PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با load شدن cd و ide

ClaimAlireza
29-04-2007, 19:58
من این تاپیک رو قبلا ایجاد کردم و دوست عزیز lord_theone ه اون پاسخ گفتن ولی من نمیتونستم دیگه جواب بدم(نام کاربری میخاست منم میزدم ولی فایده نداشت)برای همین دوباره این تاپیک را ایجاد کردم

با سلام.
بنده یک مادر بورد abit مدل kn8ultra را حدودا 8 ماهه که خریدم.

بعد از 4 ماه از خرید با این مشکل برخورد کردم که CDROM و combo بسیاری از cd ها را load نمی کنند ویا خیلی طول می کشد تا cd را load کنند.

اقدام به عوض کردن کابل ها کردم ولی باز هم تغییری نکرد.
اینو باید بگم که combo باز قویتر از cdrom عمل می کنه ولی کارایی آن نسبت به قبل خیلی پایین تر اومده.

من حتی جای کابلشون را عوض کردم ولی باز تغییری نکرد.

Bios را هم آپدیت کردم فایده ای نداشت.
Cdrom را هم در کامپیوتر دیگری امتحان کردم سالم بود.

اینم باید اضافه کنم که مشکل از windows نیست چون توی linux هم این مشکل وجود دارد.
حتی cd بوت ویندوز را هم که کاملا تمیز می باشد و تازه رایت شده و قبلا نیز ویندوز را از روی همین cd نصب کردم را در حالت بوت اولیه load نمی کند.

از دوستان گرامی تقاضای راهنمایی دارم.

راستي ببين كابلي كه استفاده مي كني 80 سيم هست يا 40 سيم دور بالا و دور پايين بايد دور بالا استفاده كني منظورم كابل هست برو يكي ديگه بگير و بگو كابل دور بالا مي خواهم

این کار رو نیز انجام داده ام .(بیشتر از 4 تا کابل دور بالا و پایین عوض کردم)

FirmWare را آپديت كن ببين مشكلت حل مي شود

چه جوری اینکارو بکنم.تابه حال نشنیده بودم.

javadshahvand
07-05-2007, 15:25
دوست عزیز احتمالاً لنز کمبو شما عمرش کم شده یعنی مثل روز اول کار نمی کنه
یه کمبو دیگه نصب کن ببین باز همین جوری یه
یا اینکه لنز کمبو رو عوض کنی

Lord_theOne
08-05-2007, 07:11
كمبو را روي يك سيستم ديگه امتحان كن
مدل كمبو را توي برنامه نرو توي Tools برنامه Nero InfoTool اجرا كن مدل كامل كمبو را بنوي برام تا فريم وارش را بگيرم EXE هست براحتي اپديت مي شود
ولي فكر نكنم از آپديت كردن باشد كه درست بشود همونطور كه دوستان گفتند شايد كمبو خوبي نگرفتي يا تقلبي بوده بهتره ببري گارانتيش

ClaimAlireza
15-05-2007, 13:15
كمبو را روي يك سيستم ديگه امتحان كن
مدل كمبو را توي برنامه نرو توي Tools برنامه Nero InfoTool اجرا كن مدل كامل كمبو را بنوي برام تا فريم وارش را بگيرم EXE هست براحتي اپديت مي شود
ولي فكر نكنم از آپديت كردن باشد كه درست بشود همونطور كه دوستان گفتند شايد كمبو خوبي نگرفتي يا تقلبي بوده بهتره ببري گارانتيش

دوست عزیز کمبو رو 2 سال پیش گرفتم (روی سیستم قدیمیم بود)
TDK هستش و بنظرم بهترین کمبو که الان دیگه تو بازار نمیشه پیداش کرد.

در ضمن من عرض کردم که cd-rom ضعیف کار میکنه.

combo بهتر از cdrom سی دی رو میخونه ولی کارایی هر دو نسبت به 4 ماه پیش خیلی پایین اومده.

cdrom خیلی از سی دی ها رو لود نمیکنه.که البته کمبو اکثرشونو می خونه...