ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش: ساخت قطرات آب (سطح: مــــــــبــــــــتــــــ ــــدی)

mir@
01-05-2007, 13:44
سلام :40:

قبلاً آموزش قطرات آب داشتیم ولی این فرق فوکوله :31:

نمونه های بسیار بد :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاید شما وقتی به نمونه کارای بالا نگاه کنید بگید چقدر بیخودن ولی این آموزش در سایتی به عنوان یکی از 5 آموزش برتر 2006 شناخته شده بود. باورتون نمیشه؟؟ :27: منتظر نمونه کارای آبرومندانه تون هستیم. :46:

PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در persiangig آپلود شده. ضمناً با Acrobat ورژن 7 به بالا بازش کنید. :21:

آقا شاهین شرمنده ام که این آموزش یه کم آبگوشتی بود.:42: دفعه بعد قصد دارم یک کار حرفه ای تقدیم کنم. :3:

ارادتمندم :11:

Ehsan Studio
01-05-2007, 14:06
خسته نباشی . به کار من که خیلی میاد.دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

Shahin King
01-05-2007, 14:10
سلام

داش امیر ، دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته :

امیر جان این آموزشها رو ( PDF ) پیش خودت نگه داریااااااا . بزن رو سی دی یا تو هاردت یه جای مناسب ذخیره کن . در آینده به درد می خوره . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربانت : شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossein2006
01-05-2007, 15:37
سلام

داش امیر ، دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته :

امیر جان این آموزشها رو ( PDF ) پیش خودت نگه داریااااااا . بزن رو سی دی یا تو هاردت یه جای مناسب ذخیره کن . در آینده به درد می خوره . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربانت : شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم موافقم خیلی مراقبت کن

Maysam-BFU
01-05-2007, 19:51
امیر جان دستت درست.

بابا ما کم اوردیم خوبه !!! دمت گرم انجمن مقالات فتوشاپ رو ترکوندی. به ما هم مهلت آموزش بزاریم ، الان مدیران شمارو میبینن بعد به بچه های دیگه میگن چرا فعالیتتون کمه ( Fun ) .

راستی منبعش کجاست ؟

موفق باشید ( مـ یـ ثـ م )

mir@
01-05-2007, 21:07
من از رو یه کتاب نوشتم ولی رو اینترنت هم ریخته میثم عزیز :11:

برای دیدن آموزش ویدئویی شبیه همین می تونی بری اینجا آموزش شماره 3 رو ببینی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahsoft
02-05-2007, 22:18
باز پست م پرید

سلام

عالیه امیر جان فقط اون قطرات هم خیلی کمرنگه و هم خیلی بزرگ جا گذاری رو ی لیوان هم اگه بیشتر رو ش کار کنید بهتر میشه

Saeed kmss-D
05-05-2007, 13:30
خيلي خوب بود.
خسته نباشي.
ممنون.

ehsan30
06-05-2007, 12:19
سلام
ممنون از شما ، همین که ترجمش کردی هم خوبه :)
ممنون
بای

Saman-tci
09-05-2007, 17:27
اقا دستت درد نکنه ...