمجموعه هاي تك عضوي:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا مثلا" دو عضوي:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والي آخر...
موفق باشيد.
عماد سهایی
07-03-2009, 12:20
من یک روش ساده دارم
sabavaez
04-12-2011, 16:58
سلام
منم به این کد نیاز داره یعنی برنامه ای می خوام که افراز های یک مجموعه n عضوی را به ما بده
اگر کسی می تونه کمکی بکنه لطفا باهام تماس بگیره و یا کد رو به ایمیلم بفرسته
با تشکر sabavaez@yahoo.com
سلام
منم میخام تعداد کل افرازهای یک عضوی،دو عضوی،سه عضوی و .... تا n عضوی، یک مجموعه ای که دارای n عضو می باشد را بهم بده لطفا هر کس می دونه کد این برنامه رو بهم بده یا به میلم بفرسته elirstm@yahoo.com
ممنون میشم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.