PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طريقه ي ايميل فرستادن در VB2005 با استفاده از Authentication

smahdis
02-05-2007, 10:48
سلام دوستان،
كسي ميدونه چطور ميتونيم در VB 2005 يا همون .Net 2 ايميل بفرستيم به طوري كه يه قسمتي هم براي Authentication هم داشته باشه. يعني من ميخوام با استفاده از ايميلم در Gmail، در وي بي يك ايميل بفرستم.

نمي دونم منظورم رو فهميديد يا خير؟

NoneForce
02-05-2007, 11:39
سلام دوستان،
كسي ميدونه چطور ميتونيم در VB 2005 يا همون .Net 2 ايميل بفرستيم به طوري كه يه قسمتي هم براي Authentication هم داشته باشه. يعني من ميخوام با استفاده از ايميلم در Gmail، در وي بي يك ايميل بفرستم.

نمي دونم منظورم رو فهميديد يا خير؟

سلام
اينو امتحان كنيد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

smahdis
03-05-2007, 11:23
سلام
اينو امتحان كنيد :

دست شما درد نكنه، هر چند كه من ديروز خيلي گشتم بالاخره اون كد مربوطه رو پيدا كردم ولي اين كد شما هم چند تا Error ميده. از اين قبيل:

و يك چند تا Error ديگه. من اين كد رو چند جاي ديگه هم ديده بودم ولي براي همين Error ها نتونستم ازشون استفاده كنم تا كه بالاخره اين رو تونستم پيدا كنم:

باز هم از شما ممنونم. ميگم اين كد شما كه فكر كنم HTML باشه براي چي هست؟

آيا براي تايپ فارسي هست؟ ميگم ميشه يك كاري كرد كه اگر من ايميل فارسي بفرستم به يك نفر، طرف ديگه نياز نباشه بره توي قسمت Encoding ها و گزينه ي UTF-8 رو انتخاب كنه؟ چون من با اين كد HTML شما همين الان امتحان كردم نشد. و بايد Encoding رو به UTF-8 تغيير داد.

راستي كسي در مورد تغيير فونت ايميل ها (ترجيحا به Tahoma) و خصوصيت راست به چپ (Right To Left) چيزي ميدونه؟ چطور ميشه در وي بي اين كار رو كرد؟(فكر كنم بايد باز هم از كدهاي HTML استفاده بشه)