ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود بهترین نرم افزار آموزش زبان دنیا Tell Me More

sanaz_k_65
01-05-2007, 19:09
TELL ME MORE نرم افزاری بسیار قدرتمند و پیشرفته در زمینه آموزش زبان انگلیسی می باشد که برنده جوایز مختلفی نیز در این زمینه شده است.
این نرم افزار در سه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته ارائه شده است که نسخه هوشمند این نرم افزار مانند یک معلم خانگی پس از ارزیابی پیرفت کاربر در زمینه یادگیری، نسخه مورد استفاده را به کاربر پیشنهاد می کند.
این نرم افزار شامل بیش از 4000 تمرین طبقه بندی شده در 36 دسته و بیش از 84 ساعت آموزش در 6 قسمت زیر است :

- The Cultural : قسمت فرهنگی ،
کمک برای بالا بردن اطلاعات کاربر در مورد کشورهایی که به آن زبان صحبت می کنند.

- The Grammar and Vocabulary Workshops : قسمت دستور زبان و واژگان،
شامل تمرینات متنوعی برای یاگیری گرامر زبان، صرف و ترکیب افعال و واژگان

- The Written Workshop : قسمت نوشتاری ،
شامل مجموعی از تمرین ها برای بالا بردن اطاعات کاربران در زمینه مهارت های نوشتاری.

- The Oral Workshop : قسمت شفاهی،
شامل تمرینات، دیالوگ ها و فیلم های بسیاری برای تقویت مهارت های شفاهی و زبانی کاربران.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا TELL ME MORE ؟!

- به دلیل استفاده قانونی بیش از 5 میلیون کاربر از این نرم افزار در سراسر جهان.
- به دلیل استفاده نهاد های سرشناس جهان از این نرم افزار مانند : The U.S. State Department, the U.S. Government, the FBI, the Canadian Federal Government, EDS, BMW, Carnival Cruise Lines, Mercedes, Telefónica و ...
- به دلیل استفاده روزانه بیش از 10000 نهادهای علمی و دانشگاهای تدریس زبان از این نرم افزار.

ارائه شیوه های مختلف یادگیری :

- شیوه Dynamic Mode که همراه پیشرفت کاربر را تحت بررسی قرار داده و مباحث و تمرین های بعدی را براساس پیشرفت کاربر ارائه می کند.
- شیوه Free-to-Roam Mode که به کاربر اجازه انتخاب قسمت ها و تمرین های مختلف را می دهد.
- شیوه Guided Mode برای ارائه درس های تخصصی براساس فعالیت ها و محدودیت های زمانی کاربران.

استفاده از آخرین تکنولوژی روز برای راحتی بیشتر کاربر در یادگیری زبان :

- State-of-the-art speech recognition technology :
کاربران را قادر می سازد نحوه تلفظ خود را ارزیابی کرده و به اشکالات احتمالی خود پی برده و آنها را رفع کنند ( با استفاده از تکنولوژی using S.E.T.S.� technology )

- 3D animations :
شبیه سازی 3 بعدی حرکات لب و دهان برای یادگیری بهتر و آسانتر تلفظ لغات.

- استفاده از ویدئو های متعددی برای بهتر شدن جریان آموزش.

- دارای ظاهری بسیار پیشرفته و کاربرپسند.

حجم: 4.45 GB

دانلـــــــــــــــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sanaz_k_65
01-05-2007, 19:17
بعد از دانلود پسوند فایل ها رو به iso تغییر بدید ...

ali_golden
02-05-2007, 01:53
با سلام اول تبریک میگم به خانواده P30world ملحق شدید
مواردی هست که خوبه قبل از زدن تاپیک بررسی کنید
یکیش سرچ که ببینید قبلا تاپیکی در این مورد بوده یا نه
که مثل الان تاپیکتون تکراری نباشه تا هم بخش ها شلوغ نشه و هم مدیران کمتر مجبور باشن تاپیک ها رو حذف کنند
ممنون از همکاریتون
موفق باشید

m45m
02-05-2007, 07:10
با سلام

نرم افزار همراه با كرك است يا نه .!!!!!!!!

موفق باشيد.

m45m
02-05-2007, 07:18
با سلام

دوست عزيز در ضمن خودت دانلود كرديد و يا فقط حرفه چون حجمش را ديديد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حجم: 4.45 GB

دانلـــــــــــــــــود

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشيد.

*hamedkhatar*
02-05-2007, 10:58
سلام
من این مجموعه رو خریدم خیلی چیز توپیه.
البته این فقط یک دی وی دیش هست
اونی که من دارم 3 تا دی وی دیه
به نظر من چیز خیلی جالبیه
مثلا یکی از چیزهایی که من رو به خودش جذب کرد این بود که میتونستی با نرم افزار حرف بزنی
یعنی اینکه خودش ازت سوال میکنه و شما با voice جواب میدید بعد بهتون میگه که درست جواب دادی یا غلط.
البته این یه مدلش هست که من این رو باهاش خیلی حال کردم
دوستانی که توانایی دانلودش رو ندارند میتونند از لینک زیر خرید کنند.
خرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:20:

j0l6
02-05-2007, 12:52
اونی که شامل 3 تا دی وی دی میشه رو من دانلود کردم و حجمش 3.8 گیگ هست ولی این 4.45 زده قضیه چیه؟
البته این نرم افزار یه ورژن دیگه هم داره که فقط 1.2 گیگ حجمش هست شاید این لینکی که اینحا گذاشته شده همه ی این ورژن ها رو با هم داره یا شاید هم ورژن جدید تر هستش که اگه این طور باشه باید دانلود کنیم
حلا کسی میدونه قضیه این 4.45 گیگ چیه؟

sanaz_k_65
04-05-2007, 23:32
دوست خوبم
من خودم دانلود کردم و ایمیج سه دی وی دی هستش ... بعد اون 3.8 Gb که شما گفتید اون رو هم گرفتم همینه دقیقا منتها اون سه تا فایل رو (سه تا دی وی دی رو) یک فایل Rar کرده که حجمش کم شده ... من از مسوولان سایت پرسیدم چرا این رو فشرده نکردن ، جواب دادن برای این که قابلیت دانلود هر کدوم از دی وی دی ها بصورت مجزا باشه ...

ali_golden
05-05-2007, 00:27
سلام
من این مجموعه رو خریدم خیلی چیز توپیه.
البته این فقط یک دی وی دیش هست
اونی که من دارم 3 تا دی وی دیه
به نظر من چیز خیلی جالبیه
مثلا یکی از چیزهایی که من رو به خودش جذب کرد این بود که میتونستی با نرم افزار حرف بزنی
یعنی اینکه خودش ازت سوال میکنه و شما با voice جواب میدید بعد بهتون میگه که درست جواب دادی یا غلط.
البته این یه مدلش هست که من این رو باهاش خیلی حال کردم
دوستانی که توانایی دانلودش رو ندارند میتونند از لینک زیر خرید کنند.
خرید (rdakht.com/ShoppingCart/Cart.cfm?ID=tartan&ref=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:20:

دوست عزیز شما چرا با این همه سابقه این کار رو انجام میدید
این نرم افزار در فروشگاه سای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ت نیز موجود هست :46: