مشاهده نسخه کامل
: کتاب خوب برای ++c
سلام دوستان
اگه ممکنه یه کتاب درست و حسابی برای آموزش سی پلاس پلاس معرفی کنید تا بلکه بتونیم چیزی یاد بگیریم
از این کتاب ditel & ditel که چیز زیادی سر در نمیارم . یعنی اصلا درست و حسابی توضیح نداده و مثالهاش هم اصلا جالب نیست:41:
ممنون میشم اگه کمک کنید.
ghomeishi
01-05-2007, 14:21
خوب كتاب جعفر نژاد قمي را بگير خيلي خوب و روان توضيح داده
کتاب" برنامه نویسی شیئ گرا با ++c " تالیف لی فور robert w.lafore هم کتاب خوبیه ، ترجمه ی قلزم.
ممنونم دوستان عزیزم:10: :10:
استاد اسکول ما اول ترم اومد گفت برین dietl رو بخرید ما هم شش هزار تومن پیاده شدیم و رفتیم خریدیم .
آخر ترم یارو اومد گفت: نه !! کتاب جالبی نبود ایکاش یه چیز دیگه ای میخریدید . :18: :27:
خلاصه اسکول شدن ما توسط این سرکار خانوم باعث شد مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی رو با نمره"9" بیفتم:41:
ولی از شما دو دوست عزیز باز هم باید تشکر کنم.
چخ ممنون :27:
سلام دوست من.شما از هر کتابی می تونین استفاده کنید.اما بهتره اول کتاب الگوریتم و فلوچارت چاپ دانشکده فنی تهران رو تهیه کنید مطمئن باشید خارج از این الگوریتم ها بهتون سوال نمی دن .حالا که الگوریتم یاد گرفتین می تونین اگه مبانی می خونین از کتاب جعفرنژاد قمی استفاده کنید و اگر برنامه نویسی پیشرفته از دیتل استفاده کنید.موفق باشید
sanjaghak
15-05-2007, 22:03
سلام
من مي خوام بدونم اعداد اعشاري چگونه در ++c ذخيره ميشوند،اگر كسي مي دونه لطفا جواب بده.
سلام
من مي خوام بدونم اعداد اعشاري چگونه در ++c ذخيره ميشوند،اگر كسي مي دونه لطفا جواب بده.
خوب برو یه تاپیک دیگه بزن و سوالتو اونجا مطرح کن دیگه :19: :13:
خوبه میبینی که عنوان این تاپیک چیه !!!
پسر ناشناس
18-05-2007, 18:01
خود آموزc در 21 روز این کتاب خیلی خوبی است اگه بتونی پیداش کنی وخودت هم زیادی تمرین کنی حتما موفق می شی
سلام
میبخشید ولی به من تاحالا در مورد ++C هیچ چیزی بهتر از همان ditel & ditel در پیت ندیدم!
دل انگیز جان کمی سعی کن انشا ا... متوجه میشوی، از دست دادن مرجعی به اون جالبی حیف است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.