مشاهده نسخه کامل
: کمک برای بهتر شدن
در مورد توابع توضیح مختصر میخواستم.
peyman1987
30-04-2007, 07:47
توابع مجموعه اي از دستورات هستن که تحت يه نام خاص دسته بندي ميشن و با فراخواني اون نام تمام اونها اجرا ميشن. براي مثال شما رفتن به دانشگاه رو يه تابع در نظر بگير و کارهايي مثل لباس پوشيدن ، کتاب برداشتن ، بيرون رفتن ، سوار ماشين شدن و... رو دستورات تابع وقتي ميگين ميرم دانشگاه يعني تمام اين کارها رو انجام ميدين ولي در قالب تابع رفتن به دانشگاه.
شرمنده اگه يکم گنگ توضيح ميدم آخه زياد استعداد تدريس ندارم.
سلام
کاربر peyman1987 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیازی نیست زیاد مثال هایتان را با دنیای واقعی مچ کنید، بعضی از موافق همان تفصیر برنامه نویسی بهتر است.
فرض میکنیم من به کدی برای محاسبه Sin نیاز دارم.
طبیعاَ این کد باید مقدار زاویه را بگیرد و مقدار Sin را پس دهد، خوب ب کمکا سری تیلور کدی مینویسم، تمام.
حالا میبینم که در بیشتر از یک محل به آن کد نیاز دارم، اولین فکر ان است که کپی و پیس کنم، بفرض انجامش میدهم و ان کد را در 20 محل مختلف کپی و پیس میکنم، بعد از مدتی ایرادی در آن کد محاسبه Sin پیدا میکنم، چه فاجعه ای! باید تمام آن کدها را تک به تک پیدا کنم و اصلاح کنم، در یک پروژه بزرگ این واقعاَ وحشتناک است!
تابع راه حل ممکن است.
کد ها را از همان اول در قالب یک تابع به نام Sin مینویسم که مقداری میگیرد و مقداری هم پس میدهد، و هر کجا نیاز به محاسبه Sin داشتم، تابع مربوطه را که ساختم صدا میزنم و مقدار زاویه را میدهم و مقدار بازگشتی را میگیرم، بدین ترتیب از شر مشکلات کپی های پیاپی- زیاد شدن سورس برنامه و سردرگمی-احتمال شدید تصادم نام متغییرها-مصرف زیادتر حافظه به سبب خود کپی ها و متغییرها که همیشه در RAM خواهند بود-اصلاح و بروز رسانی کدها و... و... راحت میشوم.
تازه امکان کار گروهی هم فراهم میشود، میشود تابع Sin را کس دیگری بنویسید و کد استفاده از آن را کس دیگری و هیچ یک نیازی نیست از کار هم سر در بیاورند و وقت بگذارند تا کدهای هم را متوجه شوند.
حل است؟
بای
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.