مشاهده نسخه کامل
: عدم نمايش خروجي
آرام جان گل
01-05-2007, 23:12
من برنامه ساده و خنده دار زير را مي نويسم در محيط c++
ولي در خروجي نمايش نمي يابد يعني به مدت دو ثانيه صفحه مشكي كه خروجي زا نمايش مي دهد ظاهر شده ولي خروجي من نمايش نمي يابد
شايد خيلي بي دقتي ساده و خنده داري باشه ولي لطفا راهنمايي كنيد تا من هم برنامه هام رو بنويسم
من كدم رو هم مي زارم ولي فكر نمي كنم ايراد از برنامه باشه
راهنمايي كنيد
مرسي
كد من :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرام جان گل
01-05-2007, 23:15
البته cout اصلي من دو تا شي >> را داره به اين ايراد نگيريد
مرسي
mohammad_77
02-05-2007, 13:51
با سلام .
من با c برنامه نویسی میکنم و نحوه حل مشکل شما را نمیدانم ولی به یک چیز اعتقاد دارم و آن این است که بهتر است از HELP هر برنامه ای برای حل مشکل کمک گرفت چون به ساده ترین حالت ممکن نوشته میشود .
امیدوارم موفق شوی .
rouhallah
02-05-2007, 14:21
من برنامه ساده و خنده دار زير را مي نويسم در محيط c++
ولي در خروجي نمايش نمي يابد يعني به مدت دو ثانيه صفحه مشكي كه خروجي زا نمايش مي دهد ظاهر شده ولي خروجي من نمايش نمي يابد
شايد خيلي بي دقتي ساده و خنده داري باشه ولي لطفا راهنمايي كنيد تا من هم برنامه هام رو بنويسم
من كدم رو هم مي زارم ولي فكر نمي كنم ايراد از برنامه باشه
راهنمايي كنيد
مرسي
كد من :
با سلام
اون طور که من متوجه شدم اشکال برنامه شما نبودن تابع()getche میباشد.
شما باید فایل CONIO.H رو به برنامتون ضمیمه کنید و در آخرین خط برنامه اصلی ، تابع ()getche رو قرار دهید.
مانند زیر:
به امید موفقیت
آرام جان گل
02-05-2007, 19:11
سلام
از لطف دو نفر شما ممنون
من كد زير را مي نويسم و اگر تابع getch را در تابع string صدا بزنم فقط يك بار hello world را تايپ مي كند و اگر د رتابع main تابع getch را صدا بزنم دو بار hello world را تايپ مي كند
مي خواستم علت را بدانم
كد را مي زارم
دو بار hello world را چاپ مي كند
مرسي راهنمايي كنيد
rouhallah
03-05-2007, 13:52
سلام
از لطف دو نفر شما ممنون
من كد زير را مي نويسم و اگر تابع getch را در تابع string صدا بزنم فقط يك بار hello world را تايپ مي كند و اگر د رتابع main تابع getch را صدا بزنم دو بار hello world را تايپ مي كند
مي خواستم علت را بدانم
كد را مي زارم
مرسي راهنمايي كنيد
کد شما رو امتحان کردم
احتمالاً شما در همان محیط کامپایلر برنامه رو اجرا میکنید در نتیجه وقتی تابع ()getche رو در تابع اصلی ()mainقرار میدهید اگر دقت کنید برای اولین بار اجرا کردن یک بار متن را نمایش میدهد اما اگر بار دوم و سوم برنامه رو اجرا کنید چون متن قبلی از صفحه نمایش پاک نشده ، متن جدید دوباره در ادامه چاپ میشود و این طوری در هر بار اجرا یکی بیشتر نمایش داده میشود .
اما اگر در تابع فرعی string این تابع رو صدا بزنید متن دیگر در حافظه صفحه نمایش نگه داشته نمیشود
البته علت این امر رو من نمیدونم
در ضمن اگر خواستید با صدا کردن تابع ()getche در تابع ()mainیک بار متن نمایش داده شود میتوانید از تابع ()clrscr در بدنه تابع ()mainاستفاده کنید تا در هر بار اجرا مجدد صفحه نمایش پاک شود
مانند زیر:
omid_matrix3
04-05-2007, 02:52
مختصر ومفید
rouhallah
08-05-2007, 21:46
سلام
از لطف دو نفر شما ممنون
مي خواستم علت را بدانم
كد را مي زارم
مرسي راهنمايي كنيد
با سلام دوباره
راستی فکر کنم فهمیده باشم که وقتی تو تابع اصلی ()getche رو میزارید ++c چگونه کلمه مورد نظر رو دوبار تایپ میکنه
به نظر من وقتی ++c تابعی رو استفاده میکنه پس از استفاده از تابع اونو میبنده پس حافظه ایجاد شده توسط اون و هر نتیجه عمل اونو هم پاک میکنه ولی همون طور که میدونین تا وقتی از ویرایشگر برای اجرای برنامه استفاده میکنید تابع ()main باز میمونه پس با هر بار اجرای برنامه نتایج تابع ()main تکرار میشه و صفحه نمایش نتایج تکراری رو نشون میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.