مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید پرینتر
ly.comeng
01-05-2007, 00:19
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان
من آخر نمیدونم که از مارک HP خرید کنم یا canon؟
هزینه شارژ،کارتریج کدوم به صرفه تره؟
من یک پرینتر لازم دارم که البته میخوام چند کاره باشه البته من فقط استفاده پرینتر اسکنر دارم (پرینتر>اسکنر)
استفاده من :
پرینت فایل بیشتر به صورت متنی حدود روزی10-15 صفحه(دقیق نمیدونم)
هم A3-A4
قیمت هم زیر 200 یعنی به عبارتی 150 تومن بیشتر نشه بهتره.
... فعلا چیز دیگه تو ذهنم نیست
پیشاپیش ممنون
هر مدلی خواستی بگیر ولی
only HP
ly.comeng
01-05-2007, 15:53
هر مدلی خواستی بگیر ولی
only HP
سلام
من بیشتر کارم پرینت سیاه سفید هست (نه اینکه اصلا کار رنگی ندارم ) اما تصمیمم اینه که حالا میخوام خرید کنم یه چیزی بگیرم که کارهای دیگه هم برام راه بندازه مثل پرینت رنگی و اسکن کردن.
واسه همین میخوام یه دستگاه بگیرم که برام کار کنه...
اما بیشتر پرینت فایل txt...
اگه واقعا چند کاره ها به درد نمیخورن خوب یک مدل رنگی جوهر افشان خوب بهم معرفی کنین و یک اسکنر جدا میگیرم.
سلام
من بیشتر کارم پرینت سیاه سفید هست (نه اینکه اصلا کار رنگی ندارم ) اما تصمیمم اینه که حالا میخوام خرید کنم یه چیزی بگیرم که کارهای دیگه هم برام راه بندازه مثل پرینت رنگی و اسکن کردن.
واسه همین میخوام یه دستگاه بگیرم که برام کار کنه...
اما بیشتر پرینت فایل txt...
اگه واقعا چند کاره ها به درد نمیخورن خوب یک مدل رنگی جوهر افشان خوب بهم معرفی کنین و یک اسکنر جدا میگیرم.
با این پولی که تو داری فکر نکنم بتونی پرینتر و اسکنر جدا بخری. شاید بتونی یک چند کاره گیر بیاری. در ضمن ظاهرا گفتی که میخوای A3 هم پرینت کنه. به نظرم باید کمی بودجه را بالا ببری. برای اینکه آزادی عمل بیشتری در انتخاب داشته باشی پیشنهاد میکنم به سایت iranhp بری.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SIMON137
02-05-2007, 16:54
سلام دوست من
با اجازه از دیگر دوستانم میخواستم بگم تقریبا میشه گفت canon و hp هر دو در یک سطح هستند.
فرقی که دارند این هست که قطعات canon را باید از جاهای خاصی تهیه کنی...
ولی قطعات پرینترهای hp در بازار بیشتر هست...
دوست من یک مدل canon خرید:canon pixma mp510
تقریبا 160هزار تومن.یادت نره موقع خریدن پرینتر باید تا می تونی چونه بزنی...
هرچی فروشنده گفت که قیمت مقطوع و قیمت ها برای ما فکس شده و نرخش همینه و اینقدر همش سود میکنم و...باور نکن...قیمت فکس شده canon رو که مدلش رو گفتم به من 182هزارتومن نشون داد درصورتی که دوست من دیروز با چونه اون رو از همون شخص 160هزارتومن خریده بود...تا این رو گفتم بلافاصله گفت 160تومن هم بهت میدم چون...(چند تا خالی بست)
وقتی پیرینترهای hp رو می خواهی بخری باید حتما قبلا چند نفر از دوستان و آشنایانت اون رو خریده باشند و از کارکرد خوب اون مدل اطمینان داشته باشی بعد اقدام به خرید کنی چون یکدفه می بینی جنسی که خریدی مورد علاقت در نیومد..چون ماشاالله hp آنقدر مدل مختلف داره که نگو...
من پرینتر اچ پی مدل photosmart c4183 خریدم...
مشخصاتش رو خواستی بگو بهت بگم..
خیلی دنبال مدل photosmart 3213 گشتم ولی پیدا نکردم چند جا هم که داشتند گفتند تموم کردیم...
من مدل photosmart c4183 رو خریدم 135هزار تومن (با هزینه ی پیک) و دارای گارانتی 1 ساله نیز هست...
باز هم اگر سوالی داشتی در این مورد بپرس من و دوستان عزیزم تا جایی که بتونیم و بدونیم کمکت می کنیم...
^^ HAMID ^^
02-05-2007, 21:50
یک پرینتر رنگی که روی سی دی هم چاپ کنه ...canon کدوم مدلش بهتره؟؟؟؟؟
ly.comeng
03-05-2007, 17:07
سلام دوست من
با اجازه از دیگر دوستانم میخواستم بگم تقریبا میشه گفت canon و hp هر دو در یک سطح هستند.
فرقی که دارند این هست که قطعات canon را باید از جاهای خاصی تهیه کنی...
ولی قطعات پرینترهای hp در بازار بیشتر هست...
دوست من یک مدل canon خرید:canon pixma mp510
تقریبا 160هزار تومن.یادت نره موقع خریدن پرینتر باید تا می تونی چونه بزنی...
هرچی فروشنده گفت که قیمت مقطوع و قیمت ها برای ما فکس شده و نرخش همینه و اینقدر همش سود میکنم و...باور نکن...قیمت فکس شده canon رو که مدلش رو گفتم به من 182هزارتومن نشون داد درصورتی که دوست من دیروز با چونه اون رو از همون شخص 160هزارتومن خریده بود...تا این رو گفتم بلافاصله گفت 160تومن هم بهت میدم چون...(چند تا خالی بست)
وقتی پیرینترهای hp رو می خواهی بخری باید حتما قبلا چند نفر از دوستان و آشنایانت اون رو خریده باشند و از کارکرد خوب اون مدل اطمینان داشته باشی بعد اقدام به خرید کنی چون یکدفه می بینی جنسی که خریدی مورد علاقت در نیومد..چون ماشاالله hp آنقدر مدل مختلف داره که نگو...
من پرینتر اچ پی مدل photosmart c4183 خریدم...
مشخصاتش رو خواستی بگو بهت بگم..
خیلی دنبال مدل photosmart 3213 گشتم ولی پیدا نکردم چند جا هم که داشتند گفتند تموم کردیم...
من مدل photosmart c4183 رو خریدم 135هزار تومن (با هزینه ی پیک) و دارای گارانتی 1 ساله نیز هست...
باز هم اگر سوالی داشتی در این مورد بپرس من و دوستان عزیزم تا جایی که بتونیم و بدونیم کمکت می کنیم...
سلام :11:
من هم بین مدل 4183 و 5183 دارم تصمیم میگیرم،(روی قیمت البته و اینکه 4183 کارتریج قرمز و زرد و آبییش با همه)
مشخصات 4183 رو میدونم فقط لطف کن بهم بگو که ازش راضی هستی؟یا نه؟ سرعتش چی؟خوبه؟
ممنونم ازت.
SIMON137
04-05-2007, 18:04
من از پرینترم راضی هستم.سرعت پرینتش هم خوبه . جواب کارهای من رو می ده من بیشتر کار پرینت سیاه و سفید انجام می دهم و کیفیتش تو این نوع پرینت خوبه ...رنگیش هم خوبه...
اگر خواستی یه نمونه پرینت رنگی و سیاه سفید رو میزنم و با اسکنرش اسکن میکنم و آپلود می کنم لینک می دم
بری ببینی...یک نمونه هم از کنن هم آپلود می کنم ...
5183 کارتریج هاش جداست؟؟؟لطفا قیمتش رو هم بگو؟؟؟
JUDYABBOT
04-05-2007, 22:29
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان
من یک پرینتر لازم دارم که البته میخوام چند کاره باشه البته من فقط استفاده پرینتر اسکنر دارم (پرینتر>اسکنر)
استفاده من :
هم A3-A4
پیشاپیش ممنون
سلام من تازه این تاپیک تو رو خوندم
کار من خرید و فروش پرینتر نیست ولی تقریبا میتونم بگم که از تمامی پرینترهای موجود در بازار ایران استفاده کردهام تو کار چاپ هستم
با عرض احترام به کلیه دوستانی که نظراتشون رو دادهان و با توجه به خواسته شما و انتظاراتتون از یه چاپگر و با توجه به سقف بودجهای که براش تعیین کردهای فکر نمیکنم چاپگری گیرت بیاد که هم اسکن بکنه و هم پرینت A3 بزنه حداقل صفرشو نمیتونی گیر بیاری البته عموماٌ این چاپگرهائی که چند کاره هستند و یا (هم پرینتر هستند و هم اسکنر) عموماً کیفیت اسکن اونا با هر سطح کیفیتی بد در میاد یعنی عکسی که با هر کدوم از این چاپگرهائی که اسکنر دارند اسکن بشه در هر صورت کیفیت قابل قبولی بهت نمیده ( مگه اینکه مستقیم طرحت رو از روی چاپگر و بدون واسط نرمافزاری بخوای پرینت بگیری) فقط در این صورت کیفیت خوب و عالی نصیبت میشه و اگه بخوای اسکن خوبی رو با کیفیت عالی از هر طرحی بگیری در کل رو اینگونه چاپگرها حساب نکن و باید اسکنر جدائی بگیری اما برای چاپگر برا ما که دنبال کیفیت خوبیم با قیمت مناسب و البته با حداقل هزینههای جانبی در مورد کارتریج باید به صراحت بگم که HP بی نظیره اونم به دلیل اینکه چاپگرهای HP هم خیلی راحت شارژ میشن و اگه هد اونو زیاد دستکاری نکنی میتونی تا چند بار اونو شارژ کنی با حداقل قیمت و از همه مهمتر اینکه هد سری چاپگرهای HP روی خود کارتریج نصب شده و این مزیت رو داره که اگه از کیفیت افتاد میتونی با حداقل قیمت ( نسبت به چاپگرهای همنوع خودش از هر مارک دیگهای) اونو عوض کرد این عوض کردن
یعنی یه چاپگر صفر خریدن بدین صورت که تو اینگونه چاپگرها فقط هد مهمه بقیهاش مکانیکه و بس اما در مورد چاپگرهائی مانند Coann یا Epson و غیره فضع فرق میکنه اگر چه کارتریجشون ارزونتره ( نسبت به HP) اینجوری بخوای ازش کار بکشی بعد یه مدتی یه خرج اساسی رو دستت میزاره به جائی میرسی که باید کلی پول خرجش کنی و هدش رو عوض بکنی تفاوتهای دیگه ای هم باهم دارند که اگه بخوای بازم برات توضیح میدم
اما در کل چاپگری که بخوای مثل تراکتور کارکنه و با حداقل هزینه قابل شارژ باشه ( البته اگه بخوای خودت اونا رو شارژ کنی که مفت می افته) و در ضمن کیفیت عالی و قابل قبولی داشته باشه و حداقل بتونه یه چند سالی کار کنه من HP1280 رو پیشنهاد میکنم که اگه مشکلی باهاش داشتی تو قیامت یقه منو بچسب توصیه میکنم هر چند که قیمتش نسبت به بودجه شما زیاده اما صفرشو بگیری بهتره میتونی دست دوم اونو ارزونتر هم بگیری خودت بهتر میدونی من یکسره پرینت زدهام 400 صفحه رو دادهام برام زده جیکش هم در نیومده و در روز متوسط 30 صفحه A4 و 15 10 صفحه A3 رو میزنم حالا حالاها کار میکنه
در آخر توصیه میکنم در هر صورت و با هر قیمتی که خواستی چاپگر بگیری و اگه از مدلی که من تضمینش کردهام هم نگرفتی چاپگری بگیر که (کارتریجش هد سر خود داشته باشه).
امیدوارم ارزش عرایض منو درک بکنی و به انتخاب درستت برسی.
منبعش هم خودمم CHITA GROUP
نه چیتای ببر
سر که نه در پای عزیزان بود بار گرانیست کشیدن بدوش
JUDYABBOT
04-05-2007, 22:30
سلام دوستان
استفاده من :
هم A3-A4
پیشاپیش ممنون
سلام من تازه این تاپیک تو رو خوندم
کار من خرید و فروش پرینتر نیست ولی تقریبا میتونم بگم که از تمامی پرینترهای موجود در بازار ایران استفاده کردهام تو کار چاپ هستم
با عرض احترام به کلیه دوستانی که نظراتشون رو دادهان و با توجه به خواسته شما و انتظاراتتون از یه چاپگر و با توجه به سقف بودجهای که براش تعیین کردهای فکر نمیکنم چاپگری گیرت بیاد که هم اسکن بکنه و هم پرینت A3 بزنه حداقل صفرشو نمیتونی گیر بیاری البته عموماٌ این چاپگرهائی که چند کاره هستند و یا (هم پرینتر هستند و هم اسکنر) عموماً کیفیت اسکن اونا با هر سطح کیفیتی بد در میاد یعنی عکسی که با هر کدوم از این چاپگرهائی که اسکنر دارند اسکن بشه در هر صورت کیفیت قابل قبولی بهت نمیده ( مگه اینکه مستقیم طرحت رو از روی چاپگر و بدون واسط نرمافزاری بخوای پرینت بگیری) فقط در این صورت کیفیت خوب و عالی نصیبت میشه و اگه بخوای اسکن خوبی رو با کیفیت عالی از هر طرحی بگیری در کل رو اینگونه چاپگرها حساب نکن و باید اسکنر جدائی بگیری اما برای چاپگر برا ما که دنبال کیفیت خوبیم با قیمت مناسب و البته با حداقل هزینههای جانبی در مورد کارتریج باید به صراحت بگم که HP بی نظیره اونم به دلیل اینکه چاپگرهای HP هم خیلی راحت شارژ میشن و اگه هد اونو زیاد دستکاری نکنی میتونی تا چند بار اونو شارژ کنی با حداقل قیمت و از همه مهمتر اینکه هد سری چاپگرهای HP روی خود کارتریج نصب شده و این مزیت رو داره که اگه از کیفیت افتاد میتونی با حداقل قیمت ( نسبت به چاپگرهای همنوع خودش از هر مارک دیگهای) اونو عوض کرد این عوض کردن
یعنی یه چاپگر صفر خریدن بدین صورت که تو اینگونه چاپگرها فقط هد مهمه بقیهاش مکانیکه و بس اما در مورد چاپگرهائی مانند Coann یا Epson و غیره فضع فرق میکنه اگر چه کارتریجشون ارزونتره ( نسبت به HP) اینجوری بخوای ازش کار بکشی بعد یه مدتی یه خرج اساسی رو دستت میزاره به جائی میرسی که باید کلی پول خرجش کنی و هدش رو عوض بکنی تفاوتهای دیگه ای هم باهم دارند که اگه بخوای بازم برات توضیح میدم
اما در کل چاپگری که بخوای مثل تراکتور کارکنه و با حداقل هزینه قابل شارژ باشه ( البته اگه بخوای خودت اونا رو شارژ کنی که مفت می افته) و در ضمن کیفیت عالی و قابل قبولی داشته باشه و حداقل بتونه یه چند سالی کار کنه من HP1280 رو پیشنهاد میکنم که اگه مشکلی باهاش داشتی تو قیامت یقه منو بچسب توصیه میکنم هر چند که قیمتش نسبت به بودجه شما زیاده اما صفرشو بگیری بهتره میتونی دست دوم اونو ارزونتر هم بگیری خودت بهتر میدونی من یکسره پرینت زدهام 400 صفحه رو دادهام برام زده جیکش هم در نیومده و در روز متوسط 30 صفحه A4 و 15 10 صفحه A3 رو میزنم حالا حالاها کار میکنه
در آخر توصیه میکنم در هر صورت و با هر قیمتی که خواستی چاپگر بگیری و اگه از مدلی که من تضمینش کردهام هم نگرفتی چاپگری بگیر که (کارتریجش هد سر خود داشته باشه).
امیدوارم ارزش عرایض منو درک بکنی و به انتخاب درستت برسی.
منبعش هم خودمم CHITA GROUP
نه چیتای ببر
سر که نه در پای عزیزان بود بار گرانیست کشیدن بدوش
JUDYABBOT
04-05-2007, 22:33
متاسفم از اینکه دوتا پست شد
آخه ضمن فرستادن پست اول یه اروری داد که فکر کردم ارسال نشد
بهمین دلیل دوباه همونو زدم
عذر میخوام از اینکه طولانی شد
SIMON137
05-05-2007, 14:09
سلام دوست من . خسته نباشی
اگر قیمت پرینترهایی رو که مدلش رو گفتی یا میخواهی بگی بنویسی ازت ممنون میشم
قربانت....
ly.comeng
06-05-2007, 01:12
من از پرینترم راضی هستم.سرعت پرینتش هم خوبه . جواب کارهای من رو می ده من بیشتر کار پرینت سیاه و سفید انجام می دهم و کیفیتش تو این نوع پرینت خوبه ...رنگیش هم خوبه...
اگر خواستی یه نمونه پرینت رنگی و سیاه سفید رو میزنم و با اسکنرش اسکن میکنم و آپلود می کنم لینک می دم
بری ببینی...یک نمونه هم از کنن هم آپلود می کنم ...
5183 کارتریج هاش جداست؟؟؟لطفا قیمتش رو هم بگو؟؟؟
سلام
ممنونم
4183 خریدم:20:
اما هنوز دستم نرسیده،(آخر هفته) باهاش کار میکنم ،خبر میدم D:
ly.comeng
06-05-2007, 01:14
متاسفم از اینکه دوتا پست شد
آخه ضمن فرستادن پست اول یه اروری داد که فکر کردم ارسال نشد
بهمین دلیل دوباه همونو زدم
عذر میخوام از اینکه طولانی شد
بسیار ممنونم
من 4183 خریدم
:20:
SIMON137
11-05-2007, 20:37
سلام رفیق
((مبارک باشه))
مشکلی داشتی بگو سه سوت ردیفش می کنیم.
راستی با چه قیمتی خریدی؟
SIMON137
04-06-2007, 12:37
سلام دوست عزیز
برای یافتن پاسخ خود لطفا درخواست خود را فقط در تاپیک مخصوص پرینتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مطرح فرمایید.
abbasgholi
14-10-2007, 03:47
من يه پرينتر Hp 1280 گرفتم چيز زيادي هم از اون نمي دونم
الان كارتريج سياه و سفيدش نصف شده يعني حدود 46 درصد شده
مي خواستم در مورد شار كارتريج بيشتر بدونم
با تشكر
سلام من يه پرينتر دارم به نام hp1280ولي مي خوام اون رو با يه epson tx117عوض كنم مي خوام ببينم كار درستي مي كنم يا نه خيلي مهم ست اگه مي شه زود رراهنمايي كنيد با تشكر
pouria626
26-03-2010, 14:14
سلام.
من یه پرینتر می خوام فقط ساه سفید . با کیفیت خیلی خوب . اسکن هم داشته باشه خوبه ولی کیفیتش خوب بشه وگرنه جدا میگیرم .
می خوام بدونم کدوم مدل بدردم می خوره . لطف کنید راهنمایی کنید.
Hitman67
04-11-2010, 20:54
با سلام
دوستان عزیز من جدیدا قصد خرید پرینتر رنگی دارم که ارزون قیمت باشه و نسبت به قیمتی که داره خوب کار کنه و کلا شارژ و جوهرش ارزون باشه. م نرشتم معماریه و چون زیاد عکس رنگی چاپ میکنم همین 50 تا عکس که میدم بیرون میشه 15 تومن واسه همین میخوام پرینتر بگیرم اما یه پرینتر 3 کاره دیدم قیمت 62000 تومن که هم اسکن داره هم کپی.
آیا خرید این پرینتر توصیه میشه؟چون بودجم دیگه بیش از این نیست مدلشم اینه.
تو رایان صبا زده 62000 تومن.کلا کیفیت Canon چطوره؟من نمیخوام کیفیتش عالی باشه در همین حد که چاپ رنگی کنه بسه.
CANON - PIXMA MP250
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنماییم کنین
kING ANSHAN
21-09-2012, 10:20
درودبه دوستان گلم.حتمامیگیدبابااین کیه.توهمه تاپیکاهست..؟:5:دوستان.من میخام یه پرینتربگیرم.خودم نظرم رواین چندکارهاست.ولی خیلی ها بهم گفتن کیفیت خوبی ندارندونخر.ازطرفی من روی کیفیت خیلی تاکید دارم.واگه شماهم بگید نخر نمیخرم.مجبورم اسکنو جدابخرم.اولامیخام لیزی باشه.چون شاید چندروزیبارپرینت بگیرم وجوهری ها هدشون خراب میشه.پس لیزری باشه.البته رنگی.قابلیت چاپ2روداشته باشه.اتصال وای فای یابلوتوث شبکه بی سیم صفحه نمایش رنگی لمسی حافظه اتصال به دوربین هم داشته باشه.واسه شارژکردنش هم مشکله خاصی نباشه.چون مجبورم اسکنرروجدابخرم.البته ممنون میشم یه اسکنر توپ هم بهم معرفی کنید باقیمت.حدودا واسه پرینترتا500تومن واسکنرتا200تومن میتونم هزینه کنم.خیلی ممنون میشم کمکم کنید.زیادتواینترنت گشتم.چیزی دستگیرم نشد.ادم واردمیخادتاسرش کلاه نره.بازم ممنون داداشای گلم.بدرود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.